צירפתי תמונת מסך של תוצאות הסקר הקודם. כנראה שהעונה ה-6 עדיין מצליחה להצחיק את רובנו. עלה סקר חדש. להצביע, ולא לשכוח לפרט בשרשור אם עולה לכם לראש דמות אורח אחרת שאהבתם, ושלא הופיעה ברשימה (הייתי צריך לצמצם) המשך שבוע טוב.
אני כל-כך אוהבת את הקטע בסוף שג'ידי אומר לה שהוא רוצה לצאת איתה ואז הוא מגלה שהיא אחותה של ג'ורדן. Just priceless! למרות שזה מרגיש לי קצת מפוספס ויכלו לעשות את זה יותר טוב. היא ממש סבבה בסדרה. אני רואה עכשיו את הפרקים שהיא עדיין שמה. גם אם קשר אליה וגם בלי קשר אליה אלו פרים ממש טובים.
הפרקים מעולים. פעם הייתי בטוח שהעונה ה-3 הייתה הכי מצחיקה. אני היום כבר בטוח שהעונה ה-4 לוקחת, ובגדול. טארה ריד מפציצה שם.. ובכלל, זוכרת את הפרק עם הסופ-נאצי?
2 הפרקים איתו בעונה שלישית היו מבין הטובים בסדרה, שחקן מעולה. לא שהפרק מיד אחרי זה עם ברנדן פרייז'ר היה גרוע (הפרק הכי טוב בסדרה אחרי הכל), אבל אני מעדיף את מייקל.
המוכשר הזה שידע גם להיות רופא טוב, וגם מנתח טוב ואפילו הכשיל את קוקס, אבל הוא היה חולה ב-OCD. זה מי ששטף ידיים כל הזמן בשירותים, סצינה ממש מרגשת... או לימד את אליוט איך לחרבן בשירותים על הגג P:
התלבטתי קצת בין השחקנים אבל הייתי חייבת לבחור במת'יו פרי. לא רק שפעם הייתי מאוהבת בו קשות ואני עדיין חולה עליו, אלה שהוא גם ממש טוב וממש מצחיק בפרק הזה וזה אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה. ראיתי אותו המון פעמים. מורי שולט חחח! JD: "I found his son, I found his son I found his... Mori: "That's me!" חחח!