סיכום הצ'אט...

../images/Emo124.gifסיכום הצ'אט...

היה קצת מבולגן האמת, ומרוב דברים שקרו בצ'אט עצמו בקושי הקשבתי ל-מה שגלעד אמר [אחרי שהוא ענה להודעה שלי ז"א..
]... סה"כ היה צ'אט חביב+.. גלעד שר את "נופלים לתוך טבעת"... נחמד, אבל הייתי מעדיפה את "פחדים"
אמממ... מה עוד
כל מי שנתקע לו כל הזמן השידור [אההמ.. כולם] אז מחר השידור יעלה לעמוד של האירוחים של תפוז שאני לא זוכרת את הכתובת שלו, אבל בטח תומר זוכר
וגיא- שמעתי אותך
... נראה לי
אתם מוזמנים לשרשר לפה הערות/הארות/חוויות מהצ'אט... ורק כמה שאלות אחרונות- בן כמה גלעד?!?!?!?! הוא נשוי?? ועל מי לעזאזל נכתב השיר 'מותק שלי'????? [כן, אריאלה מעוצבנת על אנשים מציקים שחוזרים על השאלות שלהם פעם אחר פעם אחר פעם] יומטוב!

A N I g M A

New member
סיכום שלי פלוס הערה לבובית

הצלחתי להיכנס רק בדקות האחרונות, וגם אז בקושי ראיתי. אבל שמעתי אותו שר את נופלים לתוך טבעת, וזה היה פשוט מקסים.
. הצ'אט באמת היה מבולגן... אמאלה. ונועה - נכנסתי לצ'אט ואח"כ האינטרנט נפל! וחזרתי ולא היית
סליחה. יומטוף

אויש

מצטערת מתוקה ראיתי שיצאת אז יצאתי, וגם הייתי קצת עצבנית... ואני בכלל לא אמורה להיות על המחשב! אני צריכה לקרוא את החטא ועונשו! ס-י-ו-ט-! אני מצטערת אהובתי!

A N I g M A

New member
אה כן, עוד משו

המון המון המון תודה למורי, תומר, אריאלה וגיא (וכמובן תפוז אירוחים) שהביאו את גלעדוס אלינו!

מצטרפת לתודות!!!!

אין עליכם חבר'ה.... אתם עושים המון למען הפורום, כמובן שאם גלעד לא היה כזה חמוד זה לא היה יכול להתרחש... אבל בכל זאת... אתם עושים לנו כיף!!!
מתה עליכם! תמשיכו כך!

אני דווקא הצלחתי...

חוץ מהעובדה שרק מחשב אחד שלי עבד עם סאונד,ובמחשב השני עבד הצ'אט והייתי צריכה לרוץ בין אחד לשני היה חביב,חביב ביותר...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מבינה שיש לי למה לצפות
כן גמני לא הייתי פה ...

../images/Emo26.gif

טוב, עכשיו כשראיתי את האירוח בצורה נורמאלית ולא ב"א..בא...ש..לום" אני בהחלט יכולה להגיד שהיה אירוח נחמד למדי
ובדיוק כשסיימתי לראות את האירוח, הדלקתי את הרדיו ושמעתי את הסוף של "שיר ללא שם"

orguy

New member
יפה רומי אההה מורי!!!

חשבתי שאמרת שבפועל את בת 5 לא ידעתי שהבנת את זה...... סתם בצחוק! ממש עיצבן אותי שהם טעו לגבייך אבל קטעים איתך! איך גלעד לא זכר שקוראים לך מורי ולא רומי....חחחחחחחחחח אולי כי אני שולח לו הרבה מיילים ! חחחחחח

זו דווקא כן אשמתו של גלעד...

גיא אמר "מורי"... גלעד פשוט שמע "רומי" מרוב שבכל האירוח הקריאו שאלות של רומי

למעלה