פספורט ??

../images/Emo124.gifפספורט ??

אז מה, פספורט, הולך להיות לנו בלאגן בבנגקוק היום ? איך יכול להיות שלא קיבלנו ממך התראה מוקדמת להיסטריה הזאת? אני רואה היום רחובות חצי ריקים.

פספורט

New member
נתבקשתי לא לכתוב כאן יותר...

על ענינים פוליטים וחברתיים הקשורים לסין בטענה שהחומר שאני מביא לכאן לעוס ומשעמם . ברור לי שמאחורי טענה זו הסתתרה מגמה להשתיק אותי מלהעביר בקורת על המשטר הרודני בסין , למרות שכל קורא כאן חופשי לדלג על הודעות שלא מוצאות חן בעיניו . מאחר וסתימת פיות אינה מקובלת עלי , נמנעתי מלכתוב גם על מדינות אחרות באזור כולל תאילנד .

אתה רציני

זה לא נראה לי לענין אבל בכל מקרה היה אפשר להעלות את הנושא לדיון. מי בדיוק החליט שהנושא לעוס ומשעמם? מי שמעלה כל כך הרבה נושאים מענינים אחרים לפורום ??

tazir

New member
Support Passport

I wanna to have the option to read about anything. Against any censor

קוראת סמויה...תומכת בפספורט

חבל שפספורט הלך מכאן , עכשיו משעמם, מה נשאר? לקרוא כמה עולה מלון ומה מחיר הטיסה? זה מה שמענין אתכם ? ממש חבל. גם אני הלכתי , בייי

Woogy

New member
גם אני תומך

יש לנו שירשור ששיך לאופרת סבון, אבל מילא, כנראה שצריך. גם אני בעד שיחזרו לאלתר ההודעות על מה שחדש ב"אימפרית הרשע" יחד עם שאר ההודעות המעניינות. זה שיש פה חברים שמגינים על המקום בו הם חיים לא צריך לדעתי למנוע הופעת הודעות ביקורת. אפילו ביקורת מספקת מידע מעניין, וממילא רובינו יודעים שלא כל הודעה זה תורה מסיני. אפילו אני הייתי קורא רק בריפרוף הודעות אלו כשאני לא במצב רוח המתאים. ואני לא חושב שאם מישהו אחד ביקש שלא תכתוב זה צריך לעצור אותך, בפרט שאני לא חושב שזה היה מנהל הפורום.

אMור

New member
תגובה רשמית?

אבל איבדתי את החותמת... זה יהיה קביל אצל הנציב? או בכלל החותמת אצל פספורט והוא צריך לספק את הסחורה... בכל מקרה, זכורות לי מספר התנצחויות עם פספורט לגבי התבטאויותיו לגבי "משטר הרשע", אבל לא פניה רשמית אליו שיפסיק לכתוב, או משהו כזה... יכול להיות שהוא בזמנו הציף את הפורום בהודאות במקום לשרשר ואז הפורום הפך ל"פורום ציר הרשע הקומוניסטי"... זה מה שעולה לי לראש... לי באופן אישי, אין הסתייגות מהודעות ציר הרשע - רק שיהיו משורשרות ושלא תיפתח הודעה חדשה בנושא ציר הרשע אם כבר קיימת אחת בעמוד הראשי... לגבי איבוד הענין בפורום, יש לי הרבה מה לומר בענין ואעשה זאת בהודעה נפרדת במועד מאוחר יותר.

../images/Emo11.gif..

זה אמנם לא רשמי בלי חותמת אבל נתייחס לזה כאל "גורם בכיר העביר לידיעתנו.." העברת את המסר המתבקש.

למעלה