עצומות וכדומה.

../images/Emo124.gifעצומה למען החזרתה של רננה../images/Emo70.gif

למי שלא שם לב, לא מזמן החליפו את רננה לוסטינג, התסריטאית של פירות אסורים, בטליה בורשטיין, שהייתה התסריטאית של שאר הטלנובלות של ערוץ שוס. אבל בטח כולם מסכימים איתי, שטליה פשוט הרסה את הסדרה
פתאום הטלנובלה הפכה לדרמה מוזיקלית יומית ושטחית, עלילה לא הגיונית ומשעממת. הדמויות חוזרים על אותו משפט פעמיים, יש רומן בין עבדול לאלמנה זימר, ופתאום עבדול גם הפך להיות יהודי
פשוט הרסו לנו את הטלנובלה של רננה.
אבל אנחנו יכולים לשנות את זה
בת דודה של חבר של אח של אימא של שכנה של סבתא של אחות של ידיד שלי, היא אחות של קייזרמן (מנהל ערוץ שוס) ואני יכולה לשלוח לו דרכה את העצומה הזאת, ואולי יחליטו להחזיר את רננה, שבלדיה הסדרה ממש לא כמו פעם. אז כל מי שבעד שרננה תחזור להיות התסריטאית של הסדרה במקום טליה, שיסמן
או
ותפרסמו את זה בכל מקום שאתם יכולים, כמה שיותר יצביעו יותר טוב
רננה תחזרייייי

3eden3

New member
עצומה להיתפתרותה של דנה

מי שראה את הפרק האחרון יודע שדנה רוצה להיתפטר מי שרוצה שיסמן :) מי שלא

3eden3

New member
תקראו זה בקשר לעצומה

*תראו אני יודעת שזו עצומה דבילית אבל בכל זאת שיהיה... (היה לי משעמם חחח...)
עדן

אני איתך../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מי שלא רוצה לדעת שלא ירד..
**-_-** רננה גם ככה חוזרת
**-_-**

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

שנובע מתוך שיעמום טוטאלי..
לאיזו דמות הכי התחברתם?
רות ז"ל
שרה
האלמנה זימר
עבדול (אין הרבה גברים בטלנובלה מה לעשות..
)
מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה?
מזעזע תנו לדנה רק לשחק בלי לשיר
מדהים... פשוט גאוני
נחמד.. היו יותר טובים
לא טוב ולא רע..
כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים?
כל היום אני רואה את הפרק בSDB (יעני VOD של שוס
)
רק בערב
גם שידור חוזר וגם בערב
מי רואה את זה בכלל?!
מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה?
זוועה.. צריך לפטר אותה..
אהבתי ביותר
נחמד לא יותר מזה
גם לפני זה לא היה משהו...
טוב יאללה השיעמום פג... תענו..
(צריך להעיר את הפורום הזה..
)

עונה... ../images/Emo99.gif

לאיזו דמות הכי התחברתם? רות! אפרת שושן הייתה פשוט שחקנית מדהימה... האמת שגם את עבדול אהבתי, עד שהרסו את הדמות שלו עם הגיור ההזוי הזה. מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה? נחמד... היו יותר טוב כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים? גם שידור חוזר וגם בערב [SDB?
] מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה? זוועה... צריך לפטר אותה...

illy4

New member
../images/Emo41.gifעונה

לאיזו דמות הכי התחברתם? רות ז"ל
שרה האלמנה זימר עבדול (אין הרבה גברים בטלנובלה מה לעשות..) מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה? מזעזע תנו לדנה רק לשחק בלי לשיר
מדהים... פשוט גאוני נחמד.. היו יותר טובים לא טוב ולא רע.. כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים? כל היום אני רואה את הפרק בSDB (יעני VOD של שוס) רק בערב
גם שידור חוזר וגם בערב מי רואה את זה בכלל?! מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה? זוועה.. צריך לפטר אותה..
אהבתי ביותר נחמד לא יותר מזה גם לפני זה לא היה משהו...

Sweet Misery

New member
../images/Emo70.gif

הדמות שהכי התחברתי אליה היא עבדול. שיר הפתיחה נורא מזכיר לי שיר של ג'ורג' מייקל... והגרפיקה מזוויעה! קום המדינה קום המדינה, אבל למה לזלזל ככה בפתיח?! אני רואה בדרך כלל בערב ולפעמים ב-SDB. (למרות שגם לשוס יש VOD, לא?
) ואני לא אוהבת מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה.

לפי מה שהבנתי...

לקחו בשביל השיר פתיחה מנגינה משיר של ג'ורג' מייקל... לא ממש הבנתי למה
אולי בגלל שמנהל של הערוץ ידוע כמעריץ אובססיבי שלו?

שאלה טובה... ../images/Emo4.gif

לא יודעת, כל ההפקה הזאת מוזרה לגמריי, הם בטח גם עברו על החוק בדרך.

עונה לשניצלונה../images/Emo99.gif

לאיזו דמות הכי התחברתם? רות ז"ל
מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה? לא טוב ולא רע
כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים? כל היום אני רואה את הפרק בSDB
מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה? זוועה.. צריך לפטר אותה.. רוצים את רננה

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

אענה ואז אחזור לי להארי פוטר ^^ לאיזו דמות הכי התחברתם? האלמנה זימר [אין לי מושג למה, סתם ככה!] מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה? מדהים... פשוט גאוני [זה פשוט שיר מצויין!!!
, אבל הוא נורא מזכיר לי איזה שיר אחר. בכל מקרה, המילים שלו פשוט מדהימות, יצירת אומנות.] כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים? רק בערב [לפעמים אני רואה גם שידורים חוזרים, אבל לא תמיד, אם אני מפסידה פרק אני רואה כמובן בSDB, זה כ"כ הרבה יותר טוב מווד!] מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה? נחמד לא יותר מזה [מצד אחד היא הכניסה המון הומור לסידרה. מצד שני היא גם די הגזימה. אז אני לא בטוחה :X אני חושבת שבכל זאת התסריטאית הקודמת עדיפה.] יעל

sap sapir

New member
עונהההה

לאיזו דמות הכי התחברתם? רות ז"ל מה אתם חושבים על הפתיח של הסדרה? נחמד.. היו יותר טובים כמה פעמים ביום אתם רואים פירות אסורים? כל היום אני רואה את הפרק בSDB (יעני VOD של שוס) חחחח מגניב מה אתם חושבים על מה שהתסריטאית החדשה עשתה לסדרה? זוועה.. צריך לפטר אותה..

למעלה