סקר

../images/Emo124.gifסקר../images/Emo47.gif

סקר על הכל
שם: שם משפחה: גיל: איזור מגורים: עוד משהו על עצמך: מסנג'ר/אייסקיו: אימייל: תמונה שלך (להוסיף): | התוכנית אהובה עליכם? סרט אימה אהוב עליכם? |הסרטון אהוב עליכם של גיא? יום אהוב עליכם? עיסוק שלכם? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה אתה אוהב לעשות כל יום? חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? אוהבים את רוני סופרסטאר? הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? אתם אוהבים ספגטי? הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? נכון מגניב? בא לך לנסוע לאילת? באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? היה יפה שם? בזמנך הפנוי: אייסיקיו ומסנג'ר: אוכל אוהבים לאכול בערב: אוהבים לאכול בבוקר: אוהבים לכול בצהריים: ממתק אהוב: אהבה יש חבר\ה? מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים? אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד? אוהבים מישהו וכל העולם יודע..? שברו לכם את ה? טלוויזיה כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע? איזה תוכניות אתם אוהבים לראות? ערוצים 1-2, יס, כבלים: משתגעים מהפרסומות? אינטרנט אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט? נכנסים הרבה לצ'אטים? קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם? קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה? זהו :]תענו

SAPIROS5

New member
עונה:]

שם:ספיר שם משפחה:מצליח גיל:14 וחצי איזור מגורים:קרית אתא עוד משהו על עצמך:אממ לא יודעת תשאלו אני יענה חח מסנג'ר/אייסקיו:יש ויש אימייל:יש תמונה שלך (להוסיף): | התוכנית אהובה עליכם?כל מיני תוכניות... סרט אימה אהוב עליכם?אין |הסרטון אהוב עליכם של גיא?חח כל הסירטונים שלו יום אהוב עליכם?אממ שישי? עיסוק שלכם?מחשבב כל היום במחשב מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מפורסמת מה אתה אוהב לעשות כל יום?מחשב חח חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?לא יודעת מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??לא יודעת אוהבים את רוני סופרסטאר?חח לא הידעתם שאני אוכלת עכשיו ספגטי?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם אוהבים ספגטי?אהאה כן למי שלא הבין חח הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?לאאאא חחחחחחחחחחחחחחח נכון מגניב?לא חח סתם מה מגניב? בא לך לנסוע לאילת?כן בכייף באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?לא זוכרת היה יפה שם?חח באחרון זה היה בטבריה והיה מ-ע-פ-ן בזמנך הפנוי:כל מיני דברים..... אייסיקיו ומסנג'ר:יש ויש אוכל: אוהבים לאכול בערב:כן אוהבים לאכול בבוקר:לא אוהבים לכול בצהריים:כן ממתק אהוב:שוקולד?? אהבה: יש חבר\ה?לא מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים?לא אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד?לא אוהבים מישהו וכל העולם יודע..?לא שברו לכם את ה?לאא טלוויזיה:איך אפשר בלי? כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע?אממ 3 4 חחח איזה תוכניות אתם אוהבים לראות?כל מיניי ערוצים 1-2, יס, כבלים: משתגעים מהפרסומות?כןןןן אינטרנט: אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט?חח כן לפעמים אבל רק על אנשים שאני מכירה נכנסים הרבה לצ'אטים?לא קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם?לא עבדו עליי קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה?לאאא חח

../images/Emo139.gifעונה../images/Emo139.gif../images/Emo66.gif

שם: אלמוג שם משפחה: בל גיל:17 וחצ איזור מגורים: איזור השרון עוד משהו על עצמך:שאל תדע.. מסנג'ר/אייסקיו: בפרטים אימייל:בפרטים תמונה שלך (להוסיף):--> התוכנית אהובה עליכם? החיים זה לא הכל חח סרט אימה אהוב עליכם?בית השעווה, מאי, המסור בעע הסרטון אהוב עליכם של גיא? ממ לאדעת יום אהוב עליכם? שבת עיסוק שלכם? אבטחה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זורמת עם החיים חח אני לא יודעת עכשיו מה אתה אוהב לעשות כל יום? מממ לצאת לבלות חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? חמישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? ללכת לישוןןןן ויש לי עוד שעתיים עבודה..
אוהבים את רוני סופרסטאר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעע
הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? שו? אתם אוהבים ספגטי? כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? לא מתרגשת בישבילך.. נכון מגניב? מאוד בא לך לנסוע לאילת? מממ לא באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת היה יפה שם? מאוד בזמנך הפנוי: אייסיקיו ומסנג'ר: מסנג'ר אוכל אוהבים לאכול בערב: לא אוהבים לאכול בבוקר:לא אוהבים לכול בצהריים:לא ממתק אהוב: במבה אהבה יש חבר\ה? מממ לא מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים? ממ היה לי חבר שגדול ממני ב4 שנים אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד? כנגע לא אוהבים מישהו וכל העולם יודע..? כנ"ל שברו לכם את ה? את ה? חחח טלוויזיה כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע? מתי שיש לי זמן חח שאני יושבת על המחשב גם הטלויזיה פתוחה.. איזה תוכניות אתם אוהבים לראות? אממ הרבה ערוצים 1-2, יס, כבלים: הוט! משתגעים מהפרסומות? ואיי שונאאאתת אינטרנט אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט? ממ לא נכנסים הרבה לצ'אטים? לא קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם? כן.! קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה?לא לא עבדתי על אף אחד.. :)

orianush

New member
גם אני

שם: אוריאן שם משפחה: אדי גיל: 17 איזור מגורים: ירושלים עוד משהו על עצמך: מסנג'ר/אייסקיו: 404048058 / [email protected] אימייל: תמונה שלך (להוסיף): | התוכנית אהובה עליכם? אבודים סרט אימה אהוב עליכם? |הסרטון אהוב עליכם של גיא? יום אהוב עליכם? עיסוק שלכם? תלמידה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עזבו אישי.. חח מה אתה אוהב לעשות כל יום? חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לישוןן אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? אה? אתם אוהבים ספגטי? לא מתה על זה הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? תהני נכון מגניב? בא לך לנסוע לאילת? כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? אואזיס ים המלח היה יפה שם? כן בזמנך הפנוי: אייסיקיו ומסנג'ר: אוכל אוהבים לאכול בערב: אוהבים לאכול בבוקר: אוהבים לכול בצהריים: ממתק אהוב: אהבה יש חבר\ה? לא מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים? אהבתי.. עבר לי חח אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד? לא אוהבים מישהו וכל העולם יודע..? לא שברו לכם את ה? טלוויזיה כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע? תלוי.. אם אין לי כלום אותו יום אז הרבה שעות.. אם לא אז שעה לפחות איזה תוכניות אתם אוהבים לראות? ערוצים 1-2, יס, כבלים: משתגעים מהפרסומות? אינטרנט אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט? לא נכנסים הרבה לצ'אטים? לא קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם? לא קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה? לא

smadi13

New member
חחזרררתי - ועונה :)

שם:סמדר שם משפחה:פתיחה גיל:15 איזור מגורים:אור יהודה עוד משהו על עצמך:נאמ .. , אין (:) מסנג'ר/אייסקיו:יש אייסיקיו אבל מסן חסמו לי ! :( אימייל:[email protected] תמונה שלך (להוסיף):אין לי כוח ללחוץ על העכבר :D | התוכנית אהובה עליכם?האי סרט אימה אהוב עליכם?אין |הסרטון אהוב עליכם של גיא?נאממממ כל הסירטונים רק שהוא צוחק עם אהאהאה ! XD יום אהוב עליכם?שלישי עיסוק שלכם?נאאאאאמ (ח לא הבנתי) מה תרצה להיות כשתהיה גדול?עד שאני איהיה גדולה בע"ה :D מה אתה אוהב לעשות כל יום?ללכת לליטל ((:)
חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?נננאמ שלישי :) מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??להתקשר לליטל אבל היא לא עונה!(בטח יושנת) אוהבים את רוני סופרסטאר?איכככככ..לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?בתאבון (:) אתם אוהבים ספגטי?כןןן[= הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?בכייפ[= נכון מגניב?נאממ אכן :) בא לך לנסוע לאילת?כן מתי אבל? באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?לא זוכרת :) היה יפה שם?לא זוכרת :D בזמנך הפנוי:מזאת אומרת?! אייסיקיו ומסנג'ר:יודעים מה קחו :) 485806819/290739751 אוהבים לאכול בערב:כן בטח אוהבים לאכול בבוקר:כה לפעמיים שמתחשק [: אוהבים לכול בצהריים:כןןן ממתק אהוב:שוקולד :) אהבה:?נאמממ יש חבר\ה?לאאאא מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים?נאמ כן :D אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד?כן אוהבים מישהו וכל העולם יודע..?כהה שברו לכם את ה? לא טלוויזיה:נאמממ? כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע?שעה מספיק ! :] איזה תוכניות אתם אוהבים לראות?האי ערוצים 1-2, יס, כבלים:כבלים/כלבים..איך שבאלכם משתגעים מהפרסומות?לא זה משעמם אי אפשר להשתגע מזה אינטרנט:חרוש :) אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט?כה נכנסים הרבה לצ'אטים?לפעמיים :] קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם?כן במיוחד ליטל קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה?כןןן --- ברוכה הבאה לחדשים :) לא היייתי כאן מלאמלא זמן 3> אז נעים להכיר :)))) ---

גמני עונהה../images/Emo9.gif

סקר על הכל: שם:מורן שם משפחה: חיון גיל: 18 וחצי איזור מגורים: בת"א עוד משהו על עצמך: מסנג'ר/אייסקיו: איי סיי אימייל: תמונה שלך (להוסיף): | התוכנית אהובה עליכם? לא יוצא לי ליראות הרבה סרט אימה אהוב עליכם? לא אוהבת סרטי אימה |הסרטון אהוב עליכם של גיא? :/ לאדעת יום אהוב עליכם? שישי עיסוק שלכם? עובדת בארומה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדולה ניראה אחרי צבא בע"ה מה אתה אוהב לעשות כל יום? לעשות קניות ולטייל בנמל חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שני מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? ללכת לישון אוהבים את רוני סופרסטאר? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? הא? אתם אוהבים ספגטי? בערך הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?חחח בהצלחה נכון מגניב? ממש בא לך לנסוע לאילת? ממממ לא באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת היה יפה שם? בזמנך הפנוי: אייסיקיו ומסנג'ר: אייסיי אוכל אוהבים לאכול בערב: כן אוהבים לאכול בבוקר:כן אוהבים לכול בצהריים:כן חח ממתק אהוב: במבה אהבה יש חבר\ה? כן מאוהבים במישהו שגדול מכם בהרבה שנים? מממ לא אוהבים מישהו ולא גיליתם לאף אחד? כולם יודעים אוהבים מישהו וכל העולם יודע..? יאפ שברו לכם את ה? את ה? חח טלוויזיה כמה שעות אתם רואים ביום בממוצע? אולי אולי שעה שעתיים איזה תוכניות אתם אוהבים לראות? ערוצים 1-2, יס, כבלים: הוט משתגעים מהפרסומות? חח כן אינטרנט אוהבים לעבוד על אנשים באינטרנט? מה אין לי חיים נכנסים הרבה לצ'אטים? לא קרה שעבדו עליכם באינטרנט ואח"כ גיליתם? לא קרה שעבדתם על מישהו באינטרנט והוא גילה? לא

למעלה