נמי נעלמה לי.
3 3ונמיי New member 13/1/06 #2 ../images/Emo11.gif גם אני מחפשת אותה ../images/Emo11.gif זו אני הנני כאן שידרגתי את שמי
K kalah New member 13/1/06 #3 נמי צונמי נה נה נה נה נה נה.. ככה הילד שלי היה שר לך .הוא כבר שבוע וחצי שר בבית "ננה-בננה,שוקולד בננה".
נמי צונמי נה נה נה נה נה נה.. ככה הילד שלי היה שר לך .הוא כבר שבוע וחצי שר בבית "ננה-בננה,שוקולד בננה".
D dana015 New member 13/1/06 #4 ../images/Emo4.gif אז את בטח יכולה לתאר לעצמך איזה שירים אני מקבלת (בואי נגיד ש"שוקלד-בננה" זה עוד קביל בעיני... )
../images/Emo4.gif אז את בטח יכולה לתאר לעצמך איזה שירים אני מקבלת (בואי נגיד ש"שוקלד-בננה" זה עוד קביל בעיני... )
K kalah New member 13/1/06 #5 חחח..זה הגיל שהם מתחילים עם זה ואני מסתכלת עליו,זוכרת את הלידה האמא-של -הקשות שהייתה לי,ואיך הבאנו אותו הביתה בגשם מבול,ואומרת לו"גדלת ילד"..
חחח..זה הגיל שהם מתחילים עם זה ואני מסתכלת עליו,זוכרת את הלידה האמא-של -הקשות שהייתה לי,ואיך הבאנו אותו הביתה בגשם מבול,ואומרת לו"גדלת ילד"..
ע עפרה פלוס 3 New member 13/1/06 #6 רק כדי שתביני, לפני שנתיים עשיתי כרטיס מועדון באחד הסופרים בעיר. כשקיבלתי את הכרטיס הקבוע, היה כתוב עליו שמי, בהחסרת האות הראשונה. מאז, זה הדימוי העצמי שלי
רק כדי שתביני, לפני שנתיים עשיתי כרטיס מועדון באחד הסופרים בעיר. כשקיבלתי את הכרטיס הקבוע, היה כתוב עליו שמי, בהחסרת האות הראשונה. מאז, זה הדימוי העצמי שלי
M Mילק שייק New member 14/1/06 #9 ../images/Emo124.gifואני מחפשת את Danret ... מישהו יודע לאן היא נעלמה