סקר!

../images/Emo124.gif סקר!

*נכתב בלשון נקבה אך מתייחס לשני המינים
1.הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? 2.מה החג הכי אהוב? 3.מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? 4.מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? 5.איך את מרגישה? 6.מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? 7. איזה ספר את כן ממליצה? 8.שוקולד לבן או שוקולד שחור? 9.מה הכי מבאס בפסח? 10.חובה על כל אחת להוסיף שאלה לסקר! וככה הבאה שתענה עליו תענה על שאלה אחת יותר מהקודמת..
* כל הזכויות שמורות לprinchipeta שדחקה בי להעיר את הפורום שלנו. אז תודה לך princhipeta !

אני!

1.הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו?ממממ בעיקרון יש לי מלא כינויים.כל חברה ממציאה לי שם אבל את אילי הכי אהבתי ומישהי שאני מאוד אוהבת קוראת לי ככה אז..שמתי.. 2.מה החג הכי אהוב?חנוכה 3.מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות?ורוד 4.מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה?חוצות.היה מעולה.ישבנו כל החבר'ה עשינו שטויות. 5.איך את מרגישה?לא משהו.. 6.מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו?ג'ינג'י 7. איזה ספר את כן ממליצה?לגמרי לא שקטה 8.שוקולד לבן או שוקולד שחור?שחור 9.מה הכי מבאס בפסח? לא לאכול לחם 10.מה החלום שלך?

princhipeta

New member
כפיים לי!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

1. הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? princhipeta = נסיכה. האמת שהרבה אנשים לא הבינו את זה, אני מתחילה לחשוב שלא כתבתי את זה נכון. בכל מקרה, זה מזכיר לי את חברה שלי, אז... 2. מה החג הכי אהוב? חנוכה! 3. מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? לא נראה לי שיש כזה, אבל אם אני ממש צריכה לבחור אז אולי צהוב בהיר כמו של הזוהר של המכוניות. 4. מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? הייתי בצפון וממש נהניתי, הייתה חוויה! ואח"כ הייתי בפאב וראיתי את הדודה הזאת מ'ילדות רעות'. 5. איך את מרגישה? טוב מאוד. 6. מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? קוראים לו: 'מה קרה לרותי' והוא מספר על ילדה שנפלה לשירותים. 7. איזה ספר את כן ממליצה? עולים לי המון.. אמממ... שאלה קשה. אהבתי מאוד את בריג'יט ג'ונס. 8. שוקולד לבן או שוקולד שחור? שחור 9. מה הכי מבאס בפסח? לא לאכול. 10. מה החלום שלך? כל דבר? בעולם? אמממ.. שיהיה לי כישרון ציור ושירה וכישרון מוזיקלי לנגן על קלידים ועל גיטרה ולעשות מוזיקה... 11. מה החוויה הכי כיפיית שהייתה לך בחיים?

DankaN5

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

1.הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? האמת שיש לי מלא כינויים כי פעם הייתי סוג של סמויה, ובלי להתכוון נשארתי על הכינוי הזה. 2.מה החג הכי אהוב? אממ חנוכה ושבועות 3.מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? פעם זה היה סגול..היום לא יודעת. הכל נראלי בסדר 4.מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? ת"א היה כייף 5.איך את מרגישה? כרגע נחמד 6.מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? סקופ מושחת. סתם שעמם אותי 7. איזה ספר את כן ממליצה? הנה אני מתחילה, פשוט נגע בי במקום מדויק בתקופה כואבת והוא לא נשכח. 8.שוקולד לבן או שוקולד שחור? לבן, מחלה
9.מה הכי מבאס בפסח? שום דבר 10. החוויה הכי כייפית - אולי הטיול האחרון לאיטליה היה נחמד. ובכללי חווית הציור והאומנות שאופפת אותי, כל פעם מביאה אותי לחויות נוספות..
11. איזה שיר אומר עלייך הכי הרבה?

