סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
ציטוטים:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
דיסק השבוע:
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
ספר/עיתון השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ראשונה. ../images/Emo98.gif

השבוע במילה אחת: דמדומים
דבר טוב שקרה השבוע: באר שבע עם אחיות ועם בנות דודות שלי
העובדים סיימו לעבוד בחצר סופסוף, וכבר אין כ"כ הרבה לכלוך ואבק בבית XD השלמת שעות שנה - והרבה
אקליפס
דבר רע שקרה השבוע: לא היה שום דבר השבוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני ושתי בנות דודות שלי נסענו ביחד להקרנה של "ליקוי חמה" ובהתחלה החלטנו לקחת אוטובוס של השעה 14:17, ובגלל שהאוטובוס בא בהתחלה לתחנה שלי פחדתי שפספסתי אותו ושיגעתי את בת דודה שלי. בסוף האוטובוס בא והתברר שזה בכלל אוטובוס שמסתובב רק בירוחם, וסתם הייתי על קוצים
בת דודה שלי פשוט מכורה לחיילים, אף אחד לא יודע למה אבל היא פשוט מתה עליהם, אז באוטובוס הלוך ישבו מסביבנו המון חיילים והיא הסתכלה על אחד מהם כאילו היא מהופנטת - ופתאום הוא סובב את המבט אליה והיא נבהלה והסמיקה XD במשך כל הסרט הקהל ממש שיתף פעולה וזה היה ממש כיף – הוא עשה כפיים, וצחק בכל הקטעים המצחיקים, ועודד, ובאמת היה ממש נחמד. אז בסוף הסרט משום מה היה שקט אז החלטתי שגם עכשיו צריך לעודד וצעקתי "ווהו" אז כולם גם התחילו לצעוק
אחרי שהסרט הסתיים אז אני ובנות דודות שלי לקחנו מונית לאזור של תחנת האוטובוס, אז לפני שהאוטובוס בא אני ובת דודה שלי הלכנו לאחת החנויות והבת דודה השנייה הלכה בינתיים לחנות אחרת. וכשהיא יצאה היא ראתה שהאוטובוס בתחנה והתקשרה כדי שנבוא מהר, ואני ובת דודה שלי התחלנו לרוץ כאילו רץ אחרינו כלב
- ספוילר לאקליפס: הקטע של השיחה של בלה וצ'ארלי על היחסי מין, הרגו אותי שם
פאדיחת השבוע: כשאני ובת דודה שלי רצנו לכיוון האוטובוס אז ראיתי שלט עם פוסטר של דמדומים – של הסרט. אז צעקתי לבת דודה שלי לראות והיא לא ראתה וסובבה את הראש שלה לכל מקום, ובגלל שניסיתי להסביר לה לא ממש שמתי לב לאן אני הולכת וכמעט נפלתי – ואח"כ גם כמעט נתקעתי בעמוד XD והיו הרבה אנשים מסביב שהסתכלו עלינו
ציטוטים: היו כ"כ הרבה ציטוטים השבוע, אבל אני לא זוכרת אפילו ציטוט אחד
אוף נו... אני כ"כ שונאת את הזיכרון שלי לפעמים.
שיר השבוע בכללי: 30STM - Stranger In A Strange Land
30STM - A Beautiful Lie‏ All Time Low - Poppin Champagne :) All Time Low - Come One Come All Three Days Grace - Someone Who Cares
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Menschen Suchen Menschen
Instant Karma :) Through The Monsoon
דיסק השבוע: 30STM - This Is War
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
- השבוע עשיתי ספיישל דמדומים בגלל היציאה של הסרט החדש, אז... :) דמדומים, מולד הירח וכמובן...... ליקוי חמה, הסרט הכי יפה בסדרה לדעתי
- חצויה 2, אלן, חברים, טופ מודל.
ספר/עיתון השבוע: שחר מפציע
מעריב לנוער וראש 1 – עם המון כתבות ופוסטרים של דמדומים
התחדשות השבוע: בגדים, בגדים, בגדים
פוסטרים של דמדומים ? XD
התמכרות השבוע: ד מ ד ו מ י ם
מאכל השבוע: פופקורן
משקה השבוע: קפה ארומה
אדם השבוע: בנות דודות שלי
ההורים שלי
תמונת השבוע: אם כבר סיכום שבועי מלא בדמדומים בגלל הסרט – אז גם התמונה
תכנונים לשבוע הבא: בית מלון
להמשיך להשלים שעות שינה XD - - - סופ"ש מדהים אנשים.

