סקר חדש

Angeldust1

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo124.gif

והפעם על הנושא שכל מנג'ר אוהב להדחיק... הרמאויות. באיזה מקרים אתם יוצאים בלי לשמור ונכנסים מחדש? אני עושה את זה במקרים ששחקן הרכב חשוב חוזר מפציעה או השעיה ואני שוכח להחזיר אותו להרכב... זה ממש משגע אותי הקטעים האלה... במציאות זה לא יכול לקרות. וגם פעם אחת הכנסתי בטעות את המגן הימני שלי לשער ולא הבנתי למה אני מקבל גול כל שניה אז יצאתי

liorm3

New member
כאשר

אני חוטף לפחות שלושה גולים במחצית או ב-20 דקות הראשונות.

GeorgeChip

New member
בדרך כלל,

אם אני עושה טעויות במערך, וחצתי על השחקן הלא נכון, ואז השחקנים לא בעמדה.

ben060

New member
מידי פעם שאני

מפסיד למכבי תל אביב או חיפה זה מרגיז ושאני עושהלאוד שני אני מפרק אותם

Angeldust1

New member
אתה לא חייב לעשות את זה בצורה כזאת

שאתה יודע שתנצח... אתה יכול רק במקרים שאתה שוכח שחקנים או אם אתה בועט 70 פעמים לשער ולא מבקיע... פעם היה לי משחק שבעטתי 46(!!!) פעמים לשער ו27 למסגרת והקבוצה השניה פעם אחת לשער ונגמר 0-0.. וזה אף פעם לא קורה הפוך.. אף פעם לא קורה מצב שבועטים לי 20+פעמים לשער ואני לא יורד עם מינימום שלישיה. אז במקרים כאלה שאני מרגיש שהמשחק מרמה אותי אני מחזיר לו באותה דרך

האמת היא שגם אני עושה את זה

כשאני מתבלבל במערך, בשחקנים או בהגדרת התיפקוד שלהם. להפסיד זה תמיד מרגיז אותי מחדש, אבל אם כבר להפסיד אז לדעת שהפסדתי בצדק.

Angeldust1

New member
../images/Emo45.gif

אני פשוט לא יכול לסבול שאני מפסיד או יוצא תיקו בגלל איזה גול עצמי מטופש אחרי שבעתי 677565656 פעם לשער

dlml

New member
אבל זה חלק מהכדורגל..

משחק אחרון לדוגמא, בעטתי 37 פעם ו20 למסגרת, והיריבה בעטה 0 , ונגמר 0-0, אבל זה חלק מהמשחק', מבאס אבל אני לא יוצא בגלל זה

ofir91

New member
חוץ מפעם אחת...

שאני מפרק את אודינזה עם מכבי ת"א ואז אתה עם איזושהי קבוצה (לא זוכר איזה) משחק 30 פעם מול אודינזה ולא מצליח לא לצאת מובס

הייתי עושה את זה בעבר הרחוק

עם FM 2005, עשיתי את זה פעמיים שלוש, וזה לא היה אחרי איזה גמר או משחק חשוב שהפסדתי בו, זה היה בגלל מקרים שאני לא אשם בהם, כמו שאני מוביל על באר שבע 7-0, והמשחק נתקע לי, אחרי שהפעלתי אותו מחדש המשחק עם באר שבע הסתיים בתיקו 0. יש לפעמים דברים ממש מרגיזים.

meidos

New member
המון פעמים!

זה כל הכיף, לראות איך נדיב סימנטוב מכסח את ההגנה של חיפה! 5 פעמים מפסיד, ומספיק פעםן אחת לנצח! זה כל הכיף! לרמות! ובסחהכל, אני מרמה רק את עצמי, אז בדוגרי, למי אכפת!?

למעלה