מצטרפת לברכותענתי27![]()
מחר יש לך בטא נכון? מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק זה חייב להצליחאיך את מרגישה?![]()
גם האצבעות שלי לרשותךענתי27![]()
מחר יש לך בטא נכון? מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק זה חייב להצליחאיך את מרגישה?![]()
לבנות אחרי החזרהגם האצבעות שלי לרשותך![]()
![]()
![]()
אני נוטה להסכיםלבנות אחרי החזרה
אני חושבת שאם מישהי "נעלמת" אחרי החזרה, צריך לתת לה את השקט שלה. ומה נעשה מחר נכעס אם היא לא תעדכן לכל תשובה (אמן חיובית), אני תוהה אם זה לחץ נכון. כל אחת והדרך התמודדות שלה. יש שירצו לערב בכל שלב ויש שיעלמו לחודש. אם יש הריון, צריך לעכל את הסיפור והכי חשוב צריך לפחות לחכות עד בדיקת דופק שבוע 7-8 להריון. אם חס וחלילה אין הריון, גם יש התמודדות אישית קודם כל. לכן בנות לדעתי אם מישהי אינה מעורבות בפורום אחרי החזרה, בוא לא נקרא לה לחזור ונשאל לאן היא נעלמה או נספור לה את הימים לבטא. מי שתרצה תערב, רק כל אחת צריכה את הזמן שלה לטוב או (חס וחלילה) לרע. בהצלחה
מצטערת שפתחתי הודעהאני נוטה להסכים
ברור לי שההודעה הזאת נכתבה מתוך רצון טוב ודאגה אמיתית וללא שום כוונה להלחיץ. יתכן גם שההודעה לא מלחיצה אף אחד, אני לא יודעת. אבל נראה לי שעדיף, בשלב הרגיש הזה, להשאיר בידי אותן בנות שאחרי החזרה את הבחירה האם לקבל את תשומת הלב שלנו או לא. מה אתן אומרות?
שרון, תודה על תשומת הלבמצטערת שפתחתי הודעה
לא היתה לי כוונה חלילה להלחיץ.אלא כוונה ברורה שענתי תהיה מרוצה מהתוצאה.
ועוד כמהענתי27![]()
חבר'ה, אתם יותר לחוצים ממניענתי27![]()
ומשהו שאותי קצת הצחיק, בדיעבדחבר'ה, אתם יותר לחוצים ממני![]()
אז לא נעלמתי בגלל שום סיבה שקשורה בהחזרה, פשוט נסענו לאילת בעלי ואני, לענייני עבודה שהיו לו שם, פינקו אותנו עד תום, רק חבל שההתקררות שלי לא עברה לי לחלוטין. אז חזרתי אתמול בלילה, ואכן עשיתי את הבדיקה היום ואני מחכה לתוצאות. בגלל שהייתי באילת היום הוא היום ה- 13 להחזרה, כך ששמעתי משתי בנות שהיו עמי בקייב, ועשו אתמול את הבדיקה, שאחת הצליחה ואחת לאאני כ"כ רוצה להכניס פה הודעה שמחה כמו בפורום פוריות כשמישהי מצליחה ולראות פעם אחת שרשור נחמד אחרי הודעה כזו. אני מקוה שהחלום יתגשם! מאד שמחה לדעת שחושבים עלי כאן בפורום. ענת![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.