סיפור!

../images/Emo124.gifסיפור! ../images/Emo57.gif

אני כותבת התחלה, אתם ממשיכים אחרי
פעם אחת, בארץ רחוקה, היה נסיך יפה ועדין-נפש. כל יום היה נסיכנו מטפל בפרחים שלו, מאכיל את העז, מכין תה... הדברים הרגילים. יום אחד, בעודו מוציא את העז לטיול, פגש הנסיך בזקנה בלה. הזקנה הבלה (שקראו לה בלה), אחזה בכף ידו של הנסיך. הנסיך רצה לצרוח כי היא מטרידה אותו מינית, אך לפני שהספיק היא קרקרה: "אתה האחד!" "האחד שמה?" אמר נסיכנו פרדיננד. "שיצליח להציל... בקצה העולם ישנה טירה. בחדר הנמוך ביותר, של המגדל הנמוך ביותר יש מיטה. במיטה יש שלושה נסיכים אשר אין ביניהם קרבת משפחה ולכן אין שום בעייה בזה שהם ישנים בה ערומים. הנסיכים כלואים במגדל כבר שבועות רבים, ואיש לא הצליח לחלץ אותם כיוון שהם נשמרים על ידי טוב, תמשיכו את הנאום של הזקנה ואת שאר הסיפור, וכו'.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

כיוון שהם נשמרים על ידי בוצ'ות. "אה, אז למה דווקא אני האחד?" שאל הנסיך "דיברתי אל העז שלך, יא מטומטם" אמרה הזקנה "אה?!" הנסיך כעת היה תמוהה להחריד, אך העז דווקא נראה בסדר "סבבה, אני שם" אמר. "אה, ולמה אני היחיד?" שאל שוב "טיפשון שלי," אמרה וליטפה את זקנקנו הבהיר "אתה היחיד שהבוצ'ות לא ישימו לב כשהוא עובר, אתה רק עז, אתה יודע -_-" אמרה, בעודה עושה לו פרצוף מתנשא משהו. למחרת בבוקר יצאו העז, הנסכיך (שלא רצה להשאיר את העז לבד עם הזקנה המטרידנית), ובלה המטרידנית, אל תוך היער העבות, במטרתם להגיע לקצה העולם, לחדר הנמוך ביותר במגדל, שנשמר ע"י בוצ'ות בעלות שפם ושעיר בית שחי. הםלא הספיקו להתרחק מרחק רב, ולפני ששמו לב, קפצה מתוך השיחים

למעלה