סקר שירי הגדול

../images/Emo124.gifסקר שירי הגדול../images/Emo70.gif

קודם כול קרדיט ענקי ל©אמירה,מנהלת הפורום הרשמי של רוני בתפוז... כי היא הכינה אחד כזה על רוני ואני רק שיניתי את הדברים לשירי!, אז כפיים לה חחחח
ועכשיו אתם מוזמנים לענות!!!
הסקר הגדולללללללל
1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 9.איך הגעת לפורום הזה? 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...

NoA141

New member
../images/Emo27.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה
ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית"
ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה!
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים
ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת
ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv
ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי?0-לצערי
9.איך הגעת לפורום הזה?חיפשתי את הפורום ה"שיר שלנו" וראיתי אותו 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב?השקט שנשאר 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי?מאז כוכב נולד 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה?כמעט 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?לא יודעת
14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל?לא יודעת
לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...

oshriti123

New member
אנייי../images/Emo9.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? ב."השקט שנשאר-עברית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? ב.עם הראל סקעת 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? ב.בmtv עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0
9.איך הגעת לפורום הזה?דרך פורום כוכב נולד...
10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב?השקט שנשארר 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי?מהאודישן הראשון
12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה?כן!!! 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?לא יודעת... 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל?אין לי מושג
לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...יש כל כך הרבה...זאת אחת מהן
כשהיא חייכה אחרי שהיא עברה את החלק הקשה בשיר...

../images/Emo45.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי
א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון ה.כל התשובות נכונות
2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" ד.א' ב' ו ג'
3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי... א.אני מעריצה של שירי ואוהבת כל מה שהיא עושה.
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות
א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.א' ב' ו ג'
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט
א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב
7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד
א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן ה. א' ב' ג' ו ד'
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי
0 לצערי הרב (
) 9.איך הגעת לפורום הזה
דרך פורום "אקזיט" 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב
את כולם
11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי
מאז כוכב נולד 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה
ברור
13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי
לא יודעת...
14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל
מה שבא לה
לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...

נועוW

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי
א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט
ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך
א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית"
ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...:
א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה
ב.כוכב נולד מן הסתם ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט
: א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז
(אחלה שילוב
) ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד
א.באקזיט מן הסתם לא
ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי
0 כן כן אפס אחד גדול אוף 9.איך הגעת לפורום הזה
ראיתי באחד הפורמים את ההודעה "פרומים חדשים"וראיתי ולחצתי ונכנסתי. 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב
השקט שנשאר
11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי
מאזכוכב נולד שזה אומר...3 שנים או שנתיים
12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה
ברור
13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי
נציחה חופשית(אני רוצה במילא לעשות). 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל
ביגוד או טלנבולה

זוננפלד

New member
../images/Emo127.gifאוווקי אז...

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
(כאילו דה...
) 2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה!
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה.
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית ה. ה-כ-ל נכון!!!
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב
7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv (שירי כבר שם
, מקום שלישי) ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0 לצערי הנורא גדולללללללל 9.איך הגעת לפורום הזה? דרך האתר של שירונת הרשמי בע"מ
10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? הכל מכל כל 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מאז שהיא הגיעה לכוכב נולד... מזתומרת
12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? אפשר להגיד... בערך?!?!?! 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? הכללללל!!! (ולא שאני הולכת לקפוץ מהגג
) 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? האמ... משו מפורסם??

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה.
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז
(מעניין במיוחד!!) ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv
ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0 לצערי הרב
9.איך הגעת לפורום הזה? דרך הפורום של פלורייסנטה מישהי פרסמה שם את הפורום אז ישר נכנסתי
10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? עד שתבין אותי והשקט שנשאר חח לא אומרת קשה לי להחליט
11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מממ אהבתי אותה בכוכב נולד אבל יותר את נינט להעריץ ממש התחלתי מלפני כמה חודשים טובים:) 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? כמעט 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? תלוי=] 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? מממ לבגדים
חח לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...

עונהההההההההההה

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט
ד.באירוזיון2.מה הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי"
ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...:
א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל4.תקנה את הדיסק של שירי כי:
א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה!5.מה הכי מתאים לשירי לעשות:
א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית6 .עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז
ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא?
ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 3.9.איך הגעת לפורום הזה? בקישור ששמו בפורום שאני בו. 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? עד שתבין אותי. 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מאז כוכב נולד. 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה?ברוררררררר!!! 13מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? יתפלח להופעה... 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל?פרסומות. לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים... אפשר חתימה?

M i L a G r O s

New member
עונה עונה עונה עונה

הכי אהבתי לראות אותה בהכלללל לא יכולה לבחור...באמת...וגם בכוכה נולד (שלא כתוב באפשרויות)
אמממ הקליפ הכי יפה זה נראה לי הקשט שנשאר עברית- גם השיר הכי מרגש שלה אז בכלל.
אני חושבת שהיא התפרסמה בגלל שהיא מוכשרת, מדהימה, יפה, יודעת לרקוד ולשיר מדהים!!! וכוכב נולד עזר גם- אבל בטוח שהיא היתה יכולה בלי זה!!!
אני אקנה את הדיסק כי אני חולה על שירי ועל השירים שלה...שיצא כבר!!!
הכי מתאים לה להיות זמרת!!! אבל גם בדברים האחרים היא טובה!!!
הכי היתי רוצה שיהיה לה דואט עם מלי לוי כי אני מתה על שתיהן והן גם חברות אז זה נחמד... ועם נינט סתם בשביל הקטע...
הכי היתי רוצה לראות אותה שרה...אבל לא אכפת לי ע=איפה העיקר לראות אותה...
בהופעה של כוכב נולד1, באקזיט סיטי, ועוד כמה פעמים באולפנים של אקזיט.
שנתיים אני מחכה לפורום הזה... ואני במלא פורומים בתפוז אז ראיתי שיש סופסוף לשירי אז ישר באתי!!!
אני הכי אוהבת את השקט שנשאר- הוא מרגש ומדהים ברמות.
אני לא יודעת איך שמים תמונה )-:

ghsufvi

New member
עונה

.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: ב.השירים שלה נורא יפים 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? ב.עם הראל סקעת 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0 9.איך הגעת לפורום הזה?דרך ההודעה של תפוז אנשים 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב?השקט שנשאר 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מאז כוכב נולד 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה?כן 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?לא עולה לי עכשיו בראש 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל?תחרות שירה

גולה17

New member
התשובות שלי...../images/Emo24.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה
ב.בתוכניות אירוח
ג.בהנחיה באקזיט
ד.באירוזיון
2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי
ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv
ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? פעם 1...כי לא יוצא לי... 9.איך הגעת לפורום הזה? פירסמו אותו בפורום אקזיט.... 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? כל השירים שלה... 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מהאודישנים של כוכב נולד.... 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? כן....תמיד... 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? לא יודעת... 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? איפור...שמלות...שיער...הכל יתאים לה...

גמני רוצההההההההההההההההה

גררררררררררררר!!#!@$ 2.מה הסינגל הכי יפה ששיריייי הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! ומעלפת ודיווה ומלכה גרררר אונס
ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מהחמור!
אני ענייה:( 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית ה.כללל התשובות נכונות כפרעלייה
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב ה. איתי =]
7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן ה. שתהיה איפה שהיא רוצה, ושתעשה מה שנראה לה לנכון =]
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0 :( ראיתי אותה מספר פעמים אבל לא פגשתי אישית.. 9.איך הגעת לפורום הזה? ראיתי פרסומת לפורום חדש בפורום של 99 ESC 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? השקט שנשאר =] 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? לא יודעת אם מעריצה.. אני לא מאלה שירדפו אחרייה ולא יתנו לה דקה לנשום.. אבל אני מעריכה אותה אש היא בנאדם מדהים בעיניי... אני אוהבת אותההה!! מאזזזז ששמעו עלייה לראשונה =] 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? לא\: 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? לאד'ת 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? שוב, שתעשה מה שטוב לה =] מי אני שאתערב?:) לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים... גררררררררררררר עילוף ושלמות!!! אני פשוט אוהבת תתמונה הזו.. הייתה אצלי במסנג'ר

Dorushh 3

New member
שלי...../images/Emo89.gif../images/Emo124.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון ה. כל התשובות נכונות!
2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית"
ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית ה. כל התשובות נכונות!
6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי
ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן ה. כל התשובות נכונות!
עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0
9.איך הגעת לפורום הזה? פירסמו אותו בפורום טלנובלה בע"מ
10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? השקט שנשאר
11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? מאז כוכב נולד!
12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? אממ..כמעט.. 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? לא יודע.. 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? לא יודע.. לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...

אני../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif

1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א. בקליפים שלה ב. בתוכניות אירוח ג. בהנחייה באקזיט
ד. באירוויזיון
2.מהו הסינגל הכי יפה ששירי הוציאה לדעתך? א. עד שתבין אותי
ב. השקט שנשאר-עברית ג. השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית
3.לדעתך שירי התפרסמה כי... א. היא מוכשרת מדהימה ומתוקה
ב. כוכב נולד מן הסתם :/ ג. היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד. אני לא חושבת שהיא התפרסמה כ"כ בכלל
4.תקנה את הדיסק שלה כי... א. אני מעריצה של שירי ואוהבת כל מה שהיא עושה
ב. השירים שלה נורא יפים ג. רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כל הדיסק ד. אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה!
5.מה הכי מתאים לשירי לעשות? א. להיות זמרת
ב. רקדנית מקצועית ג. מנחה ד. דוגמנית
6.עם מי הכי היית רוצה לראות את שירי בדואט? א. מלי לוי-גרשון
ב. הראל סקעת ג. דיימונדז ד. נינט טייב
7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א. באקזיט מן הסתם לא?
ב. בMTV ג. משחקת בסרט ישראלי ד. בטלנובלה
8.כמה פעמים פגשת את שירי? 0
9.איך הגעתם לפורום הזה? דרך פורום אקזיט (828)
10.מה השיר של שירי שאתה הכי אוהב? עטוף ברחמים
11.כמה זמן את מעריצה את שירי?מכוכב נולד 1
12.עקבת אחרי שירי בכל פרוייקט שלה? ב-ר-ו-ר-!
13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי?כמעט הכל
14.איזה קמפיין הכי היית רוצה ששירי תוביל? קמפיין בגדי ים
*סקר מעולה

למעלה