:סקר...

גלושש

New member
../images/Emo124.gif:סקר...

איפה אתה תהיה בפרק האחרון של "מיכאלה"

גלושש

New member
עונה לעצמי חעחעחחע:

ממ נראה לי אני יהיה בבית עם ממחטה ביד...

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
אממ...את הפרק האחרון של משחק החיים

ראיתי על משחק ענק עם כמה אלפ]י אנשים ועם השחקנים... אני מקווה שיהיה אירוע כזה או דומה שוב... אם לא אז אני אראה את הפרק האחרון ועם החברות הכי טובות שלי בטלוויזיה ענקית! :)

אנייי

יבכהה בסוף ואני מקווה שאני ישרוד את זה.. למרות שזה יהיה ממש ממש קשה.. =( אני לא רוצה שייגמר.... וזה גם בטח יהיה מרגש.. אני מקווה בואו נגיד להיות בקרבת אנשים כדיי שזה לא יהיה כל כך קשה לי.. אבל אם לא אז אל תיהיו בטוחים שאני יחיה..

i love אפרת

New member
אממ נראלי שבבית מול הטלוויזיה

אלא אם כן יהיה מפגש מעריצים שאני אזכה איך שהוא ללכת אליו- מפגש מעירצים שרואים עם הכוכבים את הפרק האחרון. אם יהיה כזה דבר.... שנה שעברה היה של הפרק הראשון אם אני לא טועה...

עונההההההה

ברור שאני יהיה בביתתת..כמו שאת אומרתת עם ממחטה ביד..חח ועם יהיה ת'מפגש מעריצים שראוים עם השחקנים את הפרק האחרוןןן אז אני מקווהה לזכות..ואז אני יראה איתםם..יווו אני מזה מקוהה בשבילי ובשביל כולםם!!!

פירוט מאוד מדוייק שלי:

ביקום, על כדור הארץ, ביבשת אסיה, בארץ ישראל, בעיר וברחוב שבהם אני גרה, בבית שלי, בחדר שלי ורק שלי, על המיטה, עם מאה או יותר ממחטות ביד...... ולפרק 121 נחכה..........

אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב.......

דלת נעולה!!! עם כל הרעש שעושים לי בבית..... למרות שאני שתי קומות מעל כולם...... עדיין שומעים ולכן הדלת סגורה ונעולה... שאחותי לא תבוא לי פתאום.............

SofyTofy

New member
בסלון../images/Emo103.gif

בחושך, בשקט, מעוצבנת על כל מי שיפריע לי. רוב הסיכויים שגם אח שלי ואמא שלי יצפו, אז יהיה שקט.

בחדר...

בשקט בשקט ויראה לי את הפרק.. גרררר על מי שיפריע
ובטח אני יקליט אותו..
מממ עצוף עצוףףףף כבר לחשוב על זה...מקווה שלא יגיעעעע היום ממש מהר..
אבל מצפה לפרק יפה ומרגששש
מעניין אם אני יבכה.. חחחח

HaDaRoSh

New member
אממ

בחדר דלת סגורה סוגרת חלונות ושומעת הכי חזק שיש
שאפחד לא יפריע

perfecta

New member
עונה../images/Emo29.gif

בבית שלי...בחדר שלי עם הדלת נעולה...כמו שטל אמרה... כדי שאח שלי לא יבוא לי פתאום ויגיד לי כמה שמשעמם לו וירצה להציק לי...כמובן אני אשים ת'ווליום על הכי חזק....אני אהיה על המיטה שלי מהופנטת מול הטלוויזיה... ולידי תהיה הכרית שלי, שאני אוכל לחבק אותה בסצינות קשות... וכמובן אני אהיה לבד בחדר שלא יפריעו לי כמו שאמרתי...וכמו כולם עם איזה 3 חבילות של טישו...בשביל הדמעות...ואני אסגור את החלון כדי שלא יהיה רעש...ואשים חושך בחדר...שיהיה יותר מתח כזה...ואני אבדוק טוב טוב לפני הפרק שכל פקקי החשמל יהיו כמו שצריך כדי שחסה ודחלילה חסה ושלומה (חס וחלילה חס ושלום) לא תהיה הפסקת חשמל טפו טפו טפו...

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח אשים חושך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

perfecta

New member
מה כ"כ מצחיק???../images/Emo29.gif

אני אכבה ת'אור כי זה יותר כיף....זה יותר כיף ככה לראות...מה מצחיק הדר???

למעלה