סקר חדש!!!!

טינקר2ל

New member
WTF????!?!?

אני לא קולטת למה אתה חושב שאני מתגאה בזה!!!!!!!כאילו ממש אבל ממש לא אמרתי שומדבר שיגרום לך לחשוב שאני גאה בזה!

T r i l i a n

New member
אולי 8 ואולי 80

מה זה משנה ולמי אכפת? גם אני קצת מופתעת, זה חתיכת הספק
, אבל לא ברור לי מאיפה צצה השאלה "מה יהיה בגיל 20?". מה קורה בגיל 20? משלמים מס זיונים?

קשה לי קצת לקבל את זה שילדה בת

15 שכבה עם 8 גברים.....לא יודע למה... ובקצב שלה...זה יגיע מהר מאד ל 80 ובנים יראו בה רק זיון..... אבל זו רק דעתי ואני לא בא לשפוט פה אף אחת ואף אחד...

T r i l i a n

New member
תראה, תשמע

דבר אחד אני יכולה להגיד בוודאות: סקס זה סקס זה סקס. לא יותר מזה. הוא לא משנה את אישיות האדם. לא שופטים אנשים לפי זה. משום מה אנשים נוטים לייחס יותר מדי חשיבות לסקס, לכמות בני/ות זוג וכד'. אבל, כמו שאמרת - כל אחד ודעתו. אין לנו זכות לשפוט אף אחד.

טינקר2ל

New member
תראה מותק...

אולי זה נראה לך שאני אחת שרואים בה רק זיון אבל זה ממש ממש ממשששששששששש לא נכון...אני מודה שבהתחלה הייתי ממש תמימה ובנים ניצלו אותי אבל אני עכשיו יודעת להיזהר מכאלה ןכבר קרה בימים האחרונים שמישהו שאני לא סומכת עליו התחיל לגעת בי ונתתי לו כאפה!....אז תאמין לי שאני לא רומה הרבה פרטנרים במיטה,וגפ אני לא רוצה שיהיה לי קצב כזה ואני מאוד רוצה להחזיר את השם הטוב שלי כי הוא די נהרס,כנראה... וואי יש כזה דבר ניצוח לשיחזור בתולים,אולי אני יעשה את זה...

EverMan

New member
../images/Emo8.gif

ואגב , במקרה הספציפי הזה אני חושב שאת טועה. יש הבדל בין מישהי שמקיימת יחסי מין עם 80 גברים , לבין מישהי שעושה את זה כי "היא בוגרת ומגניבה". הראשונה - איש לא יגיד לה דבר. השניה - חבל עליה.

T r i l i a n

New member
אני לא מתייחסת למספרים בלי נסיבות

זאת יכולה להיות בחורה שלא היה לה אף מערכת יחסים, פעם בחודש יש לה סטוץ ותוך שנים מספר מגיעה למספרים אסטרונומיים - ואני לא רואה פסול בכך. ויש מי שמשתמשת בסקס בשביל להוכיח משהו לעצמה ולאחרים (מבוססת על האטרקטיביות המינית שלה את הערכתה העצמית, למשל), ואז היא פוגעת בעצמה. זאת באמת מישהי שחבל עליה. המספר כשלעצמו לא אומר כלום, בעיניי. אולי דווקא בגלל שאתם צעירים מספרים גדולים עושים לכם רע. אבל 50 פרטנרים לבחורה בת 30, למשל, - זה אחד ל3-4 חודשים. לא חיי מין פעילים מי יודע מה... וגם 8 (אם רוצים להתייחס למספר שהוזכר בשירשור) אם זה לשנה - זה סה"כ פעם בחודש וקצת לקיים יחסים עם בחור. זה לא נשמע אובססבי.

yehuda101

New member
הנני מתכבד להעניק לך..

את תואר הבתולה היחידה בפורום

למעלה