סבתאאא!!!

מותר לי

New member
../images/Emo124.gifסבתאאא!!!

"סבתא!! סבתא!! סבתא!! סבתא!!....." תכפילו את זה באינספור פעמים... היום ישבתי בתחנת האוטובוס, ומעבר לכביש שמעתי את השיח הצעקני הבא: "סבתא!" (כפול מליון, היה נשמע כאילו סבתא נעלה אותו בבית וברחה) לאחר עשר דקות של קריאות חסרות מענה: "דנדן! למה סבתא לא עונה?" "סבתא!" "דנדן! אם סבתא לא עונה אולי היא לא כאן?" "סבתא!!" "דנדן, סבתא לא עונה, היא לא כאן!" "סבתא!" "תסתכל אם האוטו של סבתא כאן, היא הלכה!" "אני רואה את האוטו!
סבתא!!!" "אולי היא אצל השכנה?" "סבתא!!" "דנדן, די! סבתא תבוא!" "סבתאאא!!" כעבור עוד 10 דקות הופיעה הסבתא הסוררת: "דנדן, רוצה ללכת לטייל?" ובא לדרום גואל...

מותר לי

New member
אוטובוס עייף נוסע לאט...

ואוטובוס מאסף שחושב שנוסעים וסרדינים זה היינו הך ונתקע בפק-קים (דגש על הק' הראשונה) בכניסה לירושלים הוא כבר לא נוסע לאט, הוא זוחל בטירוף!! היה חפץ חשוד בתחנה מרכזית, חסמו קומה שלמה, האיש שחסם כיוון אותנו לכניסה חלופית, כשהגענו לכניסה השניה המאבטח שם סימן לנו עם היד "שמאלה" לכניסה אחרת, בכניסה השלישית הנהג חטף ג'ננה והוריד אותנו ברציפי העלאת נוסעים
הגענו לת"מ בשעה 15:30 בערך, ואז נזכרתי ש... אם אני עולה על האוטובוס הקרוב הביתה אז אין מי שיאסוף אותי מהצומת!
(כחצי שעה הליכה מהתחנה עד הבית...) החלטתי להעביר את הזמן עד שיתחילו משמרת לילה בקיבוץ ויהיה מי שיוכל לאסוף... הלכתי לסופר, קניתי קרקרים (צריך!
), הסתובבתי קצת בין החנויות, שוקו חם, אייס קר, עוגיה אחת או שתים... כשהגיע אוטובוס בשעה 6:30 נשברתי... כמה זמן אפשר לשרוף?? האוטובוס הראשון שהגיע- עליתי עליו! על החיים ועל המוות, עם כל השקיות שצריך לסחוב, נמאס! אני עולה, מגלה שחסר לי שקל לנסיעה (כי לא יכלתי לבדוק בכיס השני
) ו... את מי אני רואה על ההגה? את אח של חבר שלי!
ואיפה הוא ישן הלילה? בקיבוץ!
עשיתי איתו את התרפיה היומית שלי- נסיעה במקומות שקטים ושוממים, עדיף גם חשוכים
שלוש שעות, הסתובבנו בכל חור אפשרי (יותר מידי אנשים היו באוטובוס
) וכשחזרנו הוא הביא אותי עד הבית שלי! (טוב לדעת שאוטובוס יכול להכנס לשבילים האלו
) אחלה סוף ליום

למעלה