מ-ק-ס-י

מ ד ה י ם ../images/Emo45.gif

מתה לעשות אותה....אולי בקרוב ואפילו אצלי נראה... השושנה סופנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והלחמניות שלך....גרררררררר תביאי לנו כאן! מתכון לכולם. חבל שאנחנו לא שכנות
בעצם טוב שאנחנו לא שכנות אחרת ה כינוי שלי היה maxima ודובה !!!!!!!! (לא שעכשיו אני לא דובה
) טוף....הולכת לחפש לי מתכון טוב של מרק שעועית לבעלול שלי....

לא היית בסוף בסדנא באשקלון???

זה כיף לא נורמלי! נהניתי שחבל"z
מרק שעועית לבעלול זה מסוכן מאוד

new sol

New member
קבלי מתכון למרק שועית

ציר או רביחה (מתאים לכל מרקי הקטניות): כף גדושה של קמח מלא. 2 כפות שמן זית. כפית מלח כפית פפריקה פלפל שחור(לפי הטעם) כפית שום כתוש 2 כפות אבקת מרק בצל מערבבים כל החומרים בתוספת מים עד שאין גושים. מוסיפים לסיר על אש קטנה ומערבבים כל הזמן עד שהעסק מסמיך(ריח משכר...) מוסיפים לסיר מים עד 3/4 סיר. מוסיפים שועית לבנה שהושרתה למשך 24 שעות(או כמו שאני עושה קופסת שועית לבנה משימורים) 2 גזרים לקוביות.קטנות. תפו"א לקוביות קטנות. פטרוזיליה קצוצה(הרבה). 2 עגבניות חתוכות לקוביות. 10 דקות לפני שהמרק מוכן מוסיף פרוסות דקות של נקניק קבנוס בתיאבון!!!!

../images/Emo13.gif תוספת,,,,,

עצם ברך של בקר כמו ששמים בחמין, בשר בקר כתף חתוך לקוביות, 4 שעות על אש קטנה ויוצא מעדן. הגשה עם צלחת אורז לבן וצלחת בצל חי חתוך לרצועות. בתיאבון.

../images/Emo13.gifתוספת.....

10-12 רגלי תרנגולת. 2-3 מטר מעי פרה. 9-7 עיני קרפיון. 1 רחם כבשה פוריה. 2 עלי פטרוסיליה 1 גבעול נענע 1.5 ק"ג גרעיני דלעת לא מקולפים. לערבב הכל עם בקבוק שמן לבשל שלש שעות. לצנן,ולהגיש חם. יאמי.

../images/Emo13.gifאחרי שראיתי את התוספת שהצעת,,,,,

הקפה עם הכוס נחתו על הריצפה להפתעתי הכוס לא נשברה אבל כל הריצפה נס קפה. נשמע כמו מתכון אסקימואי למתכון שלך הייתי מוסיף סוכר רעפים קצת דבש קיפודים לערבב טוב ולהזהר מהציפלינגים של האיסטלבטה שלא יגלוש. כמובן להגיש חם התוצאות ניראות בקובץ המצורף

למעלה