ניתוח

avorly

New member
../images/Emo124.gif ניתוח../images/Emo70.gif

מזמן לא העלנו רגליים לפורום לניתוח כללי. אז אנא, בלי חשש ופחד - העלו על הכתב הכל

vca

New member
טוב.

לדעתי זו אישה. חוש ראיה מאוד מפותח ואולי גם יכולת לראות דברים שמעבר ואולי אפילו ביקורתיות. ייתכן כי יש הרגשת תקיעות או תקיעות ממשית בצ'אקרה 1. הרגל נראית לי מעט עייפה, ייתכן כי רגשות שעובדות שעות נוספות מעייפות, אולי חשש מפני העתיד. ייתכן שעומדת בפרשת דרכים מבחינה מקצועית/אישית ומחפשת את הנתיב הנכון לפנות אליו. עושה רושם כי יש משא כבד על הכתפיים ואולי ישנה התעלמות מאיזה קול פנימי האומר "די - מספיק - הרף". ייתכן כי יש השקעת כוח רבה בהתקדמות, או בנסיון התקדמות, אך אפשרות לתקיעות וגם השקעת כוח רב יכול לגרום לשחיקה. החריצים המודגשים על איזור הריאות ומתחת ללב אומרים את שלהם ומכאן אני שולח חיזוק גדול מאוד לנשימה טובה, מציאת מקום טוב, לאמונה שלמה ביכולות האדם, היקום והסביבה ולהתרוממות רוח כללית כי מיד החגים כבר בשער.

vca

New member
אז ככה

אני אודה לך באם תוכלי לשלוח אלי את התמונה בגודל המקורי שלה ועם הרזולוציה הגבוהה. רק עכשיו שמתי לב לסימן על איזור קנה/ושט, שבר שלא ראיתי קודם. אם אפשר - סבבה. אז אישור קנה/ושט יכול להעיד על איזור גרון פעיל או לא. יתכן הסתרת דברים, אי אמירה, שמירה בבטן, נגיעות של דרכי נשימה עליונות ואו בעיות נשימה כלליות, אולי אפילו אלרגיות. העור בצד ימין מתוח יותר, חלק יותר ובצד שמאל קמול יותר. ייתכן כי יש שחיקה מסויימת, עייפות נפשית, לאות. ובעניין החריצים באיזור הריאות. קודם כל ייתכן כי הם פולשים מעט לאיזור הכבד. החריצים על הריאות הם גם רוחביים וגם אורכיים. האורכיים יכולים להעיד על צמצום מרחב מחייה, התכנסות וסגירות, דבר שיכול לתמוך בעומס על הכתפיים. חריצי רוחב יכולם להעיד על עייפות, התקפלות לפנים, שמיטה. מכאן נראה כי החריצים ברגל שמאל עמוקים יותר, משמעותיים יותר ויותר חריציים, דבר היכול לתמוך בעייפות הנפשית/רגשית שהזכרתי קודם. אני לא רואה בתמונה האם הכליות מסומנות/מודגשות אך נראה מכאן כי שלפוחית השתן מעט נפוחה. האם יש עור קשה באיזור האף ו- C1 ? לא רואה מכאן. זהו לשעה זו.

כל הכבוד VCA..תוספת קטנה

אצבע רביעית נחבאת תחת אצבע שלישיתץץלא מקשיבה לקול הפנימי שלה..מסביב לעקב נראה כמו עור קשה..תקיעות{יכול להיות בכל מיני תחומים בחיים,צריך לבדוק בשיחה}.

vca ויוסי שיחקתם אותה וגם לי יש

תוספת קטנה: עושה רושם כפי שיוסי רשם,שיש יובש בעקב ומסביב לו,זה אזור שצמא למים..עקב זה האדמה,המשפחה. שווה לבדוק מה קורה במשפחה,בעל,הורים וכ"ו. לגבי החריצים אני רוצה לחזק את דבריו של vca ולהוסיף שזה יכול להיות התכנסות כתוצאה מפגיעה רגשית / אדם גם מבחינה פיזית וגם ריגשית של מישהו קרוב.

יפיופי

New member
פיסוק גדול

זה הדבר הראשון שקפץ לי שהתבוננתי על הרגליים ,נותן תחושה של עצמאות אני מסתדר לבד לא צריך עזרה, אך למעשה זקוק להמון תמיכה ריגשית,ומתבייש לבקש. אצבע חמש כפופה, מראה על דיכוי צרכים,רצונות. (אצבע המראה עלהצד האינטימי של האדם) אני לא מצליחה להחליט אם הרגל בעודף מים או שזה אפקט של הפלש. זהו בנתיים בשביל הפעם הראשונה.

avorly

New member
פיסוק גדול-

יכול להראות גם על אדמה חלשה, מחפש בסיס טוב יותר.

avorly

New member
חברים,

התובנות שלכם מקסימות
תסתכלו שוב ושוב ויקפצו לכם עוד דברים. יש עוד המון ברגליים האלה.
ולשאלות של שחר: זו הרזולוציה היחידה שיש לי, מצטערת. נסה לשמור אצלך את התמונה ואז לשחק עם האור, ככה תראה יותר דברים. עור קשה יותר מ- C1 ומעט מטה.