e t a

New member
../images/Emo118.gifסכמשו"ן ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: ביל
דבר טוב שקרה השבוע:
ראיתי דמדומים 3
סופסוף כתבתי מכתב לביל
ממש כיף לי בעבודה
קניתי א הDVD החדש של טוקיו
סיימתי את הפסיכומטרי
מיכל ישנה אצלי המון
דבר רע שקרה השבוע:
הרבה רגעים עצובים
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני ומיכל היינו בחנות של משחקי מחשב בסינמה סיטי. מיכל: "GTA סאן אנדרס זה הכי חדש! הסדר זה: וייס סיטי, GTA 4 ואז סאן אנדרס. דני: "לא, GTA 4 זה הכי חדש.. חוץ מההרחבה שלו" מיכל: "אין מצב! אני בטוחה!" דני: "אחלה.. לכי תשאלי את המוכר" *לאחר שלוש שניות* מיכל: "אווו.. צדקת
"
פאדיחת השבוע: בכיתת הפסיכומטרי הגעתי ממש ממש ברגע האחרון וכולם בהו בי
דבר מוזר שקרה השבוע: הרבה יותר מדי חלומות על ביל קאוליץ
ציטוטיישן: "בוא למצוא צלי"
שיר השבוע בכללי: Wir streben niemals aus - Tokio Hotel
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wir streben niemals aus - Tokio Hotel
להקת השבוע: Tokio Hotel
דיסק השבוע: Zimmer 483
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: מופע שנות ה-70
ספר/עיתון השבוע:
התחדשות השבוע: קניתי מתנות לביל ^^
אדם השבוע: מיכל וביל
תמונת השבוע: תמונה מדהימה של בילון
תכנונים לשבוע הבא: האירוח של עוזי פוקס בפורום "דיבוב וקריינות"

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

אקלייייייפס והתמונה
שבוע מדהים :)

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif שבוע כמעט מושלם!!

השבוע במילה אחת: עמוס
דבר טוב שקרה השבוע: 1. ראיתי את הסרט דמדומים 3 בסינמה סיטי עם דני, סרט ממש טוב!! 2. דני קנה לי פרוזן יוגורט!!
דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שאני יכולה עדיין לעבור מיונים לקורס הדרכה אבל אני צריכה מיליון אישורים מכל מיני אנשים ולעבור מבחנים מטורפים!! זאת סתם תהיה אכזבה... במיוחד כשכבר הייתי בטוחה שפיספסתי את ההזדמנות שלי מזמן וכבר יצאתי מהבאסה... עכשיו שוב :(
דבר מצחיק שקרה השבוע: מישהי התקשרה לטלפון חירום במרפאה שלנו והקפיצה חובש בטענה שחברה שלה עומדת להתעלף. אני כולי רצה לאמבולנס עם איזה אפוד 12קילו, כשבראש שלי השיר מהסרט רוקי, והנהג נוהג כמו משוגע ובסוף אני מגיעה לשם רצה מליון מדרגות ובסוף סתם היו לה כאבי בטן... כן זה ההקפצות אצלנו בתל השומר... עצוב
פאדיחת השבוע: הפרסומת החדשה של מקדונלדס... מה נראה להם?!?
דבר מוזר שקרה השבוע: מישהי אצלנו במרפאה הוציאה המון ימי ג' ב-8 בבוקר, (ימי חופשת מחלה) והיא נשארה כל היום בבסיס!! למה לעזאזל היא רוצה להישאר בבסיס כשהיא יכולה ללכת הביתה?
ציטוטים: אדם חכם פעם אמר לי: "פתח תקווה - מיסים של עיר, תשתיות של מושבה" (מי שלא מכיר את הפרסומת של פתח תקווה: פתח תקווה - קצב של עיר, לב של מושבה)
שיר השבוע בכללי: היי, מישהו שומע אותי של איפה הילד
שיר השבוע של טוקיו הוטל: השיר הזה עם המילה המגניבה אישקלבנדיש
דיסק השבוע: pearl jam - ten
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סימפסונס!!!
ספר/עיתון השבוע: עדיין דמדומים
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע: D&D וקצת זמן עם המשפחה
מאכל השבוע: סושי ופרוזן יוגורט
משקה השבוע: נסטי אפרסק
אדם השבוע: יש כמה השבוע.. דני, איזי, אילה, אורן ונדיה
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: לנגן הרבה בתקווה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif פרוזן יוגורט ודמדומים ../images/Emo99.gif

הדבר המצחיק והמוזר
שבוע מדהים :)

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif זה מצחיק עכשיו...

