סקר (כי משעמם לי בעבודה...)

Tauwasser

New member
יאללה אני אענה

אגב השאלות האלה ממש דינמיות כי רוב הסיכויים שמחר אני אענה תשובות שונות וששכחתי חלק מהדברים שרציתי לכתוב שם:מיטל גיל:24 שיר אהוב (של דפש ולא שלהם): Insight, Mercy in you, one caress,In your room קליפ אהוב של דפש (של דפש ולא שלהם): shake the disease, in your room ורק את ההתחלה של enjoy the silence כשהם כולם עומדים כזה וכל פעם נעלם אחד, רק את החלק הזה אני אוהבת מהקליפ . את מי הייתם רוצים לפגוש (חוץ מדפש!!) ולמה?: הממ..אני אוותר על לענות על השאלה הזו :) איזה שיר הייתם רוצים לשיר ועם מי?: משהו של דפש על הבמה בפארק הירקון בשבוע הבא :) איזה שיר הכי מעציב אתכם: Archive - again Smiths - last night i dreamt that ..Alice in chains - nutshell איזה שיר הכי משמח אתכם: אני מניחה שכל שיר אייטיז קיטש עולץ איפה בעולם הכי הייתם רוצים להיות עכשיו ולמה? : אנגליה לראות את כל הלהקות שתמיד רציתי לראות ב LIVE רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו: ההתאהבות הראשונה משפט של דפש שאתם הכי מזדהים איתו או שמתאר אתכם הכי טוב: its only when i lose myself to someone else that i find myself. איך אנשים אחרים היו מתארים אתכם: עקשניים, עצבניים, שרוטים. המלצה שלכם על שיר/להקה: Mansun אם אתם בקטע של אינדי מהמיד ניינטיז שכבר לא יוצאים כאלה שירים

LadyHether

New member
אוי איך אני שכחתי את הקליפ של

In your room!!! (מכות לעצמי). הוא אחד הדברים האלוהיים!

יו, אני לא מאמינה שגם אני שכחתי

את הקליפ של IN YOUR ROOM. זה אחד הקליפים הכי יפים אי פעם... לפחות זכרתי לכתוב אותו שם בשירים האהובים...

Ice machinE

New member
תשובותי ../images/Emo9.gif

שם: חם ויפת גיל: המגעיל שיר אהוב (של דפש ולא שלהם): de/vision - i regret ברמיקס של vnv nation קליפ אהוב של דפש (של דפש ולא שלהם): one caress את מי הייתם רוצים לפגוש (חוץ מדפש!!) ולמה?: ronan harris כי הוא הסולן של vnv nation איזה שיר הייתם רוצים לשיר ועם מי?: כשזה עמוק עם קורין אלאל איזה שיר הכי מעציב אתכם: גדעון כפן - ילד השדה איזה שיר הכי משמח אתכם: dschinghis khan - moskau איפה בעולם הכי הייתם רוצים להיות עכשיו ולמה? בורה בורה, למה?! ראיתם פעם איך המקום נראה?! רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו: לא עולה לי בראש כלום משפט של דפש שאתם הכי מזדהים איתו או שמתאר אתכם הכי טוב: There’s a thousand reasons Why I shouldn't spent my time with you For every reason not to be here I can think of two איך אנשים אחרים היו מתארים אתכם: ככה המלצה שלכם על שיר/להקה: assemblage 23 - anthem הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tauwasser

New member
יפה יפה, חובבי EBM וסינתפופ

זה תמיד הולך ביחד עם דפש זה לא מפתיע :)

super girl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אין לי מושג..

אבל לאורך כל התגובה שלך אני נקרעת...

LadyHether

New member
ואני:

שם:טל גיל:25 שיר אהוב (של דפש ולא שלהם):condemnation. לא שלהם: the riddle - nick kershue. קליפ אהוב של דפש (של דפש ולא שלהם):enjoy the silence. את מי הייתם רוצים לפגוש (חוץ מדפש!!) ולמה?: איזה שיר הייתם רוצים לשיר ועם מי?: איזה שיר הכי מעציב אתכם: one caress. איזה שיר הכי משמח אתכם:rush. איפה בעולם הכי הייתם רוצים להיות עכשיו ולמה? אמסטרדם.פשוט ככה. רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו:שהוא יקרה אני אדע. משפט של דפש שאתם הכי מזדהים איתו או שמתאר אתכם הכי טוב: איך אנשים אחרים היו מתארים אתכם:If for honesty You want apologies I don't sympathize If for kindness You substitute blindness Please open your eyes המלצה שלכם על שיר/להקה: הזמר בילי ג'ואל. חולה עליו.

AlterNova

New member
והנה התשובות שלי!

שם:לצערי מטעמי סב"ט אני פשוט לא יכולה לגלות, תקראו לי נובה. גיל:23 שיר אהוב (של דפש ולא שלהם): יש לי רשימה נורא ארוכה , אבל הכי מיוחד בעיני זה ONE CARESS. לא של דפש- הרשימה ארוכה מנשוא, לא מסוגלת לבחור אחד קליפ אהוב של דפש (של דפש ולא שלהם): של דפש- I FEEL LOVED, כמובן רק בגלל שדייב סופר שווה שם. לא של דפש: PUSH IT של גארבאג' את מי הייתם רוצים לפגוש (חוץ מדפש!!) ולמה?: את בעלי לעתיד, כי נמאס לי לחפש. איזה שיר הייתם רוצים לשיר ועם מי?: שיר שאני כתבתי עם דייב בדואט כמובן. איזה שיר הכי מעציב אתכם: WAIT- של קייס צ'וייס איזה שיר הכי משמח אתכם: CANNED HEAT של ג'אמיריקוואי איפה בעולם הכי הייתם רוצים להיות עכשיו ולמה? ללטף את הראש של דייב בזמן שהוא ישן, כי זה נראה לי כמו המראה הכי חמוד בעולם. רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו: הרבצתי לאיזה ילד מעצבן בכיתה ג'...זה היה נורא כיף!! משפט של דפש שאתם הכי מזדהים איתו או שמתאר אתכם הכי טוב:WHEN YOURE BORN A LOVER.....אתם יודעים את ההמשך איך אנשים אחרים היו מתארים אתכם: נוירוטית עם נטיה לOCD , מאותגרת משקלית,לא מסוגלת לחנות כמו שצריך, חוזרת על עצמה, משעשעת, רועשת, כחולת עיניים. המלצה שלכם על שיר/להקה:האלבום החדש של הצ'ילי פפרז- רוצו בהמוניכם לרכוש!! הוא גאוני!!!

למעלה