סקר

../images/Emo124.gif סקר../images/Emo70.gif

היכן תרצו לגור כשתקימו משפחה או בכלל בעוד כמה שנים
איכשהו דיי ברור לי שאגור במושב או כפר, מקום שקט שכיף לחיות בו ולגדל ילדים בלי הרעש של עיר עמוסה.

שאלה קלה...................

תשובה פשוטה
- גליל עליון, אם אפשר בית על שפת הדן או הירדן -עמק יזרעל אלו המקומות שהייתי שמח להקים שם בית(מישפחה לא נראה לי שזה מציאותי לחשוב על זה)

DANAQ32

New member
כש....

well, אני כבר הקמתי משפחה מקסימה ומהממת, ואני לא מחליפה את העיר, השקט של המושב, כפר או איך שלא תקראו לזה מטריף אותי, תנו לי רעש של אוטובוסים עד 1 בלילה, מכוניות שעוברות עם מוסיקה בווליום גבוה ( מצחיק שתמיד אפשר לדעת מתי עובר ערס...
), ואני מרגישה "בבית". גרתי בקונטיקט, בחווה בת 12 דונם, רק יער ואגם מסביב.. וואלה התחרפנתי. זה נחמד שבוע שבועיים אחרי זה השתעממתי למוות, אוהבת שהכל נגיש ולא צריך לתכנן מראש שנוסעים לסופר כי בדיוק נגמר החלב, אין כמו לקפוץ שניה עם טרנינג ונעלי בית לפיצוצייה. בקיצור, אני עירונית גאה

ואוו! איזו שאלה קשה.

אני מאוד ``דרומית`` באופיי,משוגעת על הדרום וזו בטח תהיה חזית שאלחם עליה. מצד שני, אפשר לשקול מעבר..תלוי. אין מצב שאגור באיזור ת`א בשום פנים ואופן!

טל205

New member
רק לא במרכז

אם זה בדרום אז במושב ובצפון בכל מקום

ש חף

New member
שאלה מעניינת

נראה לי שיהיה לי קשה להתנתק מהמרכז ועוד יותר מהמשפחה והחברים כשכולם פה. אני מעדיפה שכונה שקטה כשהאקשן במרחק כמה דקות נסיעה נווו מה לעשות גדלתי לתוך זה....

דסדס

New member
אממממ...

לא יודעת... אני חושבת שתאחלס אני אסתדר בכל מקום. לגור בת"א באופן קבוע זה לא. וגם לגור בחור מבודד מידי לא בטוחה שיעשה לי טוב לאורך זמן... אני צריכה משהו פרברי לעיר... או עיר קטנה וירוקה.

נרקי

New member
../images/Emo82.gif

מה שבטוח לא בצפון
לא בדרום
אין על מרכז הארץ
החלום שלי לגור במערב ראשון
אחלה איזור.. חוץ מזה ראשון לציון היא אהבת חיי

אוהבת עיר...

אבל בזוגיות צריך להתפשר. אני רוצה ברמת גן/גבעתיים. בית צנוע,אוהבת בתים ישנים. .לילדים עדיף מושב...

למעלה