ממש לא היה מצחיק באותו רגע!!! רציתי לשרוף אותה!!

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחחח הרגת אותי עם הסכמ"ש הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח מעניין אם הבנות פה מבינות מה זה השיר עם המילה "אישקלבנדיש".. אני ישר הייתי מבין
והקטע של המיונים להדרכה זה לא דבר רע!! זה הזדמנות מעולה, את לא תתבאסי.. הבאסה תהיה לך רק אם לא תנסי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשבוע מעוהל לכולם.../images/Emo23.gif

אין לי כוח לענות.XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמסכמש"ת אחרי שבועות שלא D:

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: משמרת.. היה.. מיוחד. דבר רע שקרה השבוע: שיעמום
דבר מצחיק שקרה השבוע: חח המשמרת - היו לנו 4 מקרי "שרוע" [שיכור]. שניים מהם היו אותו אדם. >< פאדיחת השבוע: אני לא מבינה רמזים, זאת פדיחה שלעצמה. דבר מוזר שקרה השבוע: אמ.. לא יודעת. ציטוטים:
שיר השבוע בכללי: runaway train - Brandon Boyd
שיר באמת מומלץ! שיר השבוע של טוקיו הוטל:
דיסק השבוע: מייק יורסלף סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, לב של דיו, צווארון לבן [הבחור הזה פשוט משגע!
] ספר/עיתון השבוע: בתו של שומר הזיכרון - ממכר
התחדשות השבוע: פפט. התמכרות השבוע: בשר, משום מה.. אני מרגישה קניבאלית משהו. אה! ומונדיייאאאאאאלללללללללל
מאכל השבוע: בששששששר משקה השבוע: מים אדם השבוע: מיי סיסטרס, נרי ואביקו המוזרים, משוגע, מותר לי לומר שנבחרת גרמניה היו סוג של אנשי השבוע שלי? אללההההה דויטשלננדדדדדד
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: סאץ' וסאץ'. בריכה בעיקר :) שבוע טוב אהוביי

e t a

New member
../images/Emo118.gifיא, גם אני כל המשחקים בעד גרמניה../images/Emo70.gif

יום רביעי הולך להיות ממש ממש קטלני
ואגב, אני בדיוק רואה האנטומיה של גריי.. אוהב
שמח שסיכמש"ת

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אללה גרמניה! ../images/Emo6.gif

וגם המאכל שלי בשר - המבורגר לדיוק
שבוע טוב!

DeathK

New member
סכמ"ש! ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: מ-ו-נ-ד-י-א-ל דבר טוב שקרה השבוע: גרמניה - דבר רע שקרה השבוע: חבל שלא יצא גרמניה ארגנטינה בגמר אה? דבר מצחיק שקרה השבוע: מקמל הענק הזה - שווה לראות אחרי 1:45 יש לו פרצופים ענקיים http://www.youtube.com/watch?v=yot4A53iJ9Q פאדיחת השבוע: הסתובבתי עם מקמל הסטלן מהסרטון למעלה ! חח דבר מוזר שקרה השבוע: no need to add. שיר השבוע: אני לא רוצה - תומר מאירמן - להקת השבוע: תומר & מקמל (The Unknowns - אין עדיין שם חח) דיסק השבוע: פפפ ציטוטים: "אני סקפטי" (הפרסומת הרגה אותי חח) יצא לך לראות סימפסונס השבוע?: יותר מדי! תוכנית טלוויזיה של השבוע: פיוצ'רמה סרט השבוע: כנראה של שבוע הבא - מגודלים התחדשות השבוע: לא הצלחתי לסיים המבורגר.. עצוב התמכרות השבוע: מסטיקים! מאכל השבוע: המבורגר! משקה השבוע: תה נענע אדם השבוע: מקמל! תמונת השבוע: >>>> תכנונים לשבוע הבא: סרט עם דני והחברות שלנו, תחילת סמסטר באו"פ, לראות 2 עונות ראשונות של משפחת סימפסון ועוד. שבוע טוב לכולם!

e t a

New member
../images/Emo118.gifהיי, גם את סימפסון והמונדיאל תראה איתי!

למעלה