סקר חדש

איבגי1

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo124.gif

בפורים הקרוב שבעוד 5 חודשים במה אתם מתחפשים ? ובפורים האחרון במה התחפשתם ? אם אפשר גם תעלו תמונה, תודה !

לירונר

New member
חחח מה הקשר פורים עכשיו../images/Emo35.gif

תעשה סקר על חנוכה - מי מדליק חנוכיה, וכמה סופגניות אכלנו שנה שעברה... והתחפשתי לנזירה

resputin

New member
חחח, באמת מה הקשר פורים עכשיו?

שנה שעברה מאוד רציתי להתחפש למרלין מונרו משום מה. לצערי, לא התחפשתי משתי סיבות: - אחי הגדול והבנזוג שלו נפרדו והיינו עסוקים בחיפוש דירה ומציאת דיירים אחרים לדירה שלהם. - ייחצנ"תי באותו הלילה באי אילו מסיבות ופאבים ואמרתי לעצמי שלהסתובב בעקבים והשמלה הלבנה הזאת בכל תל אביב... אולי זה לא רעיון כזה טוב, למרות שזה פורים והכל
. בסוף הסתובבתי עם חולצת הגולדה מאיר שלי כולל שרשרת פנינים [כיאה לגולדה] וסיגריה ביד [בלי קשר לתחפושת, למרות שאתם יודעים מה אומרים על גולדה.. בזבזה את כל קופת המדינה על קאנט ארוך ועדיין נשאר לה כסף להוציא לאור את מבצע אביב נעורים.
]. השנה? שאלה טובה. לא מתכנן כ"כ הרבה מראש.

כבר שנים רבות שלא התחפשתי...

סתם שילוב של עצלנות וחוסר יצירתיות אני מניח

בפורים שעבר התחפשתי לרופא

היה מגניב.. ידידה שלי הביאה לי סטטוסקופ, היה לי מזרק של מקס ברנר ולקחתי את החלוק מעבדה שלי :) אין לי מושג אם אני אתחפש השנה וגם לא ממש חשבתי על רעיון כי זה נראה לי קצת רחוק כרגע.. נראה..

../images/Emo221.gif יש להם מזרק ממש מגניב מפלסטיק

הוא נראה כמעט אמיתי :) נראה לי שהם מוכרים אותו עם שוקולד בפנים או שזה מגיע כחלק מהמנה ואז אתה מזריק את השוקולד על זה, אני לא סגור על זה.. ונראה לי שיש להם גם מנות שהשוקולד בא בתוך מבחנה קטנה שנראה כאילו אמורים להיות בה חומרים אחרים לגמרי ולא שוקולד..

גם גולש

New member
נראה לך... כלומר...

זה אומר שכשהיית שם, היית כל-כך בהיי מהשוקולד, שאח"כ שכחת מה הולך שם?

לא מתחפש

הפסקתי עם זה כבר לפני כמה שנים....... אגב, מה נסגר עם החתימה שלך? מישהו נוסע ברכבת כבר יותר מדי זמן אולי??? :)

IMLost

New member
התחפשתי

לחצי מלאך חצי שטן... ויקח לי הרבה זמן למצוא את התמונה אז עדיף שנוותר...

שנה שעברה הייתי שטן

השנה לא יודע עוד לא חשבתי על זה
וכן גם למבוגרים יש תחפוושות

איבגי1

New member
מאיר הלבן ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שיניתי אותה כבר לפני מס' ימים, אבל זה לא תמיד מתעדכן.

למעלה