סקר חדש! ובכן, פרי זכה. כן, גיתית - gloat. סקר חדש עלה, ממשו את זכותייכם הדמוקרטית בפורום!
A Angelus New member 2/7/06 #1 ../images/Emo124.gifסקר חדש! ובכן, פרי זכה. כן, גיתית - gloat. סקר חדש עלה, ממשו את זכותייכם הדמוקרטית בפורום!
../images/Emo124.gifסקר חדש! ובכן, פרי זכה. כן, גיתית - gloat. סקר חדש עלה, ממשו את זכותייכם הדמוקרטית בפורום!
T Tollan New member 2/7/06 #2 המממ... אני דווקא חשבתי על טד והחולה הסופנית ההיא שהוא שכב איתה. מבחינה קומית, JD והשרת מספקים הכי הרבה רגעי צחוק הסטרי, לדעתי.
המממ... אני דווקא חשבתי על טד והחולה הסופנית ההיא שהוא שכב איתה. מבחינה קומית, JD והשרת מספקים הכי הרבה רגעי צחוק הסטרי, לדעתי.
S steelwater New member 2/7/06 #3 ג'ידי ופרי../images/Emo99.gif הזוג הכי לוהט בסקרבס! כבר אמרתי את זה בעבר לכם, ויש לי תאוריות שלמות אם תרצו פעם לשמוע...
ג'ידי ופרי../images/Emo99.gif הזוג הכי לוהט בסקרבס! כבר אמרתי את זה בעבר לכם, ויש לי תאוריות שלמות אם תרצו פעם לשמוע...
A Angelus New member 4/7/06 #7 ../images/Emo46.gif התכוונתי לומר: הא, ואני רוצה להודות לכלבי הנאמן, פץ.י. המפ, ולגתית.