אבל עדיין.......למרות שיכול להיות שמה שרשום בויקיפדיה הוא לא נכון הם בטוח יעשו עוד עונה כי בסוף העונה השלישית אמרו לא תיהיה עוד עונה וככה גם אמרו בסוף העונה הרביעית ובסוף הם עדיין ממשיכים וממשיכים את הסדרה ונראה לי אפילו יגיעו לאיזה עונה 12 או משהו....אי אפשר לדעת איתם כי הפרשי העונות האחרונות הוא בין שנתיים, שנתיים וחצי ככה..
אבל עדיין.......למרות שיכול להיות שמה שרשום בויקיפדיה הוא לא נכון הם בטוח יעשו עוד עונה כי בסוף העונה השלישית אמרו לא תיהיה עוד עונה וככה גם אמרו בסוף העונה הרביעית ובסוף הם עדיין ממשיכים וממשיכים את הסדרה ונראה לי אפילו יגיעו לאיזה עונה 12 או משהו....אי אפשר לדעת איתם כי הפרשי העונות האחרונות הוא בין שנתיים, שנתיים וחצי ככה..
ברגע שאתה כותב ולוחץ על "שמור", זה שומר. אני גם יכול לכתוב שמיקי חיימוביץ' התפטרה מחדשות 10 בשנת 2004, וזה יהיה כתוב. הם בודקים מה קורה, אבל לא בודקים לפני שזה עולה.
אנחנו היינו הראשונים לפרסם שיש עונה שישית עוד לפני חודש, אז כל הילדים שמתעוררים עכשיו ובטוחים שהם הראשונים שמיידעים אותנו בידיעה - שרשרו את הודעותיכם לכאן
אנ י יודעתתת את זה ממזמןןןן יותר מחודששש וזה בטוחחח ל99% ולא50% אלההה1000000000000% ותכלסס הם לא היו גומרים ככה ומשאירים אותו בוכים ועצוביםםםם!!!!! אזזז יאללה חפלההה סתם...... יאללה לשמווח יש עונה 6