סקר...

ע ד י ו ש

New member
../images/Emo124.gifסקר...

לאור משהו שגיליתי לפני יומים החלטתי לערוך סקר קטן....
האם אתם מכירים את הספר "איה פלוטו"
בבקשה תענו זה חשוב...

ophirein

New member
../images/Emo31.gif

ואני מניח שאם תתני שם של ספר אחר גם אותו אני לא אכיר
חחחחחחחחחחחחח

דורמון

New member
בוודאי!!!!

איזה בורים אתם אנשים יא אללה.... איה פלוטו הוא הספר הכי שולט שנכתב אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קראו לי דפוק אבל אני יודע את כל הספר בעל פה!!!! מילה במילה!!!!!! וכן, יש עוד אנשים דפוקים כמוני....

ע ד י ו ש

New member
נכון!!!../images/Emo45.gif

כשדיברתי עם חברה שלי ושאלתי אותה את השאלה מצאנו את עצמנו מדקלמות הדואט את הספר.... "פלוטו כלבלב
מקיבוץ מגידו יש לו הכל מרק ועצם אבל בעצם, נמאס לו לשבת סתם לבדו קרע את החבל נבח הבהב קפץ חיש מהר ונסע רגליו...." אני לי כוח להמשיך אבל הוספתי משהו מעולה לכל אלה שלא מכירים... משצים שולטים!!!!
ולסיום צרפתי גם תמונה של עטיפת הספר...

ע ד י ו ש

New member
ניסיתי...

הרבה פעמים להוסיף את הקובץ אבל לא הצלחתי... אז, אני אנסה מחר תצטרכו להשאר במתח עד מחר...

ע ד י ו ש

New member
נסיון אחרון...

הכתובת היא לאתר של כל מיני מצגות... תרדו למטה עד לאה גולדברג, ושם תבחרו מצגת על הספר איה פלוטו..

אמיר....

גם אני מכירה את המילים של הספר בעל פה פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו יש לו הכל מרק ועצם זה טוב ויפה אבל בעצם נמאס לו לשבת כך לבדו קרע את החבל נבח הב הב קפץ חיש מהר ונשא רגליו הוא רץ בדרך הוא רץ בשדות את מי הוא יפגוש מעניין מאוד. יצור ירקרק משונה מי יודע מה שם היצור? כמדומני צפרדע... שלום אומר פלוטו ומה התשובה ענתה הצפרדע קווה קווה אמרה לו קווה קווה וקפצה לבריכ הופלוטו שלנו שרוי במבוכה מתוך הבריכה מציצות בו עינים של כלב מה יש שם מתחת למים? אבוי מה רטוב באמת זו מקלחת ובא אליו דג ואומר לו ככה כלבים במים לא זה לא טוב צא ידידי היקר לחוף ופלוטו יצא אל החוף הוא שמח היום יפה הנרקיס פורח יושב על הפרח יצור נהדר נדמה לי כי שם היצור פרפר שלום אך פרש היצור כנפיים אחת ושתיים והוא בשמיים מביט בו הכלב נדהם ועצוב מדוע אני לא אוכל לעוף? טוב טוב אם לא עפתי אקפוץ וארוץ אך מי זה שם בא חבר קיבוץ קורא דיו דיו והסוס דוהר נראה מי יגיע יותר מהר חזר למשק נכנס לרפת שלום לך פרה את עושה קצפת? טיפש קטן הפרה עונה אני מייצרת חלב לגבינה אז גדי נכנס אל הרפת הביטוו פלוטו שלי איה היית פלוטו חביב שלום וברכה חזרת הביתה איזו שמחה. הנה כבר הערב עלה הסהר ופלוטו וגדי רצים בדהר נרוץ מהר מי יגיע ראשון כבר זמן לאכול ולשכב לישון זה הנוסח המלא של הסיפור חחחח

דורמון

New member
כמעט...

היו לך שם כמה טעויות קטנות.... אבל באמת כל הכבוד.... סוף סוף מישהי עם קצת תרבות בפורום הזה....

חחחח תודה....

אני מכירה גם את מעשה בחמישה בלונים ואת בייגלה ובכלל מיליון ואחד סיפרי ילדים זה מה שקורה שיש לך אח קטן בן 3

ע ד י ו ש

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מכירה אותם וגם את הסיפור על ביגלה... זה מה שקורה למי שזוכר את מלחמת המפרץ (אמא סיפרה לי את כולם!!!)

למעלה