פליז כנסו!!!

DBTK

New member
../images/Emo124.gifפליז כנסו!!!

היי
אני מחפש כבר כמה זמן את הדמואים של הארד קנדי, ולא ממש מתמזל מזלי למצוא אותם כרגע. מה שהספקתי למצוא ברשת זה איזה דיסק שנמכר (בוטלג) ויש בו 15 רצועות עם הדמואים שאני מחפש ואפילו אחרים שאני לא יודע עליהם. אולי מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הדמואים בחינם או שלמישהו יש אותם במחשב, וירצה לעשות לי מתנה לקראת השנה החדשה?
הנה תמונה של הבוטלג עם רשימת השירים - אשמח מאוד שתעזרו לי, מי שיכול. תודה! 1) 4 Minutes (Instrumental) 2) The Beat Goes On (Early 2007 Demo) 3) Across The Sky (Unreleased Track / Dub Mix) 4) Miles Away (Instrumental) 5) Heartbeat (Early Demo Version feat. Pharrel Williams) 6) Spanish Lesson (Early Demo) 7) Ring My Bell (Early Demo) 8) Is This Love / Bon D'Accord ("Voices" Early Version from "Hello Suckers" Musical) 9) Voices (Orchestral Demo) 10) Candy Shop (Promo Tour Studio Demo) 11) Miles Away (Promo Tour Studio Demo) 12) 4 Minutes (Promo Tour Studio Demo) 13) Hung Up 2008 (Promo Tour Studio Demo) 14) Music 2008 (Promo Tour Studio Demo) 15) She's Not Me ("Sticky & Sweet Tour" Alternate Studio Demo)

X Offender

New member
אני יעלה בסופ"ש

רק שתדע שאין דבר כזה אקרוס דה סקיי זה היה סמפל של 30 שניות ודלף ועשו מזה מנטרה במיקס הדמואים של ספניש לסן ורינג מיי בל הם פשוט רמיקס וגרסת סטודיו של הטור

DBTK

New member
תודה לך! ואגב, אם תוכל, תעלה גם את הדמו

של 4 דקות וביט גואוז און שדלפו. היה לי אותם ב2007, אבל מחקתי לאחר זמן ועכשיו אני רוצה אותם שוב חח התגעגעתי

DavidKawena

New member
ACROSS THE SKY - זה שיר מדהים! בגרסא המלאה!

שמעתי אותו לפני שנה וחצי בגרסה המלאה שהייתה אמורה להיות באלבום... זה דואט מקסים של מדונה וג'סטין, והוא היה אמור להיכנס לדיסק במקום "ספאניש לסן". השיר הזכיר לי את "אייזיק" ואת "דויל" וכן גם את "מיילז אוואי" שבסופו של דבר גרם לזה שהשיר לא היה באלבום כי מדונה/וורנר החליטו שמיילז אוואי מתאים יותר ושהם מאוד דומים... אם יש שיר אחד שממש ממש שווה לכם לחקות עד שהוא ידלוף במלואו - זה השיר הזה! כזאת טעות לא לשים אותו באלבום...

DBTK

New member
אתה מתכוון לזה?

מצאתי עכשיו ביוטיוב את הוידאו הזה, ונראה לי שזה מה שדיברת עליו, נכון ? Across The Sky

DavidKawena

New member
אצל חבר בלונדון...

הסמפול הזה מגיע מהגרסה ששמעתי אצלו. שיר מדהים!

למעלה