hila halevi girl
New member
../images/Emo124.gifסקר שירי הגדול../images/Emo70.gif
קודם כול קרדיט ענקי ל©אמירה,מנהלת הפורום הרשמי של רוני בתפוז... כי היא הכינה אחד כזה על רוני ואני רק שיניתי את הדברים לשירי!, אז כפיים לה חחחח
ועכשיו אתם מוזמנים לענות!!!
הסקר הגדולללללללל
1.איפה הכי אהבתם לראות את שירי? א.בקליפים שלה ב.בתוכניות אירוח ג.בהנחיה באקזיט ד.באירוזיון 2.מה הסינגל הכי יפה שרוני הוציאה לדעתך? א."עד שתבין אותי" ב."השקט שנשאר-עברית" ג."השקט שנשאר-חצי עברית וחצי אנגלית" 3.לדעתך שירי התפרסמה כי...: א.היא מוכשרת מדהימה ומתוקה! ב.כוכב נולד מן הסתם:\ ג.היא יודעת לנענע פשוט יפה והלוק עזר לה ד.אני לא חושב שהיא התפרסמה כ"כ בכלל 4.תקנה את הדיסק של שירי כי: א.אני מעריץ של שירי ואהוב כל מה שהיא עושה. ב.השירים שלה נורא יפים ג.רציתי את הסינגלים שלה בסוף אני אקנה את כול הדיסק ד.אתם צוחקים עלי? אני יוריד אותו מקאזה! 5.מה הכי מתאים לשירי לעשות: א.להיות זמרת ב.רקדנית מקצועית ג.מנחה ד.דוגמנית 6.עם מי הכי הייתם רוצים לראות את שירי בדואט:? א.עם מלי לוי ב.עם הראל סקעת ג.עם דיימנדז ד.עם נינט טייב 7.איפה תרצו לראות את שירי בעתיד? א.באקזיט מן הסתם לא? ב.בmtv ג.משחקת בסרט ישראלי ד.בטלנובלה הגיע הזמן עכשיו נעבור לשאלות פתוחות... 8.כמה פעמים פגשת את שירי? 9.איך הגעת לפורום הזה? 10.מה השיר של שירי שאתה הכי הכי אוהב? 11.כמה זמן אתה מעריץ את שירי? 12.עקבת אחרי שירי בכול פרויקט שלה? 13.מה הדבר הכי מטורף שתעשו בשביל שירי? 14.איזה קמפיין הכי היתה רוצה ששירי תוביל? לסיום שים תמונה של שירי שהכי עשתה לך את זה מכל הזמנים...