סיכום שבועי 1.1-8.1

../images/Emo124.gif סיכום שבועי 1.1-8.1

אז מה היה לנו בשבוע החולף?
קודם כל, משחק חדש - משחק כוכבת השבוע יצא לדרך, וחשף בפנינו כוכבת של ממש - סטורמי שלנו. סטורם הייתה אמיצה, וקפצה למים ראשונה, ועל כך אני מודה לה מאוד! הייתה לנו אפשרות להכיר יותר מקרוב דמות כה משמעותית בפורום שלנו, ותודה לך סטורמי על הנכונות, ועל הסבלנות בה ענית לשאלותינו! שימו לב - ביום ראשון תהיה לנו כוכבת חדשה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=983&msgid=45075659
חוץ מזה, התברכנו גם השבוע בחברות חדשות: סיון*, שלגיה**, חידון בחרוזים, reutsu, Narcotic Thrust, 03noa, ומקווה שלא פספסתי אף אחת בדרך, ברוכות הבאות! מקווה שתמצאו כאן בית חם.
ועוד רב האושר, כמה בנות שכבר מזמן לא שמענו מהן והתגעגענו חזרו לבקר :2004MIF ,snirliat, miss1s, 4 libi, etiush , la la lola , ואמא בדרך המקורית, עם חדשות טובות ... כייף לשמוע מכן שוב! חגיגות:
יום הולדת לפוקסי שלנו
חדשות וחידושים:
מאמר חדש [טוב, זה לא בדיוק מאמר, אבל ככה קוראים לקטגוריה הזו בתפוז] על שלב ההלם בתהליך האבל. לקריאה היכנסו לקטיגוריית המאמרים.
קטיגוריה חדשה: שאלות נפוצות. אם יש לכן אגב תוספות או רעיונות לשאלות נוספות להכניס לקטיגוריה, אנא העבירו לי במסר. אז שיהיה שבוע טוב ופורה לכולנו

etiush

New member
השם שלי מופיע בשירשור....

חיממת לי את הלב סקאלי... זה הבית שלי גם!!!

היי בנות..../images/Emo4.gif

למישהי יש קצת כוחות להשאיל לי עבור שבוע חדש?? כי אין לי.. המעט שהיה אזל. הוקוס פוקוס1

מה דעתך על ---

להכריז על היום הזה כעל יום פינוק? לעשות כמה דברים שבא לך לעשות בשביל הכייף, ואת כל הזמן דוחה? אפילו אחד או שניים?

ואני...

שולחת לך רייקי (אנרגיות ריפוי) בכמויות ענקיות. המון כוח,
ענק, ו
ענקית. (הכל בענק....). תני לעצמך אהבה...ופינוק.

Storm131

New member
הוקוס פוקוס היקרה

שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שתקומי בבוקר ותרגישי אחרת.

בעייתי..

זה בעייתי כרגע מצידי לקחת יום חופש,כי הימים שלי כרגע נורא עמוסים.. יש לי 4 עבודות להגיש השבוע,ומשבוע הבא יש מבחנים, ואני גם עובדת... ועדיין קשה לי לקום בבוקר,רב הלילה אני מתהפכת וחושבת על אמא, על המציאות החדשה שנכפתה עלינו. אין חשק לקום. לכן,בבקרים שנורא נורא קשה לי לקום וממש אין לי אנרגיות, אני פשוט הולכת ללימודים מאוחר יותר.. זה עדיף מלא ללכת בכלל.. (בגלל זה אני עכשיו בבית,במקום להיות כבר שעתיים בלימודים..) מרגישה שכל דבר פעוט לוקח ממני הרבה הרבה אנרגיות, פעם בלי בעיה הייתי כל היום מתרוצצת בין לימודים -עבודה-חברים -סידורים ומתמרנת בין הכל בלי בעיה.. היום זה קשה לי בנפרד וזה קשה לי בנפרד.. זהו, שיהיה יום נסבל. תודה לכן.. הוקוס פוקוס1

להוקוס פוקוס 1

העייפות הפיזית כמובן מבטאת עייפות נפשית, אך יש לה גם מקום פיזי לחלוטין. נסי אולי להתייעץ ולקחת מעט ויטמינים אולי משהו טבעי, כדי שתחזקי עצמך מעט מהבחינה הזו. קיימים בשוק דברים רבים ושונים. ביניהם תרופות טבעיות העושים פלאים. בזמנו כשהייתי במצב דומה למה שאת מתארת, תשישות פיזית ונפשית וחוסר רצון ומחוסרת אנרגיות, לקחתי לתקופת מה משהו טבעי שעזר לי מאוד. את יכולה לנסות ולהתייעץ בבית טבע או אפילו לקבל עצת רופא. נסי לחזק את הגוף כי הדברים שלובים האחד בשני. עזרי לעצמך להתחזק עד תוכלי להרשות לעצמך מנוחה פיזית ונפשית.
בבחינות, ועוד תראי שיבוא ימים יפים יותר.

למעלה