סקר חדש!!!

../images/Emo124.gifסקר חדש!!!

העלינו סקר חדש ב"ה (הגיע כבר הזמן, לא?). תענו עליו מהר!!! ואם יש לכם הצעות לשיפור בפורום, אנא, שרשרו אותם כאן! (ברכות, תודות, צ´קים, כרטיסי אשראי או מזומנים, יתקבלו בברכה!) ותיכף יבא סיכום הסקר הקודם.

תוצאות הסקר הקודם...

ולתוצאות הסקר הקודם: שאלת הסקר היתה: "אחי, עשית כבר התבודדות היום?" לתשובה א ("תגיד לי, אתה לא מתבייש? מה חשבת, שלא עשיתי התבודדות? בטח שעשיתי, מה השאלה בכלל.."): ענו בחיוב 4 חברים\ות, שהם כ-15 אחוז מכלל העונים, וזה אומר שלפחות ארבעה אנשים מתוכינו עושים התבודדות כל יום!!! לתשובה ב ("צ´מע, לא הכי נעים להודות, אבל, אהממממ... אתמול עשיתי..."): ענה בחיוב אדם אחד שהוא כ-3 אחוז, שזה אומר שאדם אחד עשה אתמול התבודדות (מתי בדיוק היה האתמול הזה? :)))) לתשובה ג ("צ´מע, לא כל יום אני עושה, תודה שזה לא קל, אבל אני משתדל..."): ענו בחיוב 8 חברים\ות, שהם כ-30 אחוז, וזה דווקא נחמד, הם עושים התבודדות, לא כל יום אמנם, אבל עושים! תמשיכו כך, רק תוסיפו עוד ועוד והמצב יהיה הרבה יותר טוב!. לתשובה ד ("וואלה, כמעט שכחתי, אני רץ עכשיו"): ענה בחיוב אדם אחד (3%), וזו כבר סיבה טובה למה הסקר הזה עלה בכלל... לתשובה ה ("התבודדות? מה זה? וכו´"): לא ענה בחיוב אף יצור חי (וזה אומר שב"ה כולם יודעים מה זה לפחות:))) לתשובה ו ("התבודדות? אני לא עושה בכלל, אבל אני מדבר לה´ הרבה מאד"): ענו 3 חברים\ות (11%) וזה שוב יפה... לתשובה האחרונה (אני לא חסיד ברסלב בכלל וכו´"): ענו בחיוב 9 (!) אנשימים או אנשמיות, וזה אומר שיש עוד סיכוי שעד הפעם הבאה הם כבר יענו בצורה אחרת
בכל מקרה, תוצאות הסקר די מעודדות, משום שאם נצרף יחדיו את כל האנשימים\יות שעושים התבודדות (כל יום, או בכלל) הרי שיש לנו 17 שמתבודדים (טוב, לא כולם, חלקם רק "מדברים עם ה´") מול 9 שטוענים שלא (ולרגע אחד איני מאמין להם, הם פשוט לא יודעים שכל דיבור עם ה´, גם כשהוא יוצא מפיו של ליטאי, נקרא "התבודדות") אז יש סיבה לחייך:)))) שבת שלום פראזניק

פראזניק

New member
ו...תזכורת!!!

בעוד ימים לא רבים (כנראה בסוף השבוע הקרוב) אצא לדרכי לציון רביז"ל באומן לימי ראש השנה הק´. מי שעדיין לא שלח את שמו, או שמות אנשים אחרים שברצונו שיתפללו עליהם, מתבקש להזדרז טיפה (למרות שזה נורא קשה, אני יודע:)))) ולשלוח במהירות האפשרית - למייל: [email protected]

המון תודה...

גם על הסקר החדש..דוקא אהבתי ת´רעיון..גם על הרצון לזכות אנשים בברכות באומן וגם על הניהול של הפורום.. אהה ואם מישהו לא יודע לפראזניק נולד אחיין אז מזה איפה המזל טובים שלכם? :=) סתם בקיצור שבת שלום!

איזה יופי!!

מזל טוב גם על הסקר וגם על האחיין החדש:) ובלי קשר, אני יגיד גם כאן, שהפורורם באמת עזר לי להתקרב לרבנו:))

כרפולי

New member
סליחה על האיחור--../images/Emo6.gif

קיצר אין מה להגיד הפורום הזה הוא אחלה וישרכח על ההשקעה. יעעלה שבת שלום!!!

חדת קרן

New member
../images/Emo39.gif

אני חושבת שזה אתר עם ריח וטעם שונה אני מוצאת כאן בינה ודעת המקרבים אותי אל ימים רחוקים יש כאן ריח .. שכבר חשבתי ששכחתי ... אצלי הוא ברשימת המועדפים שבת שלום !

למעלה