סקר

../images/Emo124.gifסקר../images/Emo124.gif../images/Emo68.gif

בעקבות הכנס האחרון של פסח, ובנסיון נואש לעורר קצת את הפורום (
), בימים הקרובים יצוצו כאן סקרים. כל מה שעליכם לעשות הוא רק להביע את דעתכם בנושא. והפעם, הנושא החשוב ביותר בעולם...
אוכל
מה אתם אומרים על האוכל שהיה בכנס? טוב? לא טוב? האם אתם חושבים שהיה אפשר לעשות משהו שהאוכל יהיה טוב יותר? לקנות דברים אחרים? להכין דברים אחרים? לתכנן מראש? ספרו מה אתם חושבים

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

Spidi man

New member
את האמת...

לא אכלתי הרבה(ככה זה אצלנו, משצים בוגרים אוכלים בסוף -שלא נשאר כלום
) אבל סך הכל האוכל היה אחלה
נ.ב רחי! מה התמונות האלה בפורום

1926

New member
בקשר לסקר האחרון

בבית ספר שלנו המשצ"ים פועלים בכיתות ה'-ח' בפרוייקטים של מנהיגות צעירה, ובכיתה ט' יוצאים למסעות גדנ"ע (גדנ"ע=במקום של"ח), אני מש"צ של כיתה ה', ז', ויוצא למסע אחד עם ט'. 6 ימים בשנה אני "מבלה" עם ילדים קטנים ו"חמודים" עוד יום+טיול של יומיים אני נהנה בחברתם של ילדים יותר מדיי מעיזים שמתלהבים על כניסתם לחטיבה וביוני, ממש לפני הבגרויות, אני יוצא בכיף, סופסוף עם ילדים שאפשר לדבר איתם, בוגרים איכשהו, למסע של 3 ימים, שבמהלכו אנחנו עושים הרבה עבודות ירוקות (בשירות קק"ל). בנוסף המוקד שלנו (מוקד חיפה) פועל בשיתוף עם פרוייקט "פרח" של אוניברסיטת חיפה והטכניון, והקדשנו שני אחה"צים נפלאים להפעלת סטודנטים וילדי חטיבת הביניים "אליאנס" בספורט היתולי ושדאות. אבל לרגע באמת - אני מת על זה. עד כאן פעילותי בשירות המשצ"ים של בית הספר הריאלי.

1926

New member
ובקשר לסקר הזה

האוכל היה ממש טוב!! היה מרק איטריות אחד שבעצם היה אטריות עם קצת מרק פה ושם... ופיצה עם בצק לא הכי עשוי, אבל למה מצפים כשמבשלים בישולי שדה?! בלי שום תלונות, היה אוכל מצוייייין!!

siven16

New member
האוכל היה מדהים!!!

בישלנו את האוכל לבד, ופשוט יצא מדהים! אפילו שהיו שאריות(נקניקיות וכו') עברנו בין שאר המשצ"ים וחילקנו הכל, לא היה אחד שלא נהנה, הכי טעים היה שבבוקר האחרון, משצ"ים דתיים בוגרים(כן, אלו אנחנו ואני המדריכה שלהם), הכנו שוקו חם בסיר ענקי, כל המשצ"ים באו אלינו לשתות... מה לעשות, שאתה מחוז ת"א, אתה תמיד מנצח!!!

Bassman

New member
חחחח

משצים בוגרים אוכלים בסוף"???? זין! אכלתי ראשון!!!!!!!

../images/Emo3.gif כן בטח.. ../images/Emo68.gif

מחוז דרום רעבים ללחם... מחוז צפון רעבים ל... טבריינים

למעלה