מענה לסקר
1. הכינוי שלי, הכי פשוט, חיפשתי משהו קרוב לשמי האמיתי וזה הכי קרוב שהמחשב הציע לי, אז קיבלתי. 2. החג הכי אהוב עליי, הוא ראש השנה, כי קודם כל כי הוא מופיע בסוף הקיץ, השנוא והמכביד, (על חולי טרשת במיוחד), וזה גם יום ההולדת שלי. אז אני והאישה שלי תמיד נסענו לטיול לחו"ל. 3.הצבע השנוא ביותר הוא צבע חרדל,לא רק שלא אלבש אותו לעולם, גם קשה לי לראות אותו, פעם מורה שלי ברידמן לריפוי בצבעים אמרה לי שיכול להיות שבאחד הגלגולים הקודמים שלי,הזריקו לי רעל שזה היה צבעו. 4.המקום האחרון שבילתי בו היה אמש, אבן יהודה, היינו בסרט "קליק",(קליל, ומצחיק), ואח"כ במסעדת יוניס, היו צחוקים וכיף, בעיקר כי היינו לבד בבית קולנוע ריק, והמקרין חיכה עם ההקרנה עד שנגיע, זה עוד לא קרה לי. 5.איך אני מרגישה?, מאד מבולבלת, לא מפוקסת, מוטרדת. 6.הספר שלא ממולץ, "תאנים אהובתי", לא התחברתי אליו. 7. הספר הממולץ "רודף העפיפונים". 8.שוקולד חלב ואם אפשר עם אגוזים או שקדים. (רק לא לבן). 9.ליל הסדר עצמו, כל ההכנות, והרעש, ומה נלבש, ומה נבשל, ומה נקנה, ומי נזמין,אין לי סבלנות לכל הטרללם הזה, ולכל האגדה הזו, ולכל הצעקות של כל הילדים, ממש פסה בעיני. 10.החוויה הכי כיפית שלי היתה בטיול לקרואטיה, היינו שם במקום שנקרא פליט ביצ'ה, גן עדן של אגמים, וגשרים, מקום יפיפיה, יש שם מסלול של איזה חמישה ק"מ, אחרי שני קילומטר לא יכולתי יותר ללכת, ואז המדריך הציע שסירה תחזיר אותי למקום מסוים, ושם אחכה לקבוצה, האישה שלי רצתה להצטרף אליי, אבל התעקשתי שתמשיך במסלול, בקיצר, אני מוצאת את עצמי למעלה, בבית קפה שמשקיף על כל הפארק הקסום הזה, ומבלה את השעתיים הכי קסומות שהיו לי בחיים. 11. השיר שאומר עליי הכי הרבה,נראה לי שזה "אני ואתה נשנה את העולם" יש בי משהו כזה בלתי מוסבר לשנות דברים שלא נראים לי, לפעמים זה עולה לי בבריאות. 12.על מה לא תוותרי אף פעם בקשר? רינתי