מענה לסקר

1. הכינוי שלי, הכי פשוט, חיפשתי משהו קרוב לשמי האמיתי וזה הכי קרוב שהמחשב הציע לי, אז קיבלתי. 2. החג הכי אהוב עליי, הוא ראש השנה, כי קודם כל כי הוא מופיע בסוף הקיץ, השנוא והמכביד, (על חולי טרשת במיוחד), וזה גם יום ההולדת שלי. אז אני והאישה שלי תמיד נסענו לטיול לחו"ל. 3.הצבע השנוא ביותר הוא צבע חרדל,לא רק שלא אלבש אותו לעולם, גם קשה לי לראות אותו, פעם מורה שלי ברידמן לריפוי בצבעים אמרה לי שיכול להיות שבאחד הגלגולים הקודמים שלי,הזריקו לי רעל שזה היה צבעו. 4.המקום האחרון שבילתי בו היה אמש, אבן יהודה, היינו בסרט "קליק",(קליל, ומצחיק), ואח"כ במסעדת יוניס, היו צחוקים וכיף, בעיקר כי היינו לבד בבית קולנוע ריק, והמקרין חיכה עם ההקרנה עד שנגיע, זה עוד לא קרה לי. 5.איך אני מרגישה?, מאד מבולבלת, לא מפוקסת, מוטרדת. 6.הספר שלא ממולץ, "תאנים אהובתי", לא התחברתי אליו. 7. הספר הממולץ "רודף העפיפונים". 8.שוקולד חלב ואם אפשר עם אגוזים או שקדים. (רק לא לבן). 9.ליל הסדר עצמו, כל ההכנות, והרעש, ומה נלבש, ומה נבשל, ומה נקנה, ומי נזמין,אין לי סבלנות לכל הטרללם הזה, ולכל האגדה הזו, ולכל הצעקות של כל הילדים, ממש פסה בעיני. 10.החוויה הכי כיפית שלי היתה בטיול לקרואטיה, היינו שם במקום שנקרא פליט ביצ'ה, גן עדן של אגמים, וגשרים, מקום יפיפיה, יש שם מסלול של איזה חמישה ק"מ, אחרי שני קילומטר לא יכולתי יותר ללכת, ואז המדריך הציע שסירה תחזיר אותי למקום מסוים, ושם אחכה לקבוצה, האישה שלי רצתה להצטרף אליי, אבל התעקשתי שתמשיך במסלול, בקיצר, אני מוצאת את עצמי למעלה, בבית קפה שמשקיף על כל הפארק הקסום הזה, ומבלה את השעתיים הכי קסומות שהיו לי בחיים. 11. השיר שאומר עליי הכי הרבה,נראה לי שזה "אני ואתה נשנה את העולם" יש בי משהו כזה בלתי מוסבר לשנות דברים שלא נראים לי, לפעמים זה עולה לי בבריאות. 12.על מה לא תוותרי אף פעם בקשר? רינתי

אני אני אני אני

1.הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו?
הכינוי שלי הוא סוג של פארודיה על העניין הזה שיש בתחרויות יופי את "חביבת הקהל", שזה תואר שאף פעם לא הבנתי... 2.מה החג הכי אהוב?
כשהייתי קטנה זה היה שבועות, כי היינו מסתובבים יום שלם בחוץ - מרטיבים ונרטבים - ואני אישית ממש נהניתי
3.מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות?
לפני חודש הייתי אומרת ורוד, אבל מכיוון שלא מזמן קניתי סוודר ורוד שנראה ממש יפה, אני אגיד שאין לי בעיה עם שום צבע :) (אה, חוץ מזהב!!! מזעזע) 4.מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה?
אתמול הייתי בכותל, וכמו תמיד זאת חוויה מרגשת, ויצאתי עם אוויר חדש בריאות ועם כוח להמשיך הלאה ולהתמודד עם החיים. 5.איך את מרגישה?
בסדר גמור 6.מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו?
לא יצא לי להיתקל בכזה עדיין. 7. על איזה ספר את כן ממליצה?
"פולין ארץ ירוקה", מלבד הסיפור שנוגע לכולנו ללב בתור יהודים, יש את תיאורי האהבה המקסימים כמו גם תיאורי הנוף של אפלפלד, חובה לקרוא... 8.שוקולד לבן או שוקולד שחור?
שחור 9.מה הכי מבאס בפסח?
שאין פיצה טעימה 10. החוויה הכי כייפית?
לנצח בכדורגל 11. איזה שיר אומר עלייך הכי הרבה?
"מורה לחיים" / עמיר בניון 12. על מה לא תוותרי אף פעם בקשר?
נאמנות 13. למי הצבעת בבחירות? (שאלת רשות מטעמי הזכות לפרטיות
)