אורלי,

האם האישה חורקת שיניים,או סוגרת פה ובמקביל לוחצת חזר את השיניים? וההסבר שלי,כפי שכבר נכתב פה,יש חריצים באזור הגרון,משמע משהו צריך לצאת החוצה ומשום מה נשאר תקוע בפנים ולא נאמר. אבל,אולי ההפך אולי לפעמים צריך לששתוק..חריקת שיניים זה סתימת פה..מי שחורק שניים לא מתבטא מספיק וסותם לעצמו את הפה. זרת ברגל שמאל שלה (ימין שלנו),האם היא נכנעה ליצירתיות/מין/כלכלה? האם היא הרגישה כנועה או מושפלת בנושא זה או כמה מהם? ברגל ימין האצבעות 2,3 יותר מפותחות,הראיה הפנימית והחיצונית קיבלו מעוף. מה עם מערכת העיכול? עושה רושם של מערבולת קלה.. בנוגע לשלפוחית השתן כפי שנאמר,ישנה נפיחות קלה,גם זה יכול לנעיד על שמירת דברים בבטן,אולי רגשי אשם?

avorly

New member
מיכל,

שאני עונה כל-כך מאוחר. השאלה התפספסה לי בעיין. לא חורקת שיניים. כן נועלת לסתות, ומנסה להרפות אותן. מערכת עיכול רגישה, מועדת לפורענויות די מהר. שלפוחית שתן בזמן האחרון התחילה להציק לה.

csh018

New member
עקב עם עור קשה

עקב >>בקע - וישנם חריצים >>> טחורים/פיסורה וופה ניתן להוסיף עוד "צניחות של איברים בגוף. עקב >>קבע - קיבעון קבוע לא משנה דברים או מכיוון שאנו רואים אזור רוח מפותח, פחד מלעוף לכן מקבעת תוקעת עוגן. או כל מה שקשור לאלמנט אדמה פחד קיומי, פחד מי מחלה שלו/ה או אדם קרוב , בעיות מפרנסה... שלומי

avorly

New member
שלומי,

הסתכלות מעניינת.... אגב - כבר ציינתי שמדובר ברגליים של אישה.

עדי אש

New member
מבט שלי

אני רואה מעט אולפוס נראה קצת כמו הדחקה ואגירה של רגשות שגועשים ולא יוצאים (גלים) העור הקשה בעקב נראה בעיקר במנח הלטרלי הולכת על הצד הקשה בחיים בנוסף, אזור מפרק ברך/מרפק מעט נפוח מפעילה כוח כלפי עצמה אזור כתף ימין ממש נשחק תחת העומס חרוצים די משמעותיים מתחת ללב באופן כללי, לטעמי, אשה מאוד חזקה מלאת עוצמה ויכולת פחות מדיי משקיעה בעצמה וחבל רגל עם פוטנציאל רב מאוד

csh018

New member
המשך איבחון כף רגל

מכיוון שהתחלנו מהבסיס נמשיך. נעלה ונראה קריסה באזור בטן תחתונה אזור שלפוחית נפוח אזור המים זקן ועיף עמוס. ובו נכניס את כל הבעיות של מע' המין. רגל עייפה ועמוסה בעיות ספיגה ועיכול גם בפיסיוגם בנפשי, יש חסימות קיבה, בלוטטת התריס ואזור הצוואר קריסה. ולכל הדשימה הנ"ל לצרף את המשמעויות של כל איבר ואיבר. כמו כן רואים כינוס באזור הסרעפת אם נראה את בעל הרגליים הוא יושב בצורה שכל החזה על הבטן ויוצר חסימה. C1 חסום, עובדת יותר עם ההגיון פחות עם הרגש. קושי ביחסים אינטימים, לא מקשיבה לקול הפנימי, אינטואיציה מפותחת, יכולת תקשורת וורבלית יפה ומפותחת. יש בעיה של אמון באחרים, אך ברגע שהיא מאמינה באחר היא פותחת את ליבה. רב הנסתר על הגלוי. לשמור על הלבלב להוסיף עוד שמחה לחיים. כול העולם על הכתפיים שלה. בקיצור זאת אישה שעושה הרבה למען אחרים פחות לעצמה. וחייבת להכנס למשטר של ספורט. שלומי

avorly

New member
שלומי,

לגבי הישיבה- לא נכון. לגבי אמון באחרים- לא נכון. בגדול אדם שמאמין עד שמוכיחים לו אחרת. שאלה- למה לשמור על הלבלב?

למעלה