מתנדבים

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
../images/Emo124.gifמתנדבים

1.הובלות: אני מנסה ליצור איזה שהוא מאגר של מובילים שבהם נוכל להיעזר בכדי להעביר דברים ממקום למקום. אודה למי שמוכן להיכנס לרשימה שכזו, לרשום לי איזורים, או דרך אותה הוא עושה במסגרת עבודה כזו או אחרת וכך נוכל להעביר "על הדרך" כדי לא להעמיס יותר מידי על אדם אחד, גודל הרכב, כדי שנוכל לדעת אילו דברים נוכל להעביר איתו\ה, וכמובן טלפון להתקשרות. חשוב לי לציין כמה הדבר מהותי, כמו שפנינה רשמה שהודעה שלה, אנחנו מביאים את המוצרים הנצרכים ממש עד הבית או הכי קרוב שאפשר לאותם אנשים שזקוקים להם, כדי לעזור להם לשמור על פרטיותם, ולכן באין תחבורה אנחנו די אבודים. 2. כדי לייעל את הכוחות שאנחנו צוברים פה בפורום בעזרת כולכם, אנחנו מנסים ליצור מן רכזי איזור, אז יש לנו את DUSA בחיפה והקריות, אותי בזכרון והסביבה, פנינה (
נו...פנינה זה בערך כל הארץ...
) ולכן אנחנו מחפשים אנשים במוקדים נוספים בארץ. לפעמים קורה שתרומות נופלות בין הכיסאות בגלל העומס ואסור שזה יקרה. אז מי שמוכן להתצטרף זרועותנו פשוטות אליכם. שיהיה לכולנו שבוע קסום. את הקשר אבקש דרך מסרים, בלי להשאיר טלפונים בהודעות. תודה.

אני זמינה במרכז, במגבלות

אני גרה בת"א, ועוברת דרך הוד השרון, רמת השרון ואיזור רמלה - באר יעקב לפחות פעם בשבוע. כמו-כן אני נמצאת הרבה בבית (סטודנטית שעובדת מהבית) כך שאפשר גם להעביר אלי דברים על תקן מחסן. המגבלה היחידה היא שאני יכולה להיות בשבועות שבהם אין לי זמן לנשום (ע"ע השבוע) ויהיו שבועות שאני מאוד פנויה -- אבל בעיקרון אני כאן, עם אוטו אדום. אז לפנינה יש הטלפון שלי, ואפשר ליצור איתי קשר במסרים.

למעלה