ליטלוש חולה על גיא
New member
../images/Emo124.gifסקר../images/Emo47.gif
סקר על הכל
שם: שם משפחה: גיל: איזור מגורים: עוד משהו על עצמך: מסנג'ר/אייסקיו: אימייל: תמונה שלך (להוסיף): | התוכנית אהובה עליכם? סרט אימה אהוב עליכם? |הסרטון אהוב עליכם של גיא? יום אהוב עליכם? עיסוק שלכם? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה אתה אוהב לעשות כל יום? חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? אוהבים את רוני סופרסטאר? הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? אתם אוהבים ספגטי? הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? נכון מגניב? בא לך לנסוע לאילת? באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? היה יפה שם? בזמנך הפנוי: אייסיקיו ומסנג'ר: אוכל אוהבים לאכול בערב: אוהבים לאכול בבוקר: אוהבים לכול בצהריים: ממתק אהוב: אהבה יש חבר\ה? מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים? אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד? אוהבים מישהו וכל העולם יודע..? שברו לכם את ה? טלוויזיה כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע? איזה תוכניות אתם אוהבים לראות? ערוצים 1-2, יס, כבלים: משתגעים מהפרסומות? אינטרנט אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט? נכנסים הרבה לצ'אטים? קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם? קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה? זהו :]תענו