סקר

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo124.gifסקר ../images/Emo63.gif

אתם מוזמנים להצביע לסקר ה 1 שלנו
בואו נפתח שרשור חדש על הסקר , בו תכתבו למה אנחנו הכי מזדהים עם הדמות שבחרנו. אני בוחרת בסוף
להתראות בינתיים.

qt1

New member
בא לכם לכתוב במי בחרתם ולמה../images/Emo35.gif

רבים מכם השתתפו בסקר , אני מנחשת שרוב הבנים בחרו באלון אבוטבול= רפי שיעל בחרה בדורון שהיא מתה עליו
עם שאר בנות הפורום יש לי בעיה , אני לא יודעת עם מי אתן מזדהות ולמי הצבעתן , שתפו אם בא לכם , מה שבכיף שלכם חבר'ה... לילה טוב

אני בחרתי ב...

דניאלה, כי היא בגיל שלי... וממש הזדהתי עם כל מה שהיא עברה בסידרה... (עם חלק לפחות...)... וגם ממש אהבתי את החבר שלה... את מארק ( מארק קראו לו
.. אני פשוט אקרא לו אורן שבו).... למרות שהוא היה קצת קצת קצת יותר מבוגר ממנה(
) אבל הוא כזה יפה
אז נסלח לו... אבל גם הזדהתי עם אלה...למרות שהיו פרקים שממש שנאתי איתה... בפרקים כאלה שהייתי לצידו של האחד והיחיד בעל האף הכי חמוד בעולם (ואני לא צוחקת...) אלון. האמת... אני אוהבת את כל הגברים בסידרה הזאת
אולי בגלל שהם...כאלה אמיתיים... כל טקסט נראה כאילו הוא לקוח מהחיים האמיתיים שלהם. אני מתה על יואל, הפרקים עם אבא שלו היו ממש מצחיקים....יואל הוא בכלל... מלך
ואני מתה על רפאל משעני...הוא פשוט גדול
... והאחד והיחיד....דורון
שאצלו ...אני פשוט לא צריכה להוסיף אף מילה מיותרת. ממש ריחמתי עליו בפרק של הסילבסטר. מיסכן, אף אחד לא בא . למרות שאני לא מקפחת אף אחת ..לא את שירה ולא את אלה. למרות שאני הכי פחות אוהבת את שירה... מאז עומר, שהיא לקחה אותו לפריס... אבל מאז הגירושים קצת הרגשתי אפמטיה כלפיה. וגם יש לה חבר חדש ממש חמוד... (שרון אלכסנדר... שאני מקווה שהוא ימשיך בעונה הבא).

ווידוי ../images/Emo70.gif

רק השנה התחלתי לראות "שבתות וחגים"
בפרקים החוזרים בחופש הגדול... באחת עשרה ורבע בלילה.... נכון נורא
איך אני חיה עם עצמי

qt1

New member
יעלינקה מתוקה ../images/Emo23.gif (וכולם)

איזו תשובה מושקעת ומעניינת , כלכבוד לך!!! איזה מזל שכתבת שקוראים לו מרק בסידרה , כבר שכחתי... (זכרתי שהיתה לו חנות רהיטים , מעצב כמו החבר לשעבר של קארי מסקס והעיר זוכרים?) חתיך? על טעם וריח וכו'... LOL אלה אלה אלה , איך אפשר לשנוא אותה? כעסת עליה כשהיא 'נרדמה' בבית של הפיזיקאי? היה שם רוע נשי אה? בהחלט יודעת על מה את מדברת , מעניין... לאלון יש אף חמוד לטעמך? סחתיין. לא היתה לך בעיה עם זה שרפי בגד באלה כשהיא היתה בפריז? , אולי ראית את זה בשידורים החוזרים? נראה לי שהיא לא רצתה לסלוח לו , צריך לדעת לסלוח , לא כולם יודעים. עם יואל היתה לי בעיה , כאילו , היה לו רע עם שירה אז מה נשאר? ועוד לקנות בית ולעשות שמירות במושב... (אבל זו אני שלא מבינה למה לגרור דברים שלא עובדים
) דורון חמוד , צודקת הוא באמת היה מסכן באותה המסיבה אבל אם אני לא טועה בסוף המסיבה, היה משהו שמח אני לא זוכרת מה. , בפרקים האחרונים הוא התחיל להביע את עצמו , מול ההורים של החברה שלו -מרים וגם מולה, הוא גם למד הילינג באיזשהו שלב ואני לא יודעת אם הוא המשיך ,אני כן זוכרת שהיה לו מאוד קשה עם המצב הכלכלי של אבא שלו , הוא אמיתי כזה בלי פוזות , צודקת! בקשר לשירה , אני ממש לא הבנתי למה היא נשארת איתו , כל הטיפול המיותר הזה... היה שקוף שהוא לא משת"פ. בסוף העונה באמת היתה לה אהבה ושמחתי בשבילה , יאללה שיהיה לכולם טוב, זה מה שרצינו. עם עלמה החברה של תומר היתה לי בעיה , בסוף הסתדר דניאלה זכתה בליבו כמו גדולה. אני מתה על תשובות ארוכות ומושקעות כמו שכתבת
. (פלסף אני אה?
) שבת שלום

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הרוב..

אני ממש ריחמתי על שירה בעונות האחרונות.. כל הקטע של הרדיפה שלה אחרי יואל היה פאתטי משהו.. אנשים צריכים לדעת להמשיך הלאה.. למרות שבסוף, כשהיא מצאה מישהו חדש, שמחתי בשבילה..
והדבר השמח בסוף הסילבסטר של דורון, היה שההיא מהבית חולים לחיות הגיעה אליו (זאת שהיא לא יהודיה..
)

qt1

New member
וואלה זאת בגלל החמור../images/Emo107.gif

אין חמור באייקונים אז שמתי כלב
מישהו יודע מי השחקנית? היא כביכול היתה מדנמרק וגם זרקה אותו לטובת ארץ הלגו לא?

למעלה