ס - ק - ר חדש!

pinoki

New member
../images/Emo124.gif ס - ק - ר חדש!

פרטו פה מה דעתם כתשובה לסקר

Im The Sun

New member
הנה שלי../images/Emo42.gif

*שתעשה מה שבא לה - לא שיש לה מה להסתיר*

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

שתעשה מה שבא לה - לא שיש לה מה להסתיר

shmezz

New member
מצד אחד יש לה מה להראות...

מצד שני...לא יודעת, אני מתה עליה וזה לא מכבד בדיוק כל העירום הזה.. אני אישית מוחקת תמונות אם אני מורידה ומגלה שהן בעירום, לא עושה לי את זה... אם התפקיד מצריך אז סבבה, לא יותר מזה..

¶ music girl

New member
אני בחרתי ../images/Emo26.gif

"אני לא אוהב/ת שהיא מצטלמת בעירום" (בינתיים אני הראשונה) לפני שתסקלו אותי, אני רוצה להסביר. לפי דעתי אנג'לינה מורידה מערכה כאשר היא מצטלמת ומופיעה בסרטים בעירום. אני לא מתלוננת על זה, ואני לא אומרת שזה לא בסדר, רק זה מפריע שהיא מופיעה בסרטים בעירום כשהיא לא חייבת. ז"א, שהסצינה הייתה יכולה להיות מושלמת גם כשהיא לא הייתה עירומה. כמו לקחת חיים, זה היה נחוץ? אני לא נגד זה, זה פשוט לפי דעתי לא הכרחי שאנג'לינה חושפת את עצמה ככה בהרבה מסרטיה. ולדעתי היא שחקנית גדולה ומוערכת לא משנה מה היא עושה,כי סה"כ, היא תעשה מה שבא לה.

Im The Sun

New member
זהירות../images/Emo18.gif../images/Emo42.gif

אבן------------------------------>
סתם, אני נוטה להסכים קלות. אני בעד מופעים פרטיים אצלי בבית, אני מוכן לשלם לה פי 3 מהשכר שהיא מקבלת בהיותה שליחת האו"ם
סתם, אני מוכן לשלם יותר
אני עיייייייףףף ובא לי שסק.

Im The Sun

New member
בואו נרד משירשור שסק=אננס...../images/Emo42.gif

גם ככה כואב לי הראש.

Ma E

New member
אמרתי סתם זאת אומרת גם לי אין כוח|!

חחחחחחחחחחחחח

¥EleVatioN¥

New member
אויי שסק!../images/Emo129.gif

אני מתה על שסקים חחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת לזה גם גוגויים זה משעשע והידדדדדדדדדדדד האינטרנט שלי עובדד
435$#%!#@^!#$^$#%$%$#

Im The Sun

New member
זה אומר שאת חוזרת../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

סתםםםם ברוכה החוזרת

נומי חזרה ויש לה מה להגיד../images/Emo70.gif

טוב אחרי שסיימתי לדבר על עצמי בגוף שלישי.. נסביר את הבחיר שלי אז כמו רובכם בחרתי ב"מה שבא לה" בהתחלה חשבתי אולי גם "כחלק מתפקיד בסרט" אבל מה שבא לה זה בסופו של דבר די כולל את השניים.. ובעיקרון אין לי ממש התנגדות לעירום שלה.. פשוט שזה יהיה "אמנותי" חחח
ובגבול הטעם הטוב.. ולא ככה חופשי על ימין ועל שמאל אחד הבעיות העיקריות זה לא הקטע של אם היא מצטלמת העירום או לא.. זה איך שאנשים אחרים מפרשים את זה ומשתמשים בזה אחר כך

למעלה