ראיתי על משחק ענק עם כמה אלפ]י אנשים ועם השחקנים... אני מקווה שיהיה אירוע כזה או דומה שוב... אם לא אז אני אראה את הפרק האחרון ועם החברות הכי טובות שלי בטלוויזיה ענקית!
יבכהה בסוף ואני מקווה שאני ישרוד את זה.. למרות שזה יהיה ממש ממש קשה.. =( אני לא רוצה שייגמר.... וזה גם בטח יהיה מרגש.. אני מקווה בואו נגיד להיות בקרבת אנשים כדיי שזה לא יהיה כל כך קשה לי.. אבל אם לא אז אל תיהיו בטוחים שאני יחיה..
אלא אם כן יהיה מפגש מעריצים שאני אזכה איך שהוא ללכת אליו- מפגש מעירצים שרואים עם הכוכבים את הפרק האחרון. אם יהיה כזה דבר.... שנה שעברה היה של הפרק הראשון אם אני לא טועה...
ברור שאני יהיה בביתתת..כמו שאת אומרתת עם ממחטה ביד..חח ועם יהיה ת'מפגש מעריצים שראוים עם השחקנים את הפרק האחרוןןן אז אני מקווהה לזכות..ואז אני יראה איתםם..יווו אני מזה מקוהה בשבילי ובשביל כולםם!!!
ביקום, על כדור הארץ, ביבשת אסיה, בארץ ישראל, בעיר וברחוב שבהם אני גרה, בבית שלי, בחדר שלי ורק שלי, על המיטה, עם מאה או יותר ממחטות ביד...... ולפרק 121 נחכה..........
דלת נעולה!!! עם כל הרעש שעושים לי בבית..... למרות שאני שתי קומות מעל כולם...... עדיין שומעים ולכן הדלת סגורה ונעולה... שאחותי לא תבוא לי פתאום.............
בבית שלי...בחדר שלי עם הדלת נעולה...כמו שטל אמרה... כדי שאח שלי לא יבוא לי פתאום ויגיד לי כמה שמשעמם לו וירצה להציק לי...כמובן אני אשים ת'ווליום על הכי חזק....אני אהיה על המיטה שלי מהופנטת מול הטלוויזיה... ולידי תהיה הכרית שלי, שאני אוכל לחבק אותה בסצינות קשות... וכמובן אני אהיה לבד בחדר שלא יפריעו לי כמו שאמרתי...וכמו כולם עם איזה 3 חבילות של טישו...בשביל הדמעות...ואני אסגור את החלון כדי שלא יהיה רעש...ואשים חושך בחדר...שיהיה יותר מתח כזה...ואני אבדוק טוב טוב לפני הפרק שכל פקקי החשמל יהיו כמו שצריך כדי שחסה ודחלילה חסה ושלומה (חס וחלילה חס ושלום) לא תהיה הפסקת חשמל טפו טפו טפו...