צ'ט? מכיוון שנראה שחצי פורום פה?
L limors2 Well-known member 18/3/08 #1 ../images/Emo124.gifצ'ט?../images/Emo124.gif מכיוון שנראה שחצי פורום פה?
M M i N i M i K i New member 18/3/08 #2 היי אני סקסית24, יש פה מישהו חטוב ונועז ל... שיחות על עוגיות אל תוך הלילה? *גבות* סתם לאXDD אני אבי ביטר
היי אני סקסית24, יש פה מישהו חטוב ונועז ל... שיחות על עוגיות אל תוך הלילה? *גבות* סתם לאXDD אני אבי ביטר
L limors2 Well-known member 18/3/08 #6 אז אני מלך שקדי המרק. גבר בן 30 שמציע לאנשים הצעות מגונות בפרטי ורואה אותם מתפתלים ונלחצים בכללי!
L limors2 Well-known member 18/3/08 #5 אבל צ'אט זה מהיר יותר! ויש פחות סיכויים שפתאום כולם יעלמו ואשאר ללא תעסוקה עד 00:00!
ה העוגייה של דפנה New member 18/3/08 #7 אני שם../images/Emo85.gif אבל לא עד חצות. יש לי מבחן בכימיה מחר!
נ נעמקה19 New member 18/3/08 #23 הו נועה, אחר כ החודשים שדיברנו ביחד. במסנג'ר בפורום באסאמסים. א חב ע התחת מחמה? אני דוגלת בשום. [פפ ושמן זית]. - באנה, זה גאוני לכתוב בלי ל'. יוצאת מילים חדשות!
הו נועה, אחר כ החודשים שדיברנו ביחד. במסנג'ר בפורום באסאמסים. א חב ע התחת מחמה? אני דוגלת בשום. [פפ ושמן זית]. - באנה, זה גאוני לכתוב בלי ל'. יוצאת מילים חדשות!
נ נעמקה19 New member 18/3/08 #33 הו הו הו, ליאורה! הבילבול הוא חלק בלתי נפרד מחיינו! שכן בלעדיו לא היינו... מבולבלים!
נ נעמקה19 New member 18/3/08 #38 אני חושבת שנוכחות הבילבול בחיינו גורם לנו להבין את חוסר הבילבול שאנו חווים מדי יום ביומו. שכן האם יכולנו להרגיש חוסר בילבול ללא הבילבול? האם היינו יכולים להבין מה הוא אור ללא החושך? ומה בדבר הנושא החשוב ביותר לאדם - ה א ה ב ה ?
אני חושבת שנוכחות הבילבול בחיינו גורם לנו להבין את חוסר הבילבול שאנו חווים מדי יום ביומו. שכן האם יכולנו להרגיש חוסר בילבול ללא הבילבול? האם היינו יכולים להבין מה הוא אור ללא החושך? ומה בדבר הנושא החשוב ביותר לאדם - ה א ה ב ה ?