נכון...
חברה שלי מנהלת את פורום ווסטלייף והיא באמת אמרה לי שתפוז נותנים מקום לאתר. תבררי כמה מקום ותבררי אם רק לך יש גישה אל זה או שאפשר שגם לאחרים תהיה גישה כי אם רק לך יש גישה זה לא יעבוד. כל הקטע של frames וכאלה תשאירי לי תכינו לי גרפיקה ל-layout ואני כבר אדאג לעשות את הקודים והכל. כמה html את מסוגלת לעשות? אני לא צריכה מישהיא שיודעת באופן מטורף, מספיק הבסיס כדי לעזור לי ליצור דפים, לעזור לעדכן פה ושם דפים וכיוצא בזה. אם נעשה גלריה, זאת תהיה גלריה מיוחדת שאפשר להוסיף תמונות בקלות וכל אחד יכול לוסיף של תמונות אז נצטרך עזרה גם שם. שהפרטים על האתר יהיו יותר ברורים, ואני אדע עם מי אני עובדת, אני והיא נפרסם רשימה של "ג'ובים" באתר וכל מי שירצה לעזור יוכל לקחת על עצמו ג'וב. בקשר לשרת של kianegan.org, אני עדיין צריכה לדבר עם קלואי (קלואי = בריטית מעצבנת במיוחד שכרגע בבעלות של השרת, זאת אומרת היא משלמת 42 ליש"ט לשנה בשבילו) אבל לא נראה לי שתהיה לה בעיה שהאתר עצמו יהיה שם. בקשר למדיה עצמה נראה לי שנצטרך למצוא פיתרון יצירתי אחר. להיות גירסא ישראלית של אתר גדול באנגלית (כמו NLY) לא נראה לי שילך, אבל אנחנו יכולים להיות affiliates איתם ושהם ישימו את הבאנר שלנו אצלהם ואנחנו נשים את שלהם אצלנו וכאלה. תמיד עובד, וזה יופי של פירסום. המממ... חשבתי על זה, וכדאי שנתחיל להציק לראש 1 ומעריב לנוער כשיהיה האתר. שם נרכז לינקים לעצומה, מידע על האלבום בארץ (מתי הוא יוצא, רשימת שירים וכו), מידע על איך אפשר לקדם את הבנים בארץ (טלפונים ו-emails של תחנות רדיו ועיתונים וכו' לבקש שירים של הבנים) וכמובן לינק לפורום הזה כדי ש-ה-כ-ל יהיה שם כשאנשים יגיעו לשם מאיפה שזה לא יהיה ויוכלו להתחיל לעבוד למען קידום הבנים בארץ. וכאשר כל זה יהיה בעיצומו, ננסה ליצור קשר עם הבנים (יש לי כמה רעיונות איך) ולהביא לתשומת ליבם את עבודתנו, העצומה והעובדה שאנחנו רוצים אותם בארץ. הם אלו שמושכים את החוטים בחברת התקליטים - אם הם ירצו להביא את המופע שלהם לארץ, או לבוא לקדם את עצמם בארץ ויהיה מפיק בישראל שירצה להביא אותה, Jive לא יגידו לא. ומדברים על מפיקים, אחרי שניצור קצת מודעות והעצומה תקבל מספיק חתימות, ניצור קשר גם עם מפיקים. ואה, למתי אנחנו רוצים שהאתר יהיה אונליין? אני רוצה לפחות גירסה זמנית שלו שתהיה אונליין לא מאוחר מה-14 ביוני, ואולי את הגירסה המלאה ב-30 ביוני, תאריך יציאת האלבום בארץ? לא יודעת.. יהיה קשה בגלל הבגרויות והמסכמים והבלאגן של סוף שנה...