מורן א

New member
../images/Emo9.gif

1. הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? ובכן, מורן זה השם שלי, פשוט ואמיתי. 2. מה החג הכי אהוב? פורים. אוהבת תחפושות, אוהבת לחשוב על תחפושות מקוריות וליצור אותן. אם היה לי אומץ הייתי מראה לכם את התמונה שלי ושל זוגתי מחופשות לשרק ופיונה
3. מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? שאלה קשה ובכל זאת אחרי מחשבה רבה כנראה שצבע כתמתם, אפרסק בהיר. 4. מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? זה היה מעט מזמן, פסטיבל מרפי'ז (מוסיקה אירית) בת"א. היה סופ"ש מהחלומות. שני לילות, שני מופעים, חברה אחת והרבה מסעדות. 5. איך את מרגישה? רוב הזמן מצויין. 6. מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? יש הרבה, אבל אם לחשוב על אחד, "האישה השניה" של יאיר לפיד. מאכזב ומשעמם. 7. איזה ספר את כן ממליצה? יש עוד יותר הרבה. "אנשי הקש" של מייקל מרשל. ספר מתח מעולה כמותו לא נתקלתי זה זמן רב. שילוב גאוני בין סטיבן קינג לדין קונץ. כל אוהבי המתח, רוצו לקרוא, היום התחתלתי את ההמשך שלו "האדם הזקוף". ואני לא יכולה לסיים באחד ולכן אמליץ בחום גם על "סטון בוץ' בלוז" של לזלי פיינברג. ספר לא קל בכלל שסיימתי אמש, אבל מצויין ונוקב. מותיר הרבה סימני שאלה ורצון להכיר ולדעת עוד. 8. שוקולד לבן או שוקולד שחור? לבן, אלא אם כן מדובר בשוקולד בלגי משובח, שיבוא בכל צבע שיבחר. 9. מה הכי מבאס בפסח? חמץ. 10. מה החלום שלך? להוציא לאור את הספר שלי. 11. מה החוויה הכי כיפיית שהייתה לך בחיים? הטיולים בחו"ל עם האישה שלי. אנגליה וסקוטלנד, ארה"ב. הייתי משחזרת במדויק כל שניה שחלפה, גם את הפחות נעימות כמו: אמצע הלילה בכבישי אנגליה, חושך מוחלט וערפל כבד, זוגתי נוהגת, גשם מתחיל ובמקום להפעיל את הוישרים היא כיבתה את האורות. אלו היו כמה שניות מאוד מפחידות להימצא ברכב נוסע באפלה מוחלטת, עד למציאת מתגי האורות. 12. איזה שיר אומר עלייך הכי הרבה? געגוע/יהודית רביץ. 13. על מה לא תוותרי אף פעם בקשר? אהבה. 14. למי הצבעת בבחירות? מרץ. 15. על מה ו/או מי לעולם לא תוותרו בחייכם?

מורן א

New member
ותיקון כמובן

9. מה הכי מבאס בפסח? מצות! (מה פתאום חמץ, הפסח הזה שיגע אותי).

