סקר חדש

Angelus

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש../images/Emo70.gif

צירפתי תמונת מסך של תוצאות הסקר הקודם. כנראה שהעונה ה-6 עדיין מצליחה להצחיק את רובנו. עלה סקר חדש. להצביע, ולא לשכוח לפרט בשרשור אם עולה לכם לראש דמות אורח אחרת שאהבתם, ושלא הופיעה ברשימה (הייתי צריך לצמצם) המשך שבוע טוב.

Angelus

New member
אני בחרתי בטארה ריד.

אחת הדמויות היותר משעשעות שאי פעם הופיעו בסקראבס. צריך להחזיר אותה לאלתר.

steelwater

New member
אייי, פרק גדול...

אני כל-כך אוהבת את הקטע בסוף שג'ידי אומר לה שהוא רוצה לצאת איתה ואז הוא מגלה שהיא אחותה של ג'ורדן. Just priceless! למרות שזה מרגיש לי קצת מפוספס ויכלו לעשות את זה יותר טוב. היא ממש סבבה בסדרה. אני רואה עכשיו את הפרקים שהיא עדיין שמה. גם אם קשר אליה וגם בלי קשר אליה אלו פרים ממש טובים.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

הפרקים מעולים. פעם הייתי בטוח שהעונה ה-3 הייתה הכי מצחיקה. אני היום כבר בטוח שהעונה ה-4 לוקחת, ובגדול. טארה ריד מפציצה שם.. ובכלל, זוכרת את הפרק עם הסופ-נאצי?

DivineComedy

New member
MJF

ללא ספק!! מהפרקים הטובים של הסדרה הזאת. הכי שנוא: האח הטיפש והאידיוט של JD (יש לי סיוטים בלילה שאני שומע Hey little brother עם הקול הסופר מעצבן שלו)

Angelus

New member
the roof toilet.../images/Emo3.gif

עכשיו כשאתה אומר את זה, אני גם שומע אותו בראש אומר את המשפט הזה.

DivineComedy

New member
תשובה

פשוט תדמייני אותו עם הקול המציק אומר hey littl brotha כמה פעמים ותוך דקות תרצי לקפוץ מהחלון :)

Ch3nf3l

New member
מייקל ג'יי פוקס

2 הפרקים איתו בעונה שלישית היו מבין הטובים בסדרה, שחקן מעולה. לא שהפרק מיד אחרי זה עם ברנדן פרייז'ר היה גרוע (הפרק הכי טוב בסדרה אחרי הכל), אבל אני מעדיף את מייקל.

Ch3nf3l

New member
אממ את הרופא

המוכשר הזה שידע גם להיות רופא טוב, וגם מנתח טוב ואפילו הכשיל את קוקס, אבל הוא היה חולה ב-OCD. זה מי ששטף ידיים כל הזמן בשירותים, סצינה ממש מרגשת... או לימד את אליוט איך לחרבן בשירותים על הגג P:

AdamINC

New member
יאו!

בדיוק היום ראיתי את הפרק עם מת'יו פרי וחשבתי על מי הוא הדמות אורח הטובה ביותר
ולא הייתי בפורום! איזה מצחיק

steelwater

New member
מת'יו פרי

התלבטתי קצת בין השחקנים אבל הייתי חייבת לבחור במת'יו פרי. לא רק שפעם הייתי מאוהבת בו קשות ואני עדיין חולה עליו, אלה שהוא גם ממש טוב וממש מצחיק בפרק הזה וזה אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה. ראיתי אותו המון פעמים. מורי שולט חחח! JD: "I found his son, I found his son I found his... Mori: "That's me!" חחח!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

והקטע שהוא הולך במסדרון וג'יי.די קורא לעברו "מורי!" ואלף זקנים יוצאים וצועקים "What?"
ענק, ענק..

DivineComedy

New member
הקטע...

...ב"מגדל" פיקוח שהטייס מאבד מנועים כאילו, כל הקטע הזה קורע חבל"ז.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif בהחלט מת'יו פרי! ../images/Emo99.gif

היה קורע חח איך שקראו לו במכשיר קשר, ואז הוא כזה "לא, אתה צודק, אני לא עסוק, זה יכול לחכות" חחחחח

למעלה