סקר

yoooni

New member
../images/Emo124.gif סקר ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gif

למרות שידוע שבובה פראית שיחקה אותה ברייטינג בהשוואה לקצ'ורה, מהי הסידרה המצליחה יותר בעיניכם? קצ'ורה או בובה פראית???

love amor

New member
בובה פראית!!

מבחינת הרייטינג כמו שאמרת של בובה הרבה יותר גבוה! וגם קצ'ורה אני לא רואה כי אין לי פלטינה.. נ.ב-אני אחרי הליכה של 6 ק"מ ואני לא יכולה לזוז!!!!!

קרלוצה

New member
בינתיים בובה......

בגלל שלא ראיתי מספיק את קצ'ורה
תשאל את השאלה בסוף התוכנית

evglev

New member
את באמת שאלה קשה

קודם משום שקצ'ורה טרם הסתיימה ולפי מה שהבנתי תימשך עוד זמן רב יחסית ולכן קשה להשוות. שנית גם לא לכולם יש ויוה פלטינה (לי יש) וגם שלושה פרקים ברצף זה מצד אחד נחמד לחכות רק כמה דקות להמשך אבל לפעמים דווקא יותר נוח לצפות בפרק ליום. בכל מיקרה למרות ששתי הסדרות הן קומיות בקצ'ורה הסיפור יותר רציני ובובה פראית הסיפור יותר מורכב. בכל מקרה מכיוון שבובה פראית היא סדרה ארוכה 270 פרקים וגם עכשיו משודרת בערוץ 2 וקצ'ורה רק התחילה ומשודרת פעם ראשונה טבעי שהצופים יותר "קשורים" לבובה פראית. בכל מקרה אני אישת לא יכול לענות על השאלה.

shirakl

New member
אין ספק שבובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אף ע"פ שהפסקתי לראות את קצ'ורה בשלב די מוקדם ולכן אני לא כ"כ יודעת איך הסדרה עכשיו, אין ספק שההצלחה של בובה בל העולם היתה אדירה
קצ'ורה היא סדרה חמודה כזו, צבעונית כזו, מצחיקה כזו, אבל בובה זו פשוט ליגה אחרת, טלנובלה מיוחדת, לדעתי אחת הטלנובלות הכי טובות שהיו אי פעם

yoooni

New member
חייב להסכים עם מה שאת אומרת אבל גם

חייב להוסיף שאני ממש מתחבר לסדרה קצ'ורה זה פשוט קליל כזה ועדיין מעניין. יש הרבה צחוקים... והכי חשוב נטליה
טוב נו אני אריץ את הסקר שוב פעם עוד חצי שנה ופעם אחרונה כשתיגמר(
) קצ'ורה (
)

למעלה