פריימריז !!!!!!!!!!!!!!!

yoavl1

New member
../images/Emo124.gifפריימריז !!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב, חברים ותומכי מפלגת העבודה הישראלית. בעוד שעתיים וקצת ייפתחו הקלפיות. שיהיה לכולנו יום מוצלח בתקווה לתוצאות טובות, בלי סיבוב שני. בהצלחה, עמרם מצנע ! היום אתה מתחיל להוביל אותנו. לראשונה מאז לוי אשכול, יונה הולכת לעמוד בראש העבודה, ועל כך יש לברך. זה הזמן להתחיל לבנות מחדש את המפלגה. אומרים שכשהבורסה נופלת זה הזמן להשקיע במניות. העבודה במצב גרוע ביותר, זאת אין להכחיש, ומפה אפשר רק לטפס. קדימה מצנע - אל עבר הנצחון על שרון! יואב לוי, חבר מרכז, ציר ועידה ולשעבר יו"ר נוער העבודה - רחובות.

EverMan

New member
לי חסר התואר חבר מרכז ...

מה קורה שיש אנשים עסקנים ולא אוהבי נוער בסניף

zViper

New member
לצערי...

זו הסיבה שלי שאני מחוץ למפלגה, לאחר חברות בה במשך כשנתיים, מיותר בטח לציין שהתחלתי בחברות-רשמית במפלגה מייד במהלך טקס ההלוויה של ראש-ממשלתינו(שנרצח) רבין. לא אשכח את התאריכים: 4 לנובמבר - הרצח (מחשבה לאחור,נזכר במהלך יומי, שבדיוק חשבתי להתפקד ל"חיים חדשים" של רמון ואז שמעתי שרמון דן עם רבין עוד באותו בוקר שבת לחזור לשורות מפלגת העבודה) 6 לנובמבר - ההלוויה(לאחר יומיים של אי-שינה בכלל) ונסיעה לבית המפלגה להתפקד. הצפע.

EverMan

New member
אז בגלל שאנשים לא עסקנים

עוזבים ככה זה נראה ! פעילים אמיתיים ואידיאולוגים - בואו ! זה הבית שלכם ! תעיפו את העסקנים !

zViper

New member
יתכן מאוד ש....

אחזור לשורות המפלגה, בחירתו של מצנע הוא שלב ראשון לקירובי המחודש למפלגה. הצפע.

למעלה