סקר חדש

זה נחמד אבל בעייתי

אני בתקופה הקרובה לא יכולה לעלות צפונה בשמירה אדוקה. מגי בהריון ובשמירה צמודה גם כן. נוי אוטוטוטו יולדת אמא של מוריה גם בהריון ששית לחוצה עם עונת החתונות בין הבודדים זה בטח: מרי, עציון, גי'פ ואביה וצריך לבדוק את שאר החברים.

mariana

New member
נראה לי אני הצוציקית היחידה

שיהיה שם אם יהיה מפגש

נוי3

New member
מה, אני היחידה שעניתי???

אין לי שום בעיה להגיע למפגש, אם הוא באזור המרכז.

נוי3

New member
טוב, המפגש לא מחר...

אם זה יהיה בעוד חודש, בערך, אני לא רואה בעיה להגיע, מקסימום אבוא עם התינוקי הקטן...

המפגש לא מחר

אם תהיה היענות נוכל לקבוע תאריך עד אז נוי תהיה כבר אחרי, ולהגיע בהריון למפגש זה לא כזה רציני הלוווווווווווו הריון זה לא מחלה!!!!!!!!!!!

מהפה שלך לאוזן של אלוהים , פנינה

הייתי מאוד רוצה להרגיש רגיל לחלוטין ולעשות אירובי וגו'גינג באופן הכי טבעי. לא נורא

מנופ

New member
סיגלי, יש כאלה שהריון אצלם זאת מחלה

בריאה. ויש כאלו שלא. אני למשל לא יודעת אם אוכל להגיע, בטח שלא בחודש יולי, מה יהיה באוגוסט אלוקים יודע. עד אז יש לי כ"כ הרבה תכנונים לחודש הזה שכמו שאני מכירה את עצמי לא אעשה כלום בסוף.

שש שבע

New member
תלוי

מתי מבחינת יום חודש שעה, ואיפה. יכול להיות נחמד, אבל התקופה הקרובה באמת נורא לחוצה בשבילי.

עציון

New member
למיטב ידיעתי....

לפחות שתי בנות שמזמן הפסיקו פעילותן בפורום, יבואו גם הן לפגישה. אבל, קצת לא נראה לי ביולי-אוגוסט מפגש. חופשות. חופשות.

עציון

New member
אמא של השבלולות

ראיתי משהו מעניין לגבייך. לפני עידן ועידנים נערך בפורום הזה "התפקדות". אפשר לראות זאת בכניסה לפורום. מעניין. גם אז חתמת בשם:אמא לשבלולות בציור של 2 שבלול..ות. איך?

amitmom

New member
מצטערת עציון אבל זו לא הייתי אני

1. לא ביקרתי הפורום בתקופת ההתפקדות. 2. הייתי רק אז אמא לשבלולה אחת. 3. החתימה הקודמת שלי היתה "אין כמו בנות" עם ציור של פטריות. 4. בדקתי את שרשור ההתפקדות ואין שם אף אחת עם החתימה של אמא של השבלולות.

למעלה