סיכום סוף שבוע

liron98

New member
../images/Emo124.gifסיכום סוף שבוע../images/Emo124.gif

סכמ"ש
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
תמונת השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
המלצת השבוע:
התחדשות השבוע: השבוע מ1 עד 10: שבוע טווווב ושבת שלום לכולנו

liron98

New member
עונהה../images/Emo70.gif

דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים לכל המחצית
יצאתי עם חברות והיה כיף :) דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה
פאדיחת השבוע: נפלתי על המורה לספורט
תמונת השבוע:>> מהפך
אמן השבוע: בריטני ספירס
ליידי גהגה
שיר השבוע: LoveGame- Lady GaGa והשיר מהריקוד של נופר ומור נחום מהתוכנית הקודמת
התמכרתי
אלבום השבוע:
סרט השבוע: "בעלת הארמון" מחזה מעפן שהוכרחתי לקרוא לספרות
המלצת השבוע: תיזהרו מזרים
התחדשות השבוע: קניתי מתנה ליומולדת של אמא
השבוע מ1 עד 10: 8

liron98

New member
אוו!! עוד משהו רע מהשבוע ../images/Emo12.gif

אמנם זה לא ממש רע ולא נוגע אליי
אבל יש שמועות שליידי גהגה הייתה פעם גבר!!@#$%^&*)

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

דבר טוב שקרה השבוע: פטור משמירות סופית!! סופסוף! דבר רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. סתם נמאס לי כבר מהצבא הזה.. פאדיחת השבוע: וואו אני זוכרת שהיה משהו אבל לא זוכרת מה בדיוק
תמונת השבוע: --- אמן השבוע: --- שיר השבוע: "מקום לצידך" אלבום השבוע: --- סרט השבוע: שנים לא ראיתי סרטים P: המלצת השבוע: תלחמו על מה שחשוב לכם! P: התחדשות השבוע: השבוע מ1 עד 10: 7

../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif

תקראו את זה מההתחלה ועד הסוף ואז תבקשו משאלה! הזוי פעמיים קבלתי את זה ופעמיים צלצל הטלפון והתנתק 1.כתר 2.חכמה 3.בינה 4.חסד 5.גבורה 6.תפארת 7.נצח 8.הוד 9.יסוד.. 10.מלכות, מה שכתוב למעלה זה עשרת הספירות של אלוהים, עשר תכונות של אלוהים לפי הקבלה. לפי האגדה, אחרי שקוראים אותן יש להביע משאלה. מעיין ירון מתל אביב קיבלה את הדואר הזה לפני חודשיים, עשתה כמבוקש, ביקשה משאלה, ואחרי שבוע זכתה ב5 מיליון ש'ח בלוטו. לעומת זאת, אם לא תעשו כמבוקש, דבר רע מאוד יקרה לכם. יהונתן פרץ מחולון קיבל את הדואר הזה לפני שבועיים, התעלם ממנו. אחרי שבוע הוא שבר את שתי הידיים שלו ואת הרגל השמאלית שפגעה בו מכונית. על מנת למנוע אסון, עליכם לשלוח את המכתב ל10 אנשים שונים. על מנת להגשים את משאלתכם תוך חודש, עליכם לשלוח את המכתב ל20 אנשים שונים. על מנת להגשים את הנבואה עוד יומיים, עליכם לשלוח את המכתב ל25 אנשים שונים, ועוד 10 דקות יהיה צלצול בטלפון ושתענו הוא ינותק. זה סימן שהמשאלה תתגשם בלי החזרות לשולח!!

drnaji

New member
סכמ"ש שלי באיחור קל:

דבר טוב שקרה השבוע: בליתי המון זמן עם חברים שלי דבר רע שקרה השבוע: כמעט ולא היו דברים רעים. פאדיחת השבוע: לא זכור לי.. תמונת השבוע: תמונה מעולה שלי ושל החבר הכי טוב שלי
אמן השבוע: רמשטיין
שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lk06_ll_vgo [הקליפ הכי טוב אוור] אלבום השבוע: RISE RISE של..רמשטיין
סרט השבוע: יס מן.ממולץ בחום. המלצת השבוע: כל מה שקשור למטאל בגרמנית! התחדשות השבוע: המפקד שלי לא יהיה בשלישי-רביעי |יאהו| השבוע מ1 עד 10: תמיד 10 :)

למעלה