עונה שישית..

raptil

New member
99 אחוז יש סיכוי לעונה שישית לפיג'מות!

תיכנסו כול מי שרוצה לויקיפדיה ותרשמו הפיג'מות..........

raptil

New member
העונה השישית

אבל עדיין.......למרות שיכול להיות שמה שרשום בויקיפדיה הוא לא נכון הם בטוח יעשו עוד עונה כי בסוף העונה השלישית אמרו לא תיהיה עוד עונה וככה גם אמרו בסוף העונה הרביעית ובסוף הם עדיין ממשיכים וממשיכים את הסדרה ונראה לי אפילו יגיעו לאיזה עונה 12 או משהו....אי אפשר לדעת איתם כי הפרשי העונות האחרונות הוא בין שנתיים, שנתיים וחצי ככה..

raptil

New member
העונה השישית

אבל עדיין.......למרות שיכול להיות שמה שרשום בויקיפדיה הוא לא נכון הם בטוח יעשו עוד עונה כי בסוף העונה השלישית אמרו לא תיהיה עוד עונה וככה גם אמרו בסוף העונה הרביעית ובסוף הם עדיין ממשיכים וממשיכים את הסדרה ונראה לי אפילו יגיעו לאיזה עונה 12 או משהו....אי אפשר לדעת איתם כי הפרשי העונות האחרונות הוא בין שנתיים, שנתיים וחצי ככה..

0OמומיןO0

New member
כתוב בויקיפדיה שיניב אמר את זה

אז זה נכון כנראה. מה גם שבפרק האחרון אילן אמר כמו שאני מכיר אותנו תהיה גם עונה 60

0OמומיןO0

New member
../images/Emo207.gifהפרק הראשון של קפה קרסול בויאודי../images/Emo13.gif

של העונה השנייה התכוונתי
זה בעולם הילדים
כנראה שבקרוב הם יעלו את שאר הפרקים

galgi33

New member
לא נכון!

קודם כל תה צריך להיות ותיק שם, הם בודקים את זה קודם רק שאצלך זה מתקבל אוטומטית

barak97

New member
מה פתאום!

ברגע שאתה כותב ולוחץ על "שמור", זה שומר. אני גם יכול לכתוב שמיקי חיימוביץ' התפטרה מחדשות 10 בשנת 2004, וזה יהיה כתוב. הם בודקים מה קורה, אבל לא בודקים לפני שזה עולה.

galgi33

New member
בוא

תשנה משהו במה שכתוב על הפיג'מות ואני אבדוק אם זה השתנה גם אצלי בבית

גם רובי סוגשל רמז לנו וגם בוידאו צ'אט עם יניב

הוא אמר שכמובן שתהיה עוד עונה חח P:

0OמומיןO0

New member
אהה כן גם בויקיפדיה כתוב שיניב אמר

עוד לא ראיתי את הוידיאו צ'אט עכשיו אני יראה

0OמומיןO0

New member
ראיתי עכשיו את הוידיאו צ'אט ../images/Emo9.gif

אני יודעת שזה באיחור
היה יפה ויניב היה נחמד והוא כל הזמן אומר שבטוח תהיה עונה שישית איזה כיף זה
אני רק מקווה שלא ייקח שוב שנתיים
גרי מנדלבאום בלש פרטי תהיה בקיץ לא חשבתי שזה יהיה כזה מהר איזה כיף

../images/Emo124.gif עונה שישית..

אנחנו היינו הראשונים לפרסם שיש עונה שישית עוד לפני חודש, אז כל הילדים שמתעוררים עכשיו ובטוחים שהם הראשונים שמיידעים אותנו בידיעה - שרשרו את הודעותיכם לכאן

טווול

New member
אנחנו יודעים שיש עונה 6 עוד מאז הצ'ט עם יניבב

אנ י יודעתתת את זה ממזמןןןן יותר מחודששש וזה בטוחחח ל99% ולא50% אלההה1000000000000% ותכלסס הם לא היו גומרים ככה ומשאירים אותו בוכים ועצוביםםםם!!!!!:) אזזז יאללה חפלההה סתם...... יאללה לשמווח יש עונה 6:)

למעלה