סקר שירי הגדול

בסוף לא הצליח לי עם הדגש../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

איזה קמפיין הכי היית רוצה ששירי תוביל? קמפיין בגדי ים

../images/Emo110.gif../images/Emo42.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה ש*שירי* הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה!
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה.
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית
ג.מנחה
ד.דוגמנית
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי
ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב
7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv
ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי?
פעמיים באולפנים של אקזיט פעם אחת בפגישת פורום של פורום אקזיט |היה לי כינוי •LieLuz• משו כזה
| ופעם אחת בתוך האלפנים
9.איך הגעת לפורום הזה?
שמו קישור..
10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב?
השקט שנשאר
11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי?
מ
נולד
12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה?
13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?
לא יודע
14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל?
אני מבין בזה?
אממ אחת כתבה בגדי ים אז אני אאמץ..
ותמונהההההההההההה

../images/Emo110.gif../images/Emo42.gif למה זה שרשר לפה?../images/Emo12.gif

... הכוונה ל- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1290&msgid=53644161

תשובה

.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה
ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי"
ב."השקט שנשאר-עברית"
ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה!
ב.כוכב נולד מן הסתם:\
ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים
ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז
ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא?
ב.ב-mtv . ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי?0 9.איך הגעת לפורום הזה?דרך פורום דיימנדז 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב?."עד שתבין אותי" ,"השקט שנשאר" 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? כמה ימים 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? לא בכולם 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?אן לי מושג תמונה

עווווווווווווננהה

1. באירווזיון 2. השקט שנשאר-חצי עברית חצי אנגלית 3. מוכשרת מדהימה ומתוקה.. אבל גם כוכב נולד 4. השירים שלה נורא יפים . 5. ליהיות זמרת 6. ברור שעם מלי לוי ה-מוששששששששששששלמת 7. בMTV ובאקזיט 8. ראיתי אותה פעמיים אבל לא הצטלמתי או דיברתי איתה לצערי 9. דרך פורום ארווזיון 10. השקט שנשאר 11.מכוכב נולד.. לא מעריצה אותה.. מעריצה את השירים שלה אבל בעקבותה אירווזיון אני מעריצה אותה. אבל לא היסטרי... 12. כמעט 13. אממ... הופעות אולפנים חח לא יודעת 14. אין לי שמץ

oneheart1

New member
עונה../images/Emo127.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית"
ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה!
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים
ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית
ג.מנחה ד.דוגמנית
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת
ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv
ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה
הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי?1 9.איך הגעת לפורום הזה? במקרה 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? אין כולם יפים 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מכוכב נולד1 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? כן 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? אין 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? בגדים

עונה

1. ד.בארויזיון 2. ב.השקט שנשאר-עברית 3. א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה 4. א.אני מעריץ של שירי ואני אוהב כל מה שהיא עושה 5. א.להיות זמרת 6. ג.עם דיימונז 7. ב.בmtv 8. לא פגשתי אבל אני רוצה לפגוש אותה ולעשות איתה שובי דובי 9. הגעתי 10.השקט שנשאר 11.תמיד 12.כן 13.מה שהיא רוצה אני יעשה בשבילה כי היא תהיה מלכה שלי 14.שתשיר עם עינת שרוף אין לי

OhBaby

New member
עונה

איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! ב.כוכב נולד מן הסתם:\
ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה!
5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת
ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן

למעלה