carefully

New member
גם אני ../images/Emo20.gif

1.הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? בעקרון carefully הוא שיר בביצועה של אחינעם ניני שמאוד מאוד אהבתי והתחברתי אליו. אני מניחה שאין סיבה מיוחדת לכך שבחרתי בו ככינוי, הרגשתי שהוא מבטא חלק ממני בצורה מסויימת. 2.מה החג הכי אהוב? אני לא יכולה לבחור אחד. חנוכה, פורים ופסח. 3.מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? זהב? לא אוהבת דברים נוצצים מדי. 4.מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? היום, הייתי בדאליית אל כרמל. היה נחמד מאוד, הזכיר לי את הילדות. הנוף, כמובן, היה מדהים. וכמובן מסע שופינג קטן שהסתכם בשני תיקים, זוג מכנסיים וארוחת צהריים. היה כיף. 5.איך את מרגישה? כרגע? מעולה. בדרך כלל? תלוי באנרגיות שאני קולטת סביבי. לרוב ממש טוב. 6.מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? "נערה מופרעת" מאת סוזנה קייסן. פשוט איום ונורא, לא הצלחתי לקרוא מעבר לעשרים עמודים, כולל דילוגים בין הפרקים (דבר שהוא אסור מבחינתי). ספר משעמם מאין כמוהו מעולם לא יצא לי לקרוא. פשוט אכזבה. בעקרון הספר מספר בגוף ראשון את סיפורה האמיתי של בחורה שניסתה להתאבד וכתוצאה מכך אושפזה בכפייה בבית חולים פסיכיאטרי. הסרט "נערה בהפרעה" מבוסס על הספר הזה, ואין לי מושג איך הצליחו לעשות סרט כל כך טוב מספר כל כך גרוע. 7. איזה ספר את כן ממליצה? "בארץ הנעורים" שנכתב ע"י ליסה קארי. אחד הספרים הנפלאים שקראתי ואני אזכור אותו לעד בתור הספר שהצליח לעורר בי תחושות שאפילו לא ידעתי שקיימות בי. אין בי מילים לתאר אותו, ולכן אוסיף כאן קישור לתקציר ואוסיף שהוא מומלץ בכל פה ובכל לשון ובכל איבר אחר שניתן למצוא בגוף האדם. 8.שוקולד לבן או שוקולד שחור? שחור הוא שוקולד מריר, אז מניחה שהתשובה תהיה אף אחד, אלא שוקולד אגוזים, ומסכימה עם מורן שהבלגיים הם הטובים ביותר. 9.מה הכי מבאס בפסח? ללכת לארוחת ערב אצל דודה שלך, שהיא בשלנית מצויינת. לראות את הדג מחכה לך בצלחת, מונח בתוך ים של רוטב אדום וחריף שמדיף ניחוחות אלוהיים. ואז, בשיא העדינות והרגש, לטבול את המצה ברוטב ולשמוע רעש של חרסינה... 10. מה החלום שלך? להטביע חותם בעולם בדרך כלשהי. 11. מה החוויה הכי כיפיית שהייתה לך בחיים? היא אולי לא הכי כיפית, אבל אחת הכיפיות בהחלט - הכנתי אהיל מזכוכית, בסגנון ויטראז', כמובן שבעזרתו של ידיד. היה מדהים. 12. איזה שיר אומר עלייך הכי הרבה? סיבות אישיות - בתי. 13. על מה לא תוותרי אף פעם בקשר? אמון ובטחון. 14. למי הצבעת בבחירות? מרצ 15. על מה ו/או מי לעולם לא תוותרו בחייכם? על החופש והעצמאות שלי. 16. ספרו על אירוע משמעותי בחייכם שלולא היה מתרחש, חייכם כיום היו נראים אחרת לגמרי.

../images/Emo71.gif

1. הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? מזונפלאס היא מילה בצרפתית שפירושה "הכנות מוקדמות", והיא מתייחסת לכל ההכנות לבישול והאפייה - ניקוי, חיתוך, שקילה וכולי. אין שום סיבה שנשמעת לי סבירה לשאלה "מדוע". סתם. 2. מה החג הכי אהוב? חנוכה 3. מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? לא חושבת שיש דבר כזה. 4. מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? המקלחת, היה מרענן. 5. איך את מרגישה? שאלה מורכבת. 6. מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? אין כזה דבר. 7. איזה ספר את כן ממליצה? יש המון, וכמו מוזיקה, זה משתנה מתקופה לתקופה. העל זמניים הם "קדחת הדשא", "פונטנלה", ו"המשחק של אנדר" (וגם כל ההמשכים שלו). יש עוד המונים. 8. שוקולד לבן או שוקולד שחור? אין דבר כזה "שוקולד שחור" ושוקולד לבן הוא בכלל לא שוקולד. אני הכי בעד שוקולד חלב או פרלינים עם מרציפן. 9. מה הכי מבאס בפסח? מה יכול להיות מבאס בפסח?

