נראה אותכם מי רציני לגבי מפגש פורום בחמישי? יאללה נראה מה אתם שווים
ש ש חף New member 15/1/07 #1 ../images/Emo124.gif נראה אותכם מי רציני לגבי מפגש פורום בחמישי? יאללה נראה מה אתם שווים
א אגם מאוהבת New member 16/1/07 #5 עד כדי כך.... את מזלזלת בעצמך? את לא חושבת שאת שווה משהו?! אממממ .....
B Barvazoom New member 16/1/07 #9 לפי המשחקים האחרונים לא יהיה עם מי לדבר כל כך...... כבר שבועות שאני הולכת לישון מבועסת בימי חמישי ממכבי. לא נראה לי שהשנה/עונה אנחנו נצליח להתאפס...
לפי המשחקים האחרונים לא יהיה עם מי לדבר כל כך...... כבר שבועות שאני הולכת לישון מבועסת בימי חמישי ממכבי. לא נראה לי שהשנה/עונה אנחנו נצליח להתאפס...
G gilad269 New member 16/1/07 #12 מחפש תבחורה שאמרה לי לפני חודשיים וחצי אל דאגה יהיה בסדר,אני לא דואגת למכבי.
G gilad269 New member 17/1/07 #15 זה מזכיר לי שלא דיברתי בחמישי ממזמן עם הבחורה הזו איפה הבחורה שאמרה לי:הפיצוחים על השולחן,הבירות מוכנות רק מחכה לניצחון של מכבי את חושבת שאני צריך לדבר עם הבחורה כדי לעצור תנאחס של מכבי?
זה מזכיר לי שלא דיברתי בחמישי ממזמן עם הבחורה הזו איפה הבחורה שאמרה לי:הפיצוחים על השולחן,הבירות מוכנות רק מחכה לניצחון של מכבי את חושבת שאני צריך לדבר עם הבחורה כדי לעצור תנאחס של מכבי?
ה העכביש2 New member 16/1/07 #8 אני בהופעה של דין דין אביב ../images/Emo99.gif ובפורום הנוכחי אין מפגשי פורום. המפגשים המצומצמים פה היו פרי יוזמה פרטית... אנשים פה לא רציניים
אני בהופעה של דין דין אביב ../images/Emo99.gif ובפורום הנוכחי אין מפגשי פורום. המפגשים המצומצמים פה היו פרי יוזמה פרטית... אנשים פה לא רציניים
נ נרקי New member 16/1/07 #10 תאספי אותי תחזירי אותי נלך לאסוף את מותר לי כי גם היא ביקשה רק בתנאי הזה אנחנו באות
א אגם מאוהבת New member 16/1/07 #11 למה לא?! זה דוקא יכול להיות סבבה לגמרי.... רק שהשעות חייבות להיות נורמליות