סקררר

excellence

New member
../images/Emo124.gifסקררר

עם איזה כינוי עדיף לי להיות בפורום: בחור נורמלי או excellence תענו גם יוסי כולם. הרוב יקבע חח

SadClown

New member
חחח

קודם תגיד לי את פירוש הכינוי החדש... אני רגילה לבחור נורמאלי אז יהיה קשה להחליט

SadClown

New member
אהה נכוןןן

בעע איך שכחתי?
פאק האנגלית שלי מתדרדרת מיום ליום

חחחחחחח, איזה סקר משובח מיכאל....

לדעתי סתם מייק, הכי מגניב, זה שם מגניב, אבל בין השניים, בחור נורמלי לוקח...

excellence

New member
מייק????

אם אני לוחץ מייק זה רושם תפוס ומציע לי מייק עם עוד איזה מיליון מספרים. excellence קשור לפורום וחוץ מזה בחור נורמלי עדיין קיים. ובנינו, ליטל הרבה הרבה יותר יפה מהכינוי הנוכחי שלך.

לילה טוב.

דרך אגב, היום שידרו את הסרט התפוז המיכני באחד הבלוגים של תפוז. ראיתי (עד כמה שאני יכול לראות..) כמה חלקים ממנו והוא סתם משעמם

אז תכתוב מייק ואז חרוז למייק, או

משו בסגנון... אם בא לך על אקסלנס תשמור עליו, רק שזה לדעתי (וזאת דעתי האישית בלבד), לא מצלצל יפה.. מייק זה מיוחד ולועזי (למרות שזה בטח מיכאל או משו כזה במקור), ליטל זה סתם רגיל פה, לכל שנייה מבנות ישראל קוראים ליטל בערך, וחוץ מזה, הכינוי ההוא (אינפטיואטיון...) מביע את הנטייה שלי במוסיקה ומלווה אותי כבר הרבה הרבה זמן, ככה שאני אוהבת אותו ומשאירה, וגם... אני לא ביקשתי דיעה!!!!! הלו!!!! ביקשת את הדיעה של כולם זה לא אומר שצריך לתקוף את הכינוי שלי...
שלדעתי הוא די מיוחד...

../images/Emo140.gif

לא תקפתי את הכינוי שלך הוא מאוד יפה כמו שליטל מאוד יפה תחליטי את לבד. אני כנראה אשאר עם הבחור הנורמלי... ודרך אגב, מייק זה מייק בלי שום מקורות. בת.ז רשום מייק בלי שומדבר אחר... אה וליטל אחד החברים שלי עבר תיאוריה אחרי הרבה פעמים שניכשל ואני מאוד שמחתי בשבילו. שאלתי אותו מה שונה בפעם הזאת לבין כל הפעמים הקודמות שבן ניכשל. הוא ענה לי שהפעם הוא הבין נימאס לו להכשל, שהוא לא ממהר למסור את המבחן ושהוא מרגיש שהוא חייב והוא הולך לעבור אותו וכך היה. אני עדיין מאוד שמח בשבילו. הוא מאושר... זה מה שהוא אמר בכל אופן...

למעלה