פה פדה פה פם

../images/Emo124.gifפה פדה פה פם

[או: מפגשפורום ראשון יוצא לדרך] אז גבירותי ורבותיי, התכנסנו כאן היום כדי להתחיל לתכנן את מפגש הפורום הראשון שלנו |מחיאות כפיים| להודעה הזו אני אשרשר כעת שלוש הודעות נוספות- תאריך,מקום ושעה... אנא שרשרו למקום הראוי את הרעיונות שלכם. ובבקשה, שכולם ישתתפו ולא סתם יקראו את השרשור. אנחנו רוצים שכמה שיותר אנשים יבואו, ובשביל זה צריך את שיתוף הפעולה של כולכם
המשך יום נעים, אריאלה.

../images/Emo26.gifתאריך../images/Emo36.gif

אנא שרשרו להודעה זו תאריכים [רצוי במהלך חופשת חנוכה] שנוח [או לחלופין- לא נוח] לכם להיפגש בהם.

tamar brandy

New member
אמממ רק בימי- ../images/Emo163.gif

שני וחמישי, תאריכים זה לא ממש חשוב לי, אני אגיע מתי שתחליטו- רק אם זה יום שני או חמישי:)

במהלך חופשת חנוכה

אני לא כאן בין ה- 11-14/12 יש לנו טיול חנוכה מהצופים, ואם אני לא אסע אליו, אני נוסעת לכנרת עם השכבה שלי.. חחחחח בקיצור.. אני בחנוכה יוכל (במידה ויהיו רכבות כן? החופש הוא בין התאריכים 7-15/12) בכיף ב-8.12, יום רביעי זה יוצא..

N o l o g o

New member
אממ אפשר להידחף..?

תקבעו מתישו לא אכפת לי תאריך ספציפי רק מקווה שלא יתנגש לי עם משהו אחר.. אשתדל מאד מאד להגיע..:)

../images/Emo26.gifמקום../images/Emo36.gif

אנא שרשרו להודעה זו מקומות שנוח לכם להיפגש בהם [רצוי לחשוב על מקומות אסטרטגיים שיהיו נוחים לרוב חברי הפורום].

אני לא מתמצאת בת"א אבל..

גני יהושוע ועזריאלי זה קרוב? חחחחחח כי אם כן אפשר להיפגש בעזריאלי בגג (אף עם לא הייתי בגג!!) ואז ללכת לגני יהושוע ולעשות שטויות

חחחח טוב אז או זה, או זה..

לי לא מפריע.. כל עוד בשניהם יש תחנות רכבת זה סבבה לגמרי :)

למעלה