moshavnikit
New member
../images/Emo124.gifסיכום שבועי?!
אני רוצה לעשות סיכום שבועי, אין לנו עדיין שבוע אבל אני אעשה בכל זאת סיכום של מה שהיה מיום שני בלילה עד עכשיו. קודם כל שני דברים:
לא להציף פורומים אחרים בפרסומות לפורום שלנו
כאשר יש סימון של קונוס ליד הודעה שנמצאת בראש העמוד זה אומר שהיא נעוצה אז לא צריך להסיק מזה שלא נכתבו הודעות חדשות בפורום כי הודעה לא הוקפצה, פשוט הודעות לא יכולות לקפוץ מעל הודעה נעוצה
הפורום במספרים
*ישנם 50 חברים בפורום (זה אומר שחמישים משתמשים כתבו אצלנו בפורום) *מספר ההודעות הגבוה ביותר נכתב על ידי-62 הודעות עד כה, אבל אם נוציא אותי אז אלו המשתמשים שיש להם הכי הרבה הודעות בינתיים: 1.EvaNofit עם 13 הודעות 2.אולגה קירקילן עם 12 הודעות 3.JusT BaRi עם 11 הודעות וצמודה אליהן °•°עדידוש°•° עם 10 הודעות
ישנם 2 עמודים פעילים בפורום והפורומים מועדפים על הגולשים בפורום הם: רן דנקר פאקצות נינט טייב מירי מסיקה גיים בויז
ימי הולדת
ב-27/12 חגגנו את יום ההולדת של טליה taliush166
היום, ה-31/12 אנחנו חוגגים את יום ההולדת של בקי BeCkY 1 אני אציין גם את יום ההולדת של Rock Girl15 (אילנה) שהיתה איתנו בקומונה ובגלל שהיא נעלמה וגם בקומונה לא היתה המון זמן לא ציינתי את יום הולדתה, אז שיהיה גם לה המון מזל טוב
חדשים בפורום
כולנו חדשים
, אבל יש כאלה שהם באמת חדשים דנדשים חח :0) ShadyGirly °•°עדידוש°•° מיטלוש המקורי bustedit חניניתה The Spongebob Girl ברוכים הבאים לכולם
ומתנצלת אם פספסתי מישהו.. אני צריכה להתרגל :0) ו-
מה היה לנו בפורום?
היה לנו את חנוכה
מדוזה רעבה למרשמלו שאל/ה איזה ביצוע של "לא קל" לדעתנו יותר יפה, של היהודים או של מישה?
ענבר קיבלה טלפון ממישה
חוויות משיר נולד (קישור בכתובות אינטרנט נלוות שבתחתית ההודעה)
עדי הראתה לנו 4 תמונות של מישה עם הג'ירפה שהיא קנתה לו
אתי הביאה לנו קישור להקלטה של "איך שיר נולד" מהמופע "שיר נולד וחשוב לשבוע הזה! לבחור משפט פורום לחתימה אני חושבת שזהו
שיהיה שבוע נעים לכולנו
אני רוצה לעשות סיכום שבועי, אין לנו עדיין שבוע אבל אני אעשה בכל זאת סיכום של מה שהיה מיום שני בלילה עד עכשיו. קודם כל שני דברים: