סקר חדש

../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo70.gif

שאלת הסקר:
עכשיו כשראינו מחדש את שתי העונות, איזה עונה טובה יותר?
האם העונה השנייה באמת פחות טובה מהראשונה כמו שאומרים? או שאולי שתיהן טובות בדיוק אותו דבר? הגיע הזמן להצביע ולהשפיע
. מי שרוצה לפרט את התשובה שעליה הוא הצביע בסקר מוזמן לשרשר לכאן. שנה טובה

kyle chandler

New member
החלטה ממש קשה../images/Emo168.gif

בטח אף אחד לא קורא אז אני כותב את זה לעצמי אבל: בעונה הראשונה קיבלנו יותר מנטיקור עצמה.... בעונה השניה קיבלנו את היצורים. בעונה הראשונה קיבלנו את ליידקר... בעונה השניה קיבלנו את ווייט. בעונה הראשונה קיבלנו את זאק... בעונה השניה קיבלנו את ג'ושוע ואלק (למרות ששני אלה הופיעו הרבה יותר). בקיצור אני יצביע לעונה הראשונה בכל אופן בגלל ליידקר ומנטיקור

QueenMaria

New member
עונה שניה.../images/Emo67.gif

מקס עם הפאן.
אלק.
ושנה טובה גם לך.

QueenMaria

New member
סעמק אבל בטעות הצבעתי לעונה../images/Emo67.gif

הראשונה. ארגגגג. אז תחשיבו קול אחד פחות לראשונה וקול אחד יותר לשניה.

Zeddem

New member
לדעתי הראשונה

אהבתי את הדמות של מקס הרבה יותר בעונה הראשונה.

Zeddem

New member
סליחה, טעות

זה היה אמור להכנס לשרשור של הסקר, טעות שלי
אני פשוט די חדש כאן ועוד לא התרגלתי למערכת פה...

aj23

New member
אז ככה

כשראיתי את העונה הראשונה בפעם השניה ככה כשהיה רצוף אז היא נראתה לי יותר טובה וכפית וסבבה. אבל אח"כ הגיעה העונה השנייה ואז נזכרתי למה כל כך אהבתי את העונה השנייה. יש לה יותר עומק, הדמויות מתפתחות, ובכלל הרבה מסר חברתי. אז אולי בשביל האקשן עדיף עונה ראשונה אבל בשביל יותר מזה עדיף עונה שנייה!

Nitzan122

New member
אני בחרתי

ששתיהן טובות באותה מידה כי בכל אחת מהעונות היה משהו שיותר אהבתי לפני השידורים החוזרים חשבתי שהשנייה קצת יותר טובה אבל כשראיתי את שתי העונות שוב הגעתי למסקנה ששתיהן מדהימות ואי אפשר להחליט

Nitzan122

New member
למעלה איפה

שיש גלריות קישורים וכל השאר יש גם סקר אתה לוחץ עליו ונפתח לך חלון שבו אתה יכול להצביע

תלוי...

העונה הראשונה לדעתי יותר טובה ומעניינת-אקשן, סיפורים... בעונה השניה יש יותר הומור וציניות... אני אבחר העונה הראשונה רק כי כל סיפור הווירוס לדעתי ממש מיותר והורס את העונה השניה...

Omega Dark

New member
טוב עכשו שאני איך לבחור אז....

שניהם!!!!! אני פשוט מכור לשניהם כמו מטורף ואי-אפשר לשנות את זה!!!

outrageous

New member
ברור שהראשונה!

אפילו ג'סיקה אלבה אמרה שהראשונה הייתה הרבה יותר יפה...

anauis

New member
ראיתי את שתי העונות כבר בפעם הרבעית

בערך ואני עדיין לא יודע איזה עונה יותר טובה . שתי העונות טובות אבל יש הבדל בינהם , העונה הראשונה הייתה יותר קלה ופחות רצינית והיה בה את ליידקר בעונה השניה היה את הוירוס ואת כל עניין רדיפת הטרנסג'נים והיה שמה את וויט שהוא הרבה יותר רשע מה שעשה את זה למעניין יותר . בעונה השנייה גם מקס הייתה שונה לגמרי לא רק מבחינת המראה , היא הייתה יותר.. היא הייתה יותר bitch במיוחד כלפי אלק, במיוחד בקטע שהיא בעטה לו בביצים רק מלהיזכר בזה אני מרגיש כאב למטה.

למעלה