מש-חק!
*|

1Reebok

New member
../images/Emo124.gifמש-חק!../images/Emo41.gif*|../images/Emo107.gif

עוד לא נרגעתם מהמשחק הקודם - כבר משחק חדש
והפעם, אותה המתכונת, אבל על השיר - בהיעדר זמיר!! הגיע הזמן למצוא 13 טעויות בשיר! הפעם זה קצת יותר קל, כי בשיר הזה כל מילה מודגשת. אז יאללה - בהצלחה! ------------------------------ הוא היה שם הדיסקו, זה היה בחלום שלי- פדלפונים בצבע שמש. פטיפונים בסימפוזיונים של שמחה. אדמה אש ורוח ואף רגע לנוח גריז מתוח, צווארון פתוח, אפרו נפוח לכבודך. היו לנו תקוות ושלל פרוות ומכנסי קורדובה נוצצות ברחבות, שיר לרגליים כמו נכתב בידי שמיים, כיף באוזניים ועכשיו ! התעוררתי מזיע, אלקטרוני מופיע, כן... די.ג'יי. מסיקה, ממנו לא תשמע לו צביקה, לאן אני כעת אברח? בריקוד סיסתמטי כמו רובה אוטומטי. אלף רמקולים - שום תו אותנטי, רגש סינתטי שחולף. קהל נכבד אני כבר לא לבד. ביום מן הימים עוד נעמוד פה יד ביד ועוד נגיע מהודו ועד כוש נופיע רק להשמיע הבשורה. שוב הדיסקו מגיע מחשמל ומניע, ג'ון ואוליביה שוב על מסך הטלוויזיה, זה לא מפתיע כלל וכלל וידענו בסתר להגן על הכתר כן ההיסטוריה שוב חוזרת מה זאת אומרת ?!?...

טוב, אני לא יכולה להתאפק!

אני פשוט רוצה. ולא תצליחו לעצור אותי. ומצאתי 14 טעויות
-------------------------------------- הוא היה שם [כאן] הדיסקו, זה היה [קרה] בחלום שלי- פדלפונים בצבע שמש. פטיפונים בסימפוזיונים של שמחה. אדמה אש ורוח ואף רגע לנוח גריז מתוח [משוח], צווארון פתוח, אפרו נפוח לכבודך. היו לנו תקוות ושלל פרוות ומכנסי קורדובה [נעלי פלטפורמה...*נקרעת מצחוק*] נוצצות ברחבות, שיר לרגליים כמו נכתב בידי שמיים, כיף באוזניים [לאוזניים] ועכשיו! התעוררתי מזיע... אלקטרוני מופיע [הופיע], כן... די.ג'יי. מסיקה, ממנו לא תשמע לו [פה] צביקה, לאן אני כעת אברח? בריקוד סיסתמטי כמו רובה [פשיט] אוטומטי. אלף [מאה] רמקולים - שום תו אותנטי, רגש סינתטי שחולף. קהל נכבד אני [אנחנו] כבר [אין את המילה הזאת] לא לבד. ביום מן הימים עוד נעמוד [נשלב] פה יד ביד ועוד נגיע [נופיע] מהודו ועד כוש נופיע [נגיע] רק להשמיע הבשורה. שוב הדיסקו מגיע מחשמל ומניע. ג'ון ואוליביה שוב על מסך הטלוויזיה, זה לא מפתיע כלל וכלל וידענו [נשבענו] בסתר להגן על הכתר כן ההיסטוריה שוב חוזרת מה זאת אומרת ?!?...

למעלה