והנה התשובות שלי!
שם:לצערי מטעמי סב"ט אני פשוט לא יכולה לגלות, תקראו לי נובה. גיל:23 שיר אהוב (של דפש ולא שלהם): יש לי רשימה נורא ארוכה , אבל הכי מיוחד בעיני זה ONE CARESS. לא של דפש- הרשימה ארוכה מנשוא, לא מסוגלת לבחור אחד קליפ אהוב של דפש (של דפש ולא שלהם): של דפש- I FEEL LOVED, כמובן רק בגלל שדייב סופר שווה שם. לא של דפש: PUSH IT של גארבאג' את מי הייתם רוצים לפגוש (חוץ מדפש!!) ולמה?: את בעלי לעתיד, כי נמאס לי לחפש. איזה שיר הייתם רוצים לשיר ועם מי?: שיר שאני כתבתי עם דייב בדואט כמובן. איזה שיר הכי מעציב אתכם: WAIT- של קייס צ'וייס איזה שיר הכי משמח אתכם: CANNED HEAT של ג'אמיריקוואי איפה בעולם הכי הייתם רוצים להיות עכשיו ולמה? ללטף את הראש של דייב בזמן שהוא ישן, כי זה נראה לי כמו המראה הכי חמוד בעולם. רגע בחיים שהייתם חוזרים עליו: הרבצתי לאיזה ילד מעצבן בכיתה ג'...זה היה נורא כיף!! משפט של דפש שאתם הכי מזדהים איתו או שמתאר אתכם הכי טוב:WHEN YOURE BORN A LOVER.....אתם יודעים את ההמשך איך אנשים אחרים היו מתארים אתכם: נוירוטית עם נטיה לOCD , מאותגרת משקלית,לא מסוגלת לחנות כמו שצריך, חוזרת על עצמה, משעשעת, רועשת, כחולת עיניים. המלצה שלכם על שיר/להקה:האלבום החדש של הצ'ילי פפרז- רוצו בהמוניכם לרכוש!! הוא גאוני!!!