../images/Emo124.gifפליז כנסו!!!
היי
אני מחפש כבר כמה זמן את הדמואים של הארד קנדי, ולא ממש מתמזל מזלי למצוא אותם כרגע. מה שהספקתי למצוא ברשת זה איזה דיסק שנמכר (בוטלג) ויש בו 15 רצועות עם הדמואים שאני מחפש ואפילו אחרים שאני לא יודע עליהם. אולי מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הדמואים בחינם או שלמישהו יש אותם במחשב, וירצה לעשות לי מתנה לקראת השנה החדשה?
הנה תמונה של הבוטלג עם רשימת השירים - אשמח מאוד שתעזרו לי, מי שיכול. תודה! 1) 4 Minutes (Instrumental) 2) The Beat Goes On (Early 2007 Demo) 3) Across The Sky (Unreleased Track / Dub Mix) 4) Miles Away (Instrumental) 5) Heartbeat (Early Demo Version feat. Pharrel Williams) 6) Spanish Lesson (Early Demo) 7) Ring My Bell (Early Demo) 8) Is This Love / Bon D'Accord ("Voices" Early Version from "Hello Suckers" Musical) 9) Voices (Orchestral Demo) 10) Candy Shop (Promo Tour Studio Demo) 11) Miles Away (Promo Tour Studio Demo) 12) 4 Minutes (Promo Tour Studio Demo) 13) Hung Up 2008 (Promo Tour Studio Demo) 14) Music 2008 (Promo Tour Studio Demo) 15) She's Not Me ("Sticky & Sweet Tour" Alternate Studio Demo)
היי