ס
ק
ר

A m i r 17

New member
../images/Emo124.gif ס../images/Emo26.gifק../images/Emo26.gifר

בפגישת פורום המצומצמת שנערכה בארומה עלתה העצה להוציא חולצת פורום לכן העלנו את זה בסקר על מנת לדעת מה דעתכם בעניין... אז למה אתם מחכים? הראשון שיגיע הוא גם הראשון שישפיע!!!

MS6

New member
אני עם תותיפרוטי

אני גם אוהב את הגלידה הזאת! זה טעים לאללה.. יש בהתחלה מן שמנת ואח"כ ציפוי כזה של תותים...לא משנה, אני נגד חולצת פורום!!

faith2

New member
נראה לי שזאת היסחפות../images/Emo4.gif...

איך בכלל נצליח לעשות כזה דבר

לדעתי זה קצת מוגזם!!

עם ככל הכבוד (ויש כבוד!) אנחנו לא תנועת נוער ולא כלום אנחנו בסה"כ כמה ילדים נחמדים שמדברים ביחד בפורום... אני לא חושבת שחולצת פורום זה במקום!

סנטה

New member
או קיי ... גם לי יש דעה .

גפ הפורום השכן שלי [אילת] רצה בעבר לעשות חולצת לפורום אחרי שביררנו מחירים , ואפילו היה לנו לוגו ירדנו מזה בגלל איזה משהו שאין לי כח וזמן לפרט אותו עכשיו אבל זו סיבה טיפשית ועוד תהיה לנו חולצת פורום . אני חושב שזה רעיון נחמד - דבר ראשון : 1. תבחרו מישהו שיברר לכם מחירים מכל מיני הצעות מחיר . 2. תנסחו מכתב לארגון/עסק מסויים שיהיה הספונסר שלכם , בעזרתו הוא ישלם מחצית או אולי הכול לחולצות ובתמורה מאחורה יהיה הלוגו של הארגון/העסק הזה ככה אתם מרוויחים והוא מרוויח מהעניין . תוכלו לקחת גם 2 ספונסרים וכ"ו ... 3. תעשו רשימה מדוייקת של חברי הפורום הפעילים בלבד , תעשו חולצות שכאלה עם לוגו יפה והכתובות המקוצרת ואל תתבישו ללכת עם זה לביה"ס / לצאת עם זה או לא משנה מה ! 4. תשמרו לי חולצה
5. תחשבו על זה ... זו דרך פרסום מצוינת , זה נחמד מאוד וזה מזכרת ... בהצלחה !

למעלה