סקר חדש!

../images/Emo124.gif סקר חדש! ../images/Emo41.gif

קודם כל, הנה תוצאות הסקר הישן:
חוץ ממוזיקה, כי זה ברור- מה אתם הכי אוהבים בדורבנים?
"מי בא לראות ולשמוע אותם בכלל? אני בא בשביל הכלים!" בחרו בתשובה זו 1 בלבד...2.63% מכל הבוחרים.
"הם ``מגה סקסים משהו בנזונ***``. תעשו לי ילד." בחרו בתשובה זו 12...31.58% מכל הבוחרים.
"ההוואי הדורבני...כל המסורות-הופעה והצחוקים מסביב." וברוב מוחץ בחרו 25 בתשובה זו! 65.79% מכל הבוחרים. סה"ך בוחרים: 38. והסקר החדש:
איך אתם מתכוננים לקראת הדיסק החדש?
בואו לדון פה בשרשור איך אתם מתכוננים.

../images/Emo70.gifאז ככה...

קודם כל לאור העובדה שהדיסק הולך להיות קצת שונה אז צריך להתחיל להתרגל למשהו שהוא לא דיסקו אלא משהו שונה. צריך לחשוב שאולי הדיסק יהיה פחות קליל ואולי טיפה יותר רציני. אבל תמיד צריך לזכור שחמשת החבר'ה האלה מוכשרים בטירוף ומה שיצא-יצא מעולה!

עדנונית

New member
נ"ש עוד תמונה....

ואני אוסיף את כל התמונות בהזדמנות לאלבום תמונות גם אלא אם כן יפתח גם קטגוריה של אוריזיון

פחחח..פוצצתי ב8 התמונות הנוספות..

חחח..מקווה שעזרתי..
פשוט שנכנסים לשוונג-קשה להפסיק..
..חח..סתםם

חחחחח

פעם שסידרתי את הגלריות נכנסתי לשוונג כזה ופתאום ראיתי שעברו 3 שעות שלמות שהתעסקתי בתמונות...

crazy monkey

New member
האמת שיש לי תמונות שלהם...

מהלונה פארק שנה שעברה.. ועדיין לא העליתי אותם לפה... אבל אין לי כוח להעלות אותם...

איך אני מתכוננת לדיסק החדש?../images/Emo99.gif

אני מחכה לו עם עוגת יומולדת,שמוכנה כבר עכשיו..חחח...(אולי זה בגלל היומולדת שלי..
),ומקווה שהיא לא תתפרק לגמרי עד שהוא יגיע..חחחח. סתם..אבל אני באמת חושבת שאני אכין לכבודו איזו עוגה כושית חמודה כזו..
אני מפנה לו מקום שמור ליד קובי,במערכת שלי.. ו..זהו אני חושבת..חחח..

1Reebok

New member
None of the above

כשיצא, אם הוא יעלה מחיר סביר, אני אקנה. אם לא אז אני אחכה איתו.

למעלה