עבודה עברית

../images/Emo124.gif עבודה עברית../images/Emo9.gif

חוויות, תמונות, צחוקים, עמית מטפסת על ברזלים טרגר מתראיינת לתכנית טלויזיה
הכל לפה

ג'נגו היה מדהים!!!

אני חושבת שמי שעמד סביבי ראה כמה התלהבתי
הוא שר כ"כ יפה שם! הוא נתן אחלה "שואו":) ובכלל היה ממש כיף
תודה למי שהיה שם איתי

amitshilo

New member
היה נהדר../images/Emo9.gif

הוא היה ממש מעולה, נתן אחלה של ביצוע. היה כיף ממש לפגוש אותו ואתכן:) ואתן, כמובן

אז אחרי שהשלמתי שעות שינה..

הנה החפירה.. השעה כמעט 5 ואנחנו עושות את דרכנו מהרכבת ברגל אל גני יהושוע מרחוק כבר רואים את הדגלים הכתומים באוויר.. וההתרגשות בעיצומה
הגענו וואני והילי הלכנו לחפש את השער..בעוד שאר הבנות כבר תפסו עץ וצל לנוח. היה חם בטירוף.. רק חיכנו שיחשיך כבר.. ישבנו אח"כ כולנו ביחד מתחת לאותו העץ..אכלנו סוכריות של ענבר
והתקשרנו לג'נגו כדי לתת לו את המתנה שהכנו לו.. אז אני והילי כמובן ניצלנו את זה שיש לנו תג והלכנו להפגש עם ג'נגו.. לפני כן נפגשה איתנו אחת מהמארנים של המופע.. ועשתה לנו סיור והסבירה לנו על הבמה העצומה..[באמת שלא יצא לי לראות במה כזאת ענקית] סיימנו את הסיור והלכנו לתת לג'נגו את המתנה.. כמעט 7 וג'נגו צריך כבר לעלות לבמה.. אנחנו חזרנו בחזרה אל מול הבמה ופשוט נהננו מ5 דקות של שיר. יש לציין שעם כל החם היו אנרגיות מטורפות קפצנו ושרנו וצרחנו [כן חלקנו פאקצות
] סתם נו סה"כ עשינו וואואואואו אח"כ כבר עשינו סיבוב מאחורה.. התקשורת עטה על הסלבס שיצאו להתראיין.. ומה שנשאר לי היה לצלם.. כולם היו שם! פשוט כולם.. וYNET וואלה E גלצ הכל הכל ואני עמדתי בצד וצילמתי לא רציתי להכנס בין הרגלים של הגדולים.. היה ממש כיף לראות את ההתנהלות של כלי התקשורת והסלב שם
לדעתי הדבר הכי טוב של הערב..מלבד המוזיקה, היה הזיקוקים..כ"כ הרבה ראשים מופנים לשמיים היו מלא מלא זיקוקים וזה היה תענוג לעיניים
וגם למצלמה שלי
אורנג' השקיעו
כל הכבוד! וזהו היה ערב מטורף.. רק חבל שנגמר מהר.. רציתי עוד מברי ועוד מעברי ועוד מטרופולין.. חבל שזה נגמר ב11 בלילה אחרי כל ההשקעה לפחות היו נותנים עוד שעה עוד שיר לכל אחד
אבל גם ככה זה היה מושלם..

למעלה