טובטוב^^

1. הסבירו קצת על הכינוי שלכן, מדוע בחרתן דווקא אותו? זה שיר של הקומדי סטור, שמישומה נראה לי נורא משקף אותי בתקופה שיצרתי את זה, אבל הוא עדיין שיר חביב ומשעשע. 2. מה החג הכי אהוב? החג היהודי? פורים. 3. מה הצבע שבחיים לא הייתן לובשות? משהו ממש ממש בוהק, אבל ממש, מהסוג שיכול לשמש כסממנים למטוסים. 4. מהו המקום האחרון שביקרת בו, ואיך היה? חולון. וחם. נורא חם בחולון, תזכרי את זה. 5. איך את מרגישה? כרגע או באופן כללי? או אולי לעשות ממוצע שנתי... 6. מהו הספר שאת לא ממליצה לקרוא אותו? ספרי ההמשך של המשחק של אנדר, כל כך אהבתי את ספר המקור וכל כך התאכזתי מההמשך, למרות שסדרת הצללים מעולה. 7. איזה ספר את כן ממליצה? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ספר שהציל אותי בכל כך הרבה מבחנים. (יש בגרות, אני מוציאה אותו מהתיק איזה שעה לפני, קוראת כמה פרקים, ואני רגועה.) 8. שוקולד לבן או שוקולד שחור? שוקולד מריר
. 9. מה הכי מבאס בפסח? הכשרות, כל כך הכשרות. 10. מה החלום שלך? לגרום לאנשים לשמוח. 11. מה החוויה הכי כיפיית שהייתה לך בחיים? וואו. כמה שזה הולך להיות קיטשי. הנשיקה הראשונה שלי עם מישהי שבאמת אהבתי. *דופקת את הראש בקיר מרוב קיטש* 12. איזה שיר אומר עלייך הכי הרבה? וואו, התקלת אותי כאן. יש המון, זה משנתה כל שניה פחות או יותר. 13. על מה לא תוותרי אף פעם בקשר? היכולת לגרום למי שאני איתה לחייך. (לא יכולה בלי זה.) 14. למי הצבעת בבחירות? צעירה מידי, אם הייתי יכולה הייתי מצביעה מרצ. 15. על מה ו/או מי לעולם לא תוותרו בחייכם? פיזית או נפשית? טוב... פיזית זה יהיה על הכלבה שלי, פרו. נפשית - על היכולת שלי להצחיק ולגרום לאחרים לחייך. 16. ספרו על אירוע משמעותי בחייכם שלולא היה מתרחש, חייכם כיום היו נראים אחרת לגמרי. הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום גאווה צעירה, האנשים שהיו שם והפורום הזה הצילו אותי מכל כך הרבה דברים, אני עדיין בקשר עם האנשים ההו-כה-יפים משם, חלקם שינו לי את החיים אפילו יותר. 17. אם הייתם צריכים לבנות אדם מושלם, על אילו תכונות לא הייתם יכולים לוותר?

ואני ../images/Emo192.gif

1. צעיף לבן, כי אני אוהבת את החורף ואוהבת צעיפים, ואוהבת את הצבע לבן. ו"צעיף לבן" לקוח מאיזה קטע שפעם רשמתי..וזה צלצל לי נחמד, אז למה לא. 2.החג הכי אהוב, ראש השנה. תמיד אהבתי את אווירת החג של שנה חדשה. 3.נראה לי שצהוב..אבל גם זה תלוי בגוון. 4.המקום האחרון היה במועדון, לונה! היה מגניב ביותר.נהניתי. 5.כרגע עייפה ומחכה כבר להיות אחרי היום הראשון של הגיוס! 6.הספר שאני לא ממליצה : "מי הזיז את הגבינה שלי" וכל הספרים מסוגו. לא התחברתי. וזה גם לא ממש שינה לי את החיים. 7.שוקולד, לא משנה איזה. 8. החלום שלי הוא להגשים את עצמי.בכל המובנים. 9.החוויה הכי כיפית..הטיול לאילת. היה כיף! 10. שיר שהכי אומר עליי, קשה לי לענות..יש מקבץ של משפטים מכל מיני שירים שאני מתחברת אליהם. 11.אמון. קשר הוא לא קשר בלי אמון. 12.מסווג. האמת, שאני מתביישת להגיד שלא הספקתי להצביע. עבדתי כפולה! גמני מתביישת בעצמי. 13.אני אף פעם לא אוותר על היכולת להרגיש. גם אם לפעמים כואב. 14.ארוע משמעותי.. 15.לא הייתי מוותרת על..כנות,אכפתיות, חוש הומור (והרבה אם אפשר). ועוד כמה..אבל אלה בעיקר.

