סקר מזונות

deena

New member
../images/Emo124.gif סקר מזונות

איך את (בשם הילדים) מקבלת מזונות? אפשר להצביע בסקר שנמצא בראש דף הפורום בפס הכחול. הצביעו והשפיעו :)

t o t a l

New member
דינה בחייייייייך

הניסוח הוא מגמתי ומזמין תוצאות מעוותות.

t o t a l

New member
הניסוח מאוד לא מוצלח

יש אפשרות לתשובה אחת שמעידה על מצב תקין ואין סוף אפשרויות לתשובות שמעידות על מצב לא תקין. לא סימטרי. מוטה. מטעה. מעוות. לא שממש אכפת לי, רק שהתוצאות שיתקבלו, לא ממש יהיו אמינות.

ת י א ה

New member
תסלח לי טוטאל

אבל זו המציאות. מצב אחד תקין, חד משמעי, והרבה מצבים בלתי תקינים - מהקל אל הכבד. מה פה לא בסדר? באותה מידה אפשר לכתוב סקר דומה, להבדיל. לדוגמא: חיזבאללה מתקיף את יישובי הצפון. מה צה"ל צריך לעשות? 1. להבליג. 2. לתקוף רק את המשגרים ומשגריהם. 3. לתקוף את כל היעדים האיכותיים. 4. לשרוף את לבנון, כולל פגיעה בחפים מפשע. מקווה שירדת לעומק דברי (ולא למקלט). תיאה

t o t a l

New member
אז כך:

מבלי להיכנס להבטים יותר מידי מיקצועיים של עריכת סקרים וניתוחים אימפיריים, אומר רק שפשוט חסרות כמה אפשרויות. על מי שנותן יותר ממה שהוא חייב. על מי שמתחלקים בהוצאות שווה בשווה. על מקרים בהם הילדים לא מקבלים את כל מה שהם צריכים למרות שהאב כן עומד בכל חובותיו.

ת י א ה

New member
ולמען הסר ספק

בסקר הדוגמא שהבאתי, לא האפשרות הראשונה היא התקינה (לדעתי).

Snarc

New member
מתכרבל לי בתיאה

ושם פסססססססססססססססססססססססססססססססס על כולם.

t o t a l

New member
הייתי מציע את האפשרויות הבאות:

1. לא עומד בתשלום המזונות. 2. לא עומד בתשלום המזונות אך ידוע לי שעושה הכל על מנת לשלם. פשוט אין לו. 3. משלם בזמן ובהיקף המלא. 4. לפעמים משלם מעט יותר, ישירות לי או לילדים.

deena

New member
אין אפשרות לשנות את הסקר

אחרי שכבר פורסם, וחבל לאבד את הקולות של אילו שכבר הצביעו אם אני אמחק ואעלה את זה מחדש עם ההצעות שלך. אבל, בעוד כמה ימים אם תרצה, נוכל לפרסם סקר אחר עם הניסוח שלך, ולראות אם זה משנה את התוצאות. תשלח מסר עם ההצעות שלך לניסוח הסקר אם תרצה.

t o t a l

New member
בטח שיש אפשרות

רק צריך להבין שמה שפורסם יניב תוצאות מעוותות. אה כן. צריך גם לרצות. פשוט חובבנות.

אא ניר

New member
אתה יודע מה הבעיה. נכון ?

אין לה מושג מה רוצים ממנה היא בכלל בטוחה שזה חלק מהג'וב של ניהול פורום. היא בטוחה שהיא גיבורה שהיא עומדת בפרץ, שסתם נטפלים אליה. שאין רבב בדרך שהיא מנהלת את הפורום ובכך שהיא נותנת לסיפור האישי {העצוב, יש לאמר}הקיצוני שלה ושל עוד שלוש מסכנות {מתוך עשרות רבות} להשפיע השפעה מכרעת על שיקול הדעת שלה.

d a n i e l s 5

New member
פר, איבדתי את הסבלנות.

כאילו התייחסת שם רק לסקר , כלשונו ומשמעו..... לרגע לא הצגת את מצבה של דינה .... וואלה, אולי אני מדמיינת אולי אני הוזה אולי........ לילה טוב.

אא ניר

New member
דינה, כמנהלת .

לא דינה כבן אדם. דינה. כ-מ-נ-ה-ל-ת. מה ? את באמת לא מבינה את ההבדל ? לאמר דינה שמנה, מכוערת, טיפשה, אלימה. זה אישי. לאמר דינה מנהלת גרועה זה לא אישי. באמת לא מבינה ?

למעלה