סקר

../images/Emo124.gifסקר../images/Emo18.gif

מה המאכל האהוב עליכם/ן
מה המשקה האהוב עליכם/ן
משקה קל- משקה אלכוהולי-
מה הקינוח/מאכל מתוק האהוב עליכם/ן

נרקי

New member
אחלה סקר../images/Emo45.gif

מה המאכל האהוב עליכם/ן
כל האוכל של ההורים שלי... חוץ מזה אוהבת פסטה וספגטים
מה המשקה האהוב עליכם/ן
משקה קל- קולה
משקה אלכוהולי- וודקה
מה הקינוח/מאכל מתוק האהוב עליכם/ן
לא אוהבת קינוחים ומתוקים
אבל היום במקרה אכלתי עוגת סולת מדהימה
יאמייייייייי

סקר טעים../images/Emo6.gif..................

מאכל אהוב?.......... חריימה של אימא,כרובית ממלואת של אימא קיצור כול האוכל של אימא משקה אהוב?..... חוץ ממים קרים אוהב דיאט קולה או מיצים טיבעיים משקה אלכוהולי?........... יין של ייקבי רמת הגולן קינוח אהוב?............בקלאווה מנצרת, עוגת שוקולד של אימא(עם ברנדי)

ש חף

New member
סקר מעורר תיאבון

סלטים ופסטות
קולה זירו ומים קרים
בירה (מהחבית,כל מיני) פיג'לינג,וויסקי
סופלה שוקולד
ותותים עם קצפת

פיג'לינג?

אפרופו קולה זירו ביום שיש טעמתי מזה פעם ראשונה ואני עדיין לא סגור אם יש הבדל בין זה לבין דיאט קולה יש לזה משהו חמקמק שאני לא מצליח לשים על זה את האצבע

ש חף

New member
אכן פיג'לינג

ליקר תאנים שטעים עם כל דבר וגם בפני עצמו. בזירו אין את הטעם לואי של הדיאט והוא יותר מתוק וקרמלי

פיג=תאנה וואלה..................

כמה דברים למדתי פה על אלכוהול עוד שאלה אחת בקשר לאלכוהול אני יודע מה זה רד-לייבל מה זה בלק לייבל אבל לפני שבועיים שמעתי פעם ראשונה בלו לייבל מה זה? ובקשר לזירו המתוק והכרמלי שלך רק בבקשה תגידי לי שאין בו סוכר בכלל

ש חף

New member
אהההה

זה אחרי הבלאק...וויסקי משובח ביותר ואם אני לא טועה יש גם גולד (לא בטוחה) יחי ג'וני! הוא אמור להיות ללא קלוריות (אם אתה מאמין למה שכתוב על הבקבוק)

ג'וני ווקר!

אני יודע שהבלו מיושן בין 27 ל-60 שנה ואילו הבלק רק 12, ככה זה להיות אח של ברמן בנשמה.

נרקי

New member
אבא שלי מת על שייביס!../images/Emo3.gif

לא יודעת מה טעים בזה...

יכול להיות שהתכוונת לשיבאס ריגל?

ודרך אגב נרקי קראתי אתמול שקונים את אבסולוט ביותר מחמש מיליארד יורו, אני מניח שמגיעים לך אחוזים בעיסקה בשל הגדלת מכירות

עונה

מה המאכל האהוב עליכם/ן-כל דבר שקשור בבשר ועדיף על האש, כל דבר שאמא שלי מבשלת! מה המשקה האהוב עליכם/ן משקה קל-נביעות פלוס תפוח ונסטי(רק אפרסק!) משקה אלכוהולי-וודקה רדבול מה הקינוח/מאכל מתוק האהוב עליכם/ן-לא חסר, עוגת תפוחים של אמא, עוגת גבינה של אמא, בקיצור...כל קינוח של אמא!

טל205

New member
עונה

מאכל אהוב,כבד עוף. משקה אהוב קוקה קולה.אלכוהול,בירה מכבי. ולקינוח גלידה.

דסדס

New member
זה יהיה קשה עכשיו, אבל ננסה

מאכל אהוב...? אין לי משהו נקודתי עכשיו, יש תקופות של דברים, לאחרונה זה בעיקר מוצרי חלב, תנו חלי דבינה מכל סוג ואני מרוצה... משקה אהוב... קל- בדרך כלל לא שותה... טוב לי עם מים. אם כבר אז מיץ תפוזים ורצוי סחוט טבעי. אלכוהול- בירה, הקוקטיילים החמוצים בעיקר <מוחיטו>, יין אדום טוב <רצוי מרלו>. קינוח- טוב, זה הכי קל! שוקולדדדדדד!!! בכל מצב צבירה שהו. מקס ברנר מבחינתי זה מקום למות בו. עדיף לא מריר. מבחינתי עוגה רגילה המצב צבירה הכי טעים שלה זה לפני שאופים אותה. תנו לי בלילה מתוקה של עוגה ואני ניראת כמו דוב עם צנצנת דבש...

red panda

New member
שלי

מה המאכל האהוב עליכם/? פיצה מה המשקה האהוב עליכם? קולה משקה קל-קולה משקה אלכוהולי-סקס און דה ביץ מה הקינוח/מאכל מתוק האהוב עליכם?תותים עם שמנת או קצפת

just 20 f

New member
התשובות שלי...

מה המאכל האהוב עליכם/ן? מנגו, ללא ספק.
מה המשקה האהוב עליכם/ן? הפוך/נס-קפה רד-מאג או שייק פירות על בסיס חלב (שבקושי יוצא לי לשתות.). מה הקינוח/מאכל מתוק האהוב עליכם/ן? אוהבת עוגות, לא ממש משנה אילו. מאפים גם טוב חח...

למעלה