קמיקאזי

New member
עכשיו אני

1. כינוי - שמי מסתתר בתוך הכינוי 2.חג- חנוכה 3.צבע שלא אלבש- ורוד 4.מקום שביקרתי-גמלא בגולן צפיתי בנשרים 5.איך מרגישה- משתדלת שלא 6.ספר לא מומלץ-אין לי כזה 7.ספר מומלץ-מתוך החשכה 8.שוקולד- מריר 9.פסח-מפגשים משפחתיים 10.חלום-ללמוד לעוף 11.חויה הכי כיפית-צניחה חופשית 12.שיר שאומר עלי הכל- UNFORGIVEN2 13.לא הייתי מוותרת בקשר לעולם-על החופש שלי 14.למי הצבעתי- לא מצביעה ,כולם גונבי קולות 15.על מה לא לוותר לעולם- שוב על החופש שלי 16אירוע מכונן בחיים- יש לי 2 כאלה ,מצטערת לא לפורום 17.אדם מושלם -לא לוותר על היכולת לחלום ועל הרצון לעופף 18. שאלה שלי-מה הוא מעשה שאין עליו סליחה ???

אני גם רוצה.

למרות שאני לא באה לכן הרבה..אבל משעמם לי עכשיו:) 1-הכינוי שלי-גם הפילוסופ שופנהאואר (כן,כן,בשגיאות כתיב) גם שופן המלחין וגם האוורית יעני דבילית:) אבל האמת שסתם כתבתי את זה ומסתבר שהוא רב-משמעי. 2-חג אהוב-ברור וברור שפורים!אין על החג הזה!פעם התחפשתי להמבורגר,ולמרבה רגליים,וענבים ועוד רבים וטובים. 3-צבע שלא אלבש-ממ וורוד וכל מני זוהרים שכאלה. 4-מקום אחרון שביקרתי בו-אוניברסיטת ת"א,ניסיתי איזה קורס אחד.המקום הכי אקזוטי שהייתי בו בזמן האחרון. 5-איך אני מרגישה?עייפה ועצובה. 6-ספר לא מומלץ-לא אהבתי ממש את "הבושם" וגם את "רודף העפיפונים"..זה מה שעולה לי כרגע. 7-ספר מומלץ-סיימתי עכשיו את פעמון הזכוכית,הוא מדהים.אהבתי מאוד גם את "יצירת המופת" של אנקוויסט ויש עוד מלייאן. 8-ברור ששוקולד לבן.למרות שהוא עושה צרבת אח"כ. 9-מה לא טוב בפסח?ממ שצריך להוציא את הלחם מהמקפיא וזה מבזבז זמן. 10-חלום שלי-להיות שמחה.ועוד כמה דברים כמו צניחה חופשית וכאלה. 11-חוויה הכי כייפית שלי?שיחה ממש טובה שהייתה לי עם מישהי שהרגשתי חיבור אמיתי לגמרי. 12-שיר שאומר עליי הכל?מממ...לא יודעת.השיר שמתנגן לי עכשיו בראש זה ש"יור דה אונלי וואן.."שיר יפה. 13-על מה לא הייתי מוותרת בקשר?על הבנה. 14-הצבעתי למרצ. 15-על מה אני לא אוותר לעולם?על המחשבות שלי. 16-אירוע מכונן בחיים?לא יודעת. 18-מעשה שאין עליו סליחה?האמת שאף אחד לא עושה משהו בכוונה,אבל בכל זאת אם מבקשים ממני לבחור אז ניראה לי שלאנוס זה אפילו דבר יותר גרוע מלרצוח. 19-שאלה שלי-מימה את הכי מפחדת?

למעלה