סקר חדש ועוד

odedee

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש ועוד

עלה סקר חדש לכבוד וולנטיינז, אתם מוזמנים להצביע, וכרגיל אם אין תשובה אחת שמתאימה לכם אתם מוזמנים לפרט פה בשרשור. הסקר מנוסח כ-gender neutral במקום לשון זכר הנדושה, תיהנו מהחידוש
. ובקשה מנהלתית - אני מחליף לעתים את חבר/ת הפורום שמוזכר בעמוד הראשי של הקהילה. אפשר להציג שם רק את מי שבכרטיס האישי שלו יש תמונה בקובץ JPG. אם אתם מעונינים לככב שם לפעמים, אנא עדכנו תמונה בכרטיסישי שלכם. פשוט טכנית אי אפשר לבחור מי שבכרטיס אין לו תמונה (כמובן, זו לא חייבת להיות תמונה שלכם).

ciccio

New member
אפרופו גזר

אין לי תשובה מתאימה כי אני עיין בהתלבטויות, לערל יש יום הולדת באותו יום..עוד לא החלטתי מה לעשות, הכי נח זה לבשל משהו ולעשות ארוחה רומנטית, אבל הוא עוד יאשים אותי שאני מנסה לגרום לו להשמין. בלי שום קשר, סן ולנטינו, סתם יום של חול ועוד בכלל זה יוצא השנה יום שני אז ממש יום של חול. וואי עודדי, אני בשער, אני מרגיש כל כך פנינה רוזנבלום, או לפחות אפרת בוימולד. בפרופיל זו תמונה של פדריקו פליני מצלם את סנדרה מילו ב 8 וחצי למי שאי פעם תהה.

ronnl

New member
טוב מכיוון ששוב אין תשובה מתאימה

אענה כאן אין לי מושג מה נעשה בוולנטיין אנחנו עסוקים פה עד מעל לראש זה בעייתי וכנראה שנבדוק מה עושים אם עושים ברגע האחרון

eig

New member
אשב בחושך

אני עונה פה על התשובה האחרונה בסקר: אחר. אחד הדברים המשמחם לגור במדינה דוברת אנגלית זה שאפשר לקנות כרטיסי ברכה לבעלי וזה לא חייב להיות מאישתו. אז מבעוד מועד קניתי כרטיס. עממה. שהוא אתמול טס לסיבוב הופעות באירופה (טיסת עבודה, זה סתם היה נשמע יותר אקזוטי) ולא ממש יהיה פה בוולנטיין...וגם הכרטיס שלו, וגם אני נשב בחושך ונחכה לפיצוי :)

eig

New member
נגמרה הרמנטיקה בעולם

צר לי חברים להודיע שנגמרה הרומנטיקה בעולם. מכל הנושאים שאנחנו מדברים עליהם פה, השרשור על וולנטיין לא רק שלא הצליח להמריא, בקושי הצליח לנסוע מהחניה למסלול. עצוב, יום עצוב

odedee

New member
שים לב

שגם בסקר אף אחד לא הצביע עבור האופציה ש(לדעתי) היא הרומנטית ביותר - נרות, קטורת ופרווה מול האח. מצד שני יש משהו מלאכותי בכל הענין הזה. כאילו, למה צריך פתאום להיות רומנטיים בתאריך שרירותי כלשהו? מילא אם מדובר ביום הולדת או יום השנה. אבל תאריך סתמי?

eig

New member
כרטיסי הברכה

אני אישית התאהבתי ברעיון שאני יכול לקנות לבעלי כרטיס ברכה. הריי אין חיה כזו בעברית.

ro99

New member
אין לי אח...

והפרווה היחידה שיש לי על הכלב.

eig

New member
אני עובד על זה

אפילו חשבתי על מישהו אבך אם אני אפגיש בניכם אני לא אספר לכם. אם יקרה משהו אז יקרה אם לא לא :)

CANADA1979

New member
can I have some special requests../images/Emo6.gif

someone with some brain that has things to talk about... someone that speak either english french hebrew or italian... also someone that lives downtown...I already broke up with mississaugians and the ones from the north I dón't even bother with.. someone that likes drinking wine and eat good food.... what else...heheheeh no latins unless they are canadianized....hehehehe no italians (too catholic) also no confused ones....(that think they are str8) oh and they have to be at least 22.... I am still thinking of my conditions....hehehehe​

eig

New member
wow wow WOW

לזה אני קורא: י ש ר א ל י נותנים לו אצבע, בהתנדבות,בחינם, מכוונה טובה...וזה?? זה רוצה את כל היד.כל יד? כל הגוף, והוא רוצה לבחור איזה גוף, ואיזה מוח, ואיזה גיל, ואיזה צבע ואיזה ואיזה ושמיזה....הבנתי אותך מר בחור. לפי החוקים שלי מה שאני אביא לך תסתפק בזה. אתה אמור להיות מאוהב, להתעוור, להתסנוור ממי שזה לא יהיה. אתה לא עושה אודישנים לתחרות הרגליים של השנה.

ciccio

New member
הרגלים של השנה?

אני מכיר רק את הרגלים של המדינה שהייתה קרין דונסקי... רו זה מהתקופה שלך. הישבן של המדינה לעומת זאת היא יקירת הקהילה הורודה בארץ אניטה פללי. אגב יש בכל מדינה את האשה המטורללת חביבת הקהל ההומואי (בעיקר הומואים, הקמפיות פחות נוגעת ללסביות) פה באיטליה יש כמה, מישהו שמע פעם על אמנדה ליר?

ro99

New member
עכשיו אתה מדבר!

אמנדה ליר זה ממש מהתקופה שלי. באופן רשמי גם קרין דונסקי אבל תמיד הייתי בסיפור אחר לגמרי. אמנדה ליר זאת לג'נד רצינית. And great fuck music, too

ciccio

New member
וואלה???

אז אמנדה ליר עדיין פה מככבת, ראיתי אותה שלשום בטלויזיה היא מתעקשת לשמור בערפל את זהותה המינית או את עברה הלא ברור, אני חושב שהיא דמות אמיצה, אינטיליגנטית, רהוטה ומלאת הומור. לגבי הקריירה המוזיקלית שלה... שמעתי רק פעם את voules vous rendes vous tomorrow שמה אני אגיד לך, לא בדיוק החיפושיות, אבל קריירה מגוונת של במה ציור וכו אשכרה מיכאלנג'לו... וחוצמזה אני לא ראיתי אבל בדיבוב האיטלקי של משפחת סופר על היא מדובבת את המעצבת אופנה... וקרין דונסקי... באמת חבל לבזבז את זמן שלנו עליה

ro99

New member
לא בדיוק החיפושיות

אבל גם לא הייתי קוראת למוזיקה של החיפושיות fuck music... מדברת על זמנים אחרים ועכשיו כבר לא יכולה להפריד יותר בין המוזיקה שלה לבין Euro Trash אגדיים אחרים שהתאימו אז לתמונה הכללית.

CANADA1979

New member
best legs contest

This you have at woodys every sunday....I am not obsessed with legs... And besides, as my roomate always says...why just do something, make it an eveny!!!! So as long as u do something, make it an event for me... And I don't really know your taste in setting people up so I am scared and therefore I gave you some help in choosing for me... And I really hope I won't get blind by the person you bring me....hehehehe ;)

eig

New member
אויש יש לי סיפור מזעזע

בעניין ה להתעוור. לפני מליון שנה בערך, (כשעוד היינו צעירים ולא ידענו מה זה הומואים) ידידה שלי דחפה אותי להיפגש עם איזה ילדה מטעות במספר. קיצר היא רק אמרה לי איך היא תתלבש ויצאתי למרכז העיר לפגוש אותה. לא משנה לא נתאר אותה פה אבל אפילו לא ניגשתי להגיד שלום. כשחזרתי הבייתה היא צלצלה ולהתלונן על החוצפה שלא באתי. ואני בנונשלאנטיות אמרתי לה: מה לא באתי, הייתה לנו פגישה עיוורת היום. והיא אמרה, כן רק שלא באת. ואני אמרתי בטח באתי, ראיתי אותך נהיה לי שחור בעיניים והלכתי. איך, איך אף אחד לא הבין שאין לי רגישות במיל לבנות. אף אחד לא ידע 1 ועוד 1 אז.

CANADA1979

New member
that's just mean.....

poor girl....I think you should call her back and meet her again...now once she sees you, she'll be happy you left her that day... ;)

למעלה