יעלינקה מתוקה ../images/Emo23.gif (וכולם)
איזו תשובה מושקעת ומעניינת , כלכבוד לך!!! איזה מזל שכתבת שקוראים לו מרק בסידרה , כבר שכחתי... (זכרתי שהיתה לו חנות רהיטים , מעצב כמו החבר לשעבר של קארי מסקס והעיר זוכרים?) חתיך? על טעם וריח וכו'... LOL אלה אלה אלה , איך אפשר לשנוא אותה? כעסת עליה כשהיא 'נרדמה' בבית של הפיזיקאי? היה שם רוע נשי אה? בהחלט יודעת על מה את מדברת , מעניין... לאלון יש אף חמוד לטעמך? סחתיין. לא היתה לך בעיה עם זה שרפי בגד באלה כשהיא היתה בפריז? , אולי ראית את זה בשידורים החוזרים? נראה לי שהיא לא רצתה לסלוח לו , צריך לדעת לסלוח , לא כולם יודעים. עם יואל היתה לי בעיה , כאילו , היה לו רע עם שירה אז מה נשאר? ועוד לקנות בית ולעשות שמירות במושב... (אבל זו אני שלא מבינה למה לגרור דברים שלא עובדים
) דורון חמוד , צודקת הוא באמת היה מסכן באותה המסיבה אבל אם אני לא טועה בסוף המסיבה, היה משהו שמח אני לא זוכרת מה. , בפרקים האחרונים הוא התחיל להביע את עצמו , מול ההורים של החברה שלו -מרים וגם מולה, הוא גם למד הילינג באיזשהו שלב ואני לא יודעת אם הוא המשיך ,אני כן זוכרת שהיה לו מאוד קשה עם המצב הכלכלי של אבא שלו , הוא אמיתי כזה בלי פוזות , צודקת! בקשר לשירה , אני ממש לא הבנתי למה היא נשארת איתו , כל הטיפול המיותר הזה... היה שקוף שהוא לא משת"פ. בסוף העונה באמת היתה לה אהבה ושמחתי בשבילה , יאללה שיהיה לכולם טוב, זה מה שרצינו. עם עלמה החברה של תומר היתה לי בעיה , בסוף הסתדר דניאלה זכתה בליבו כמו גדולה. אני מתה על תשובות ארוכות ומושקעות כמו שכתבת
. (פלסף אני אה?
) שבת שלום