סקר חשוב!

שיר5520

New member
../images/Emo124.gif סקר חשוב!

בענייני מאבק הביציות אבקש את עזרתן דווקא של בנות הפורום שאינן זקוקות לתרומה (טפו, טפו, טפו). רציתי לדעת האם הציעו לכן לתרום ביציות בשנים האחרונות? מי שעונה, אנא כיתבו היכן אתן מטופלות, מי הרופא והאם הוא הציע לכן לתרום ביציות? המון המון תודה! זה מאוד יעזור. בהצלחה לכולן!
 
ממני ממש לא!

והיו לי 27 ביציות מתוכן 16 בשלות!!! אולי כי ראו שאנחנו דוסים וחשבו שאין סיכוי...
 

einav8

New member
לי במדיקל סנטר לא הציעו וחבל

כי הייתי תורמת בהחלט!!!!
 

debby12

New member
מנהל
../images/Emo26.gif מקפיצה וגם מציעה לך

לשאול את זה בכל הפורומים הרלוונטיים של פוריות: הורים בטיפולים, הורים לאחר טיפולים, הזכות להורות, הריון לאחר טיפולים (אולי פונדקאות ואימוץ?) -- כך שיגיע לכמה שיותר נשים שעברו IVF. לצערי לא יכולה להשתתף בסקר כי לא הגעתי ל IVF.
 

ziziub

New member
לא ביקשו ממני, אחרי שתי הפריות

עם יבול של 33 ביציות בשני הסבבים.(ורק לחשוב שבתחילה אמרו לי שאצטרך תרומת ביצית). שיהיה בהצלחה.
 
לא הציעו

שאיבה אחת- 22 ביציות, שערי צדק. הייתי תורמת אם האופציה הייתה עולה. (למרות שאני לא ממש בטוחה שהגנים שלי הם מציאה גדולה)
 

לי מ ו ר

New member
מעולם לא דיברו איתי על תרומה

אבל הביציות שלי עקשניות בדיוק כמוני, ההפרייה מתרחשת רק באיקסי, ולא כולן בכלל בשלות.
 

שיר5520

New member
יש מישהי מבי"ח ממשלתי

כמו תה"ש, בילינסון, איכילוב וכו' - שיכולה לספר אם הציעו לה שם לתרום ביציות. שום המון המון תודה. התשובות מאוד עוזרות לנו.
 

venus13

New member
לי בבלינסון לא הציעו - אבל

בכל מיקרה היבול שלי לא היה גדול - 10 ביציות נישאבו וכולן הופרו באיקסי האם מבקשים רק ממי שיש לה יבול גדול? ונוס
 

orname

New member
רק ממי שיש לה 15 ביציות בשלות

ומעלה. ככה לפחות אמר הרופא שלי.
 

לימקי

New member
בהפריה ראשונה הציעו

נשאבו 20 ביציות. בשחרור שאלה אותי האחות הסכמתי אבל אחרי עיון בתיק ובדיקת הביציות נתברר שלא כולן בשלות וקיבלתי הודעה שאינני מתאימה. בשאיבה השנייה כבר לא נשאלתי גם נשאבו פחות ביציות. זה היה בבית חולים אלישע.
 

אמאלולי

New member
אף פעם לא! ../images/Emo12.gif

הנושא מעולם לא עלה. אבל למען ההגינות אציין שבד"כ מדובר בכ-15 ביציות שמתוכן רק כמחצית או קצת יותר בשלות. בהצלחה
